MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şimdi elimde bi adet smirnoff var aha fotosu da bu [spo] [/spo] şimdi bunu bi arkadastan aldım ve de arkadasın arkadası bunu kıbrıstan getirdi bunun sahte olma olasılıgı ne kadar ve sahte mi deilmi nasıl anlıyabilirim. neresinden anlıcam? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:00 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 orjin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 nerden annadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ıstersen bana gonder bı test edeyım sonucları buradan bıldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kıbrısta pek sahte olcağını sanmam çünkü içkiler çok ucuz türkiyeye nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 aynı paranoya bendede var. arkadaş bile olsa bir başkası içki getirince sahtemidir diye düşünüyorum. yanımda olsa o şişe anlardım sahtemi değilmi :d kısacası bana getir sercan euheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Türkiyede üreticekte ,Gümrükten Kıbrısa çıkarıcakta ohooo.. Kıbrısta zaten türkiyenin yarı fiyatına yabancı alkol sanmam öyle birşey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sahte mahte vur şişenin dibine aga allah allah sende ha bulamayanlar var ben zamanında tekel vodkası içiyodum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 masticore yarı yarıya hemen içki fiyatları bizde vergi gümletiyor absoluteyi ben geçen sene 23 den 10 şişe getirttim arkadaşıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben tekel içiyorum en güvenlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kabarcık var mı şişede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şişeyi fondip yap. Ölürsen aşağıdaki spoiler'ı aç oku: [spo]?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: kabarcık var mı şişede? normal zamanda yok ama sallayınca cıkıyo dogal olarak:D arkadaslar insallah bi gun hep beraber içeriz o zaman smirnoff bendden olur soz size:D şimdi bu sahte deilse ben içmeye baslıyımmı yani sahte deildir diosunuz???:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yahu iç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 tereddüt etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 içiyorum o zaman bakın olursem pati tayfası siyah çelenk gondersin cenazeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ölmezsin de kör olursan falan üstteki mesajı beni hackleyen adam atmış aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 tmm aynen oyle olsun bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 basladım bişey yok gibi valla bi de guzel gidiyo sormayın...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 iyisin iyi . pek içemiyorum bu aralar ben . böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben içiorm vallaa ooohhhh...:D sercem ankaraya geliym beraber içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 içelim tabi. sen gelince söyle yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Havaalanından alınmıştır o. Bişey olmaz. Eskiden ev yapımı çokmuş ama artık yok sanırım. Kıbrısta yaşayan biri olarak güvenebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 oley uyanabildim bişey yokmus yani...D: sabahı da cok guzel bea bebek gibi uyumusum valla şişe yarılandı walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: MarcOConner 23 Ekim 2007, Salı - 11:07 tarihinde demis ki: valla şişe yarılandı walla... Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar