ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Offf ya nezle olmuşum.Çok halsizim, ateşim var ve uyuyamıyorum.Fakat en kötüsü de ne biliyor musunuz? Sümük !. Ya insan burnu nasıl oluyor da bu kadar sümük yaratabiliyor ya. 1 günde Selpak'ı zengin ettim resmen. Bu arada var mı güzel önerileriniz?C vitamini ve taylonhot(?) ilk iş yarın alcam zaten.Aklınıza başka birşey geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 şalgam suyu (şaka değil) okumuştum soğuk algınlığına iyi gelir diyordu yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o taylıl zımbırtısı zararlı bişeleri varmış diye biliyorum ben dr git demek klasik ama bu hastalık tam oneri hastalığı, ilerlemedikçe evde dinlen meyva ye falan burnun için ise süper onerim var, dua etcen bana nasonex alcan burun spreyi biraz pahalı ama, çok etkili reçetesiz satılıyo zaten eczaneden alabilirsin tüm yollarını açıyo tıkanıklığa son. 1 gün sonrada akıntı kesiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 banada oldu 2 gün sigara içme (içiyorsan). çay vs içiyorsan 1 limon sık içine (fincana). 3. gün sağlamsın :) not: sigara içmeme işini çok uzatmamak lazım sonra içmesi zor oluyor . bir nevi bırakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 nasonex sağlam steroid içerir ve alerji de kullanılır. alerji yoksa kullanmak doğru değildir. tylolhot ise bol bol parasetemol içerir. tedavi etmez sadece bol uyuşturur ve iyi hissetmeni sağlar. hepsi bu... ama burunu açmak için en baba (ve en sağlam) yöntem koccca bir bardağı ılık suyla doldurmak (40'C iyidir) ve içine biraz tuz ve çok az karbonata doldurup burundan çekmektir. keza bu iğrenç bişi olsa dahi sinüslerini temizler ve iltihapları akıtarak içerisinin daha kısa sürede iyileşmesine sebep olur.bunun dışında adaçayı+bal öksürüğü keser. yeşilçay+limon da ayaklandırır kısa sürede aslında nezle dediğin virüs kökenli, yani antibiyotik işe yaramaz.en iyisi savunma mekanizmasını güçlendirmek. vitamin takviyesi, özellikleçinko ve potasyum iş görür. bir de her burun tıkandığında sümkürmek yerine -imkanın varsa- burnunu suyla temizle ve ellerini bol bol yıka.. rhinovirüsler ile en rahat bööle savaşılır keza [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 02:21 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: o taylıl zımbırtısı zararlı bişeleri varmış diye biliyorum ben kalp krizi hede hödö diyorlardı. nezle oldum içeyim dizimi burktum içeyim diyenlere olsa gerek o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bol karabıberlı tavuk suyu corba ustune su bardagına yarım lımon sıkıp sıcak su ekleyıp kant yapıp ıcecen yalnız acayıp terlersın ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben de 2 gündür sümüklüyüm. burnuma peçete tıkıyorum. bazen hapşururken fırlıyo o kadar. onun dışında pek bi sorun yok. halsizlik de var ama öyle olmadığıma inandırıyorum kendimi geçiyo o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: not: sigara içmeme işini çok uzatmamak lazım sonra içmesi zor oluyor . bir nevi bırakıyorsun. Garip tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: ama burunu açmak için en baba (ve en sağlam) yöntem koccca bir bardağı ılık suyla doldurmak (40'C iyidir) ve içine biraz tuz ve çok az karbonata doldurup burundan çekmektir. Anlamadım. Şimdi tuz ve karbonat muhteva eden koccca bi bardak suyu burundan nası çekecemki? Pipetleri burnuma soksam burnumuda sıksam hürrpt diye bardağın 1/4 üne gelmeden ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ilaç milaç iç fakat sonra pc başında durma yat yatağına ört yorganı battaniyelieri üstüne. Bütün gece terle. Sabah kalktığında yatak sırılsıklam olacak ama kendini de çok ii hissedeceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Az sonra çıkıp ıhlamur, meyve vb. bilimum şey alıyım. Sanırım en iyisi terleme yöntemi olcak. İyice kalın giyinip dos doğru yatağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şifa yı kaptıysan iyileşmen lazım ehe ehe :m sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 burna su çekme şöle oluyor.. suyu burundan filtre eder gibin (vidanjör gibin) tamamını çekmiyoruz.. az birazını avucumuza döküyoruz ve burundan FRRK! çekiyoruz. abdest alır gibin.. bu çektiğimizi elbette çıkartıyoruz, çıkartmayı unutmuyoruz ^_^ esasen en iyi burun temizleme yöntemi budur, otrivine falan bağımlılık yapar ve uzun süreli kulanılmaz, burun damlaları zaten sadece tuzlu sudan ibarettir, bir de burun spreyleri var onların da en iyisi okyanus suyu+mentol kokusundan başka bişi değildir.. bunun dışında kaynar vaziyette (çook sıcak yani) bir bardak suya 1-2 damla çin yağı damlatılıp hafif hafif solunabilir. bu da yumuşatır nezleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dasaa çok haklı en güzel yöntem anlattığı yöntemdir velakin herbabayiğidin harcı değildir :P Ama uzun bir rahatlık için az bi acı çekmekte fena bi fikir olmasa gerek hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 redoksan diye bir c vitamini var sadece c ve 1000 lik efervesan yani suda eriyeninden alıcan ben 2 senedir kullanıyorum cok iyi bişey fiyatı da 3 kusur ytl brnce en iyi sey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bol uyku + dersin varsa tylolhot (gerçi bir süre sonra bir güzel uyku getiriyor ki aman allahım kafanı koyunca uyuyorsun güzel güzel :)) 2-3 güne kalmaz iyileşirsin. Bir de aşı fena olmaz hani. Ben 3 gündür uğraşıyordum griple bugün iyiyim çok şükür. Şu haftayı atlatıp direk aşı olmayı düşünmekteyim. Geçmiş olsun. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dasaaa'nın dediği formulu bir deniyeyim.İnşallah çok acı çekmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bence frrk diye çekme genede sen bilirsin ama tavsiyem başını kaldır elinle yavaş yavaş çek nefesini dışarı çok hafif vererekten suyu kontrol et ama diplere inene kadar yavaş yavaş biraz sancılı olacaktır emin ol.dasaaa nın dediği gibi frkk yaparken fazla çekersen senin için süper bi deneyim olur hayata küsersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 geçmiş olsun, ben de yeni yeni atlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar