CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 saol prudent söyledigin adresten ögrendim sorunu gidermeyi. master league acamayanlar : Program Files/Konami/Pro Evolution 2008/img ye girin cv_0.img dosyasının kopyalayıp aynı yere yapıştırın ve kopyanin adını cs.img olarak degistirin. sorun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pes 2008 i birde wii gozunden gorun. zor diyenlerin biraz akli karişicak sanirim. ara paslar, adam kaçirmalar inanilmaz. insanin wii alasi geliyor. Pes2008 wii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bence biraz saçma mouseu üzerine götür pas ona gitsin gibi olmuş. Ki adamın driblingini nunchuckla yapıyosun, pası da onunla atıyosun. Driplingi bırakması lazım senin rahatça pasın gideceği yeri ayarlaman için. Sonra bir adamla koşarken üç adamın koşacakları yerleri belirliyıosun. Arapaslarda da tuşa basınca çoook hızlı ayarlaman lazım gideceği yeri topun. Bana çok saçma geldi. O kadar ayarı, taktiği yapman için süper hızlı olman lazım. Oynamadan bilinmez ama o free run olayını insan rakibe karşı yaptığınanda topu kapar adam com gibi mal mal beklemez. Bi de o renkli renkli koşuyolu çizgileri, wiimote imleci falan futbol oyununu bozar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tek yorumum; "FİFA'YA ÖZENME KONAMİ!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 AthleT said: Tek yorumum; "FİFA'YA ÖZENME KONAMİ!" evet fifa'ya özenmesinler yoksa onlar ekmek paralarindan bizde sevdigimiz bi oyundan oluruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 DoruK said: pru gel kapışalım o zaman bi ara :) izmire beklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PES 2008 baya kotu olmus, PES 6 ya devam... Paslar falan duzeltilmis ama o kadar,sacma sapan calimlar ve goller oluyor,fifa da her oyuncunun show yaptigi zamanlari hatirlatti, defansin en kazma adamiyla bile ciksan 6 pasa kadar gidebilirdin fifa da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 19 yıldır izmirdeyim ben :p bu arada oyun artık zor gelmiyor, alıştım sanırım. dün pes 6 oynayayım dedim onu beceremedim yalnız, iki oyun arasında büyük fark varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kithnos said: PES 2008 baya kotu olmus, PES 6 ya devam... Paslar falan duzeltilmis ama o kadar,sacma sapan calimlar ve goller oluyor,fifa da her oyuncunun show yaptigi zamanlari hatirlatti, defansin en kazma adamiyla bile ciksan 6 pasa kadar gidebilirdin fifa da :D ferdinandla(rio) kendi sahamdan topu sürüp(kimse çıkmadı önüme, tüm karşı takım adam alıyodu salaklar boş bıraktı ferdinandı normal yürüdüm) kaleciyi de geçip(salak kaleci) auta atabildim.zevkli gelebiliyo bazen ama çok aptalca olmuş bazı şeyleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aynı durum banada oldu Songla dümdüz kosup gol attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 konami batırmış oynanabilirlik ve bug açısından. pes6 çok daha iyidi. inşallah bir sonraki oyun pes6 (en azından pes5) oynanabilirliğinde olur da şenlik yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben gayet beğendim oyuunu hem ps2 hem de ps3te oynadım. Siz o golleri kaç yıldızda attınız? Yani en zor moddaysa eğer bilgisayar modunda bir sorunvar demektir çünkü PS2de gayet basıyorlar, adam alıp öyle önünü boş falan bırakmıyorlar. FİFA ile de uzaktan ilgisi yok, ezer geçer yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nileppezdel said: Ben gayet beğendim oyuunu hem ps2 hem de ps3te oynadım. Siz o golleri kaç yıldızda attınız? Yani en zor moddaysa eğer bilgisayar modunda bir sorunvar demektir çünkü PS2de gayet basıyorlar, adam alıp öyle önünü boş falan bırakmıyorlar. FİFA ile de uzaktan ilgisi yok, ezer geçer yani :) professionalde attım, ayrıca professionalde c.ronaldo ile geçemediğim adam yok, sağından atıp solundan kaçıyom vs vs.. çok basit olmuş gibi bazı olaylar fakat 5 tane atıyosam 5 tane yiyorum rahat. aşırı bol gol atılıyo, adamı deli ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 professional ne abi professional ne.. rüzgarımla gol atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 DoruK said: professional ne abi professional ne.. rüzgarımla gol atarım. eed ben de çözdüm o olayı ama çözdüğümde sezonun yarısıydı + başa sarmak istemedim.. daha sonraları sezon bitimine doğru zorluk seviyesinin yükseltildiğini öğrendim ama öğrendiğimde 2. sezonun ortalarıydı. bunu da bitiricem ondan sonra top player yapıcam ya da şu bilmemne patchleri çıksın(takım adlarını insancıl yapan) 0dan başlarım falan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Her zorluk modunda defans oyuncuları ile ceza sahasına kadar yürüyerek geliyorum. Acaip bi bug var pc defans yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abi o zaman kesin pc versiyonu hatalı falan çıkmış. PS2'de öyle birşey olmuyor. Adamlar defans yapıyorlar, güzel de yapıyorlar PES 6'dan çok farkı yok çyle. Hatta daha bile iyi, yapay zeka geliştikçe defanslar da daha az saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ps2deki oyun çok farklı ps3 ve pcdekinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ahaha bi arkadaşın taktiği vardı bu konuylan ilgili olarak; "madem defansla alıp gidiyon, defansa forvet dizmek lazım ^^" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende şöyle bir bug mevcut. oyunu açtığım zaman, networkteki diğer makinede internet neyin hiçbirşey kalmıyor. ölüyor vallahi. neden/çözüm bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ps3 versiyonu kesinlikle aşmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ps3 versiyonuyla pc versiyonu aynı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yok pcyi oynamadım da ondan dedim ayrıca ps3 versiyonunda defans yapmama falan gibi bug mevcut değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya bi sorun var; arkadaşım da aynı dvd den kurdu oyunu ben de fakat bende hiç bi şekilde ayarlar kaydedilemiyo.. mesela yeni takım kurdum oyuncuları editleyerek bugün, 3-4 saat uğraştım yeni faceler abilityler falan herneyse master league de açtım oynadım 10 maç da öyle yaptım.. kaydettim çıktım. şimdi m.league e giriyorum herşey güzel ama oyuncuların ne faceleri yaptığım gibi ne de isimleri..eski salak isimler gelmiş sadece güçleri editlenmiş olarak duruyo.. bunun dışında her oyuna girişimde ".....professional/top player" zımbırtısı geliyo her seferinde tüm ayarları baştan yapmam gerekiyo yani(kamera örneğin).. sebebi nedir bunun veya nasıl çözebilirim?? bi de artı olarak tribünlerde taraftar falan yok :) gerçi ben bunu ekran kartıma bağlıyorum, yinede başka nedenler aramaya başladım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oyunu lowda açarsan taraftar falan çıkmıyor, ekran kartın desteklemiyor demek ki medium :) o kaydetmeme olayı da soccercenter.net forumlarına bak, orada yaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar