Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yuh yazıklar olsun bu adamı nası bağlarsınız telefona ve siz nası sorular sorasınız bumu lan gazetecilik bumu lem yuh yazıklar olsun yazıklar olsun bu ülkeye yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 izliom :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya o diil rehine asker ne :O !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne dedi yazsanıza kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 acaypppp bişi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 pkk teroristtir demedi sordu birand ama demedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kanal d sux zaten. açın kanaltürk izleyin, osman pamukoğlu deli konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben de yarısında açtım: duyduklarım: birand: rehine asker varmı varsa durumları nedir talashit: bilmiyorum ve ayrıca talabani: türk medyası çok yaygara yapıo, bu yanlış, biz barış vs istioz gibi konuştu. birand: bu sözleriniz ve msjlarınız ankaraya şu an ulaştı bile mrk etmeyin.. bi de bizimkiler üst düzey toplantıdaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 adama soruyor rehine askerler orda bulsanız ne yaparsınız falan filan diye oda kuzey ırakta zati asker var diyor kıvır kıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 6 f16 havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 birand artık emekli olması lazım farkında deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Beyler bence bu kadar önyargılı yaklaşmayın... Sonuçta matah bir adam olmayabilir, sevmeyebiliriz, ama şu da bir gerçek ki K.Irak'taki onbinlerce Kürt'ü temsil ediyor (Türkiye'de Talabani'ye sempati duyan onbinlercesi var) ve her ne kadar bir figür/kukla da olsa sonuçta Irak Devlet Başkanı. O sebeple ne diyeceği belki gereksiz, belki küstahça ama öğrenmek adına önemli. Bana göre de saçmaladığı, haddini aştığı söylemleri olmuştur ama mesela kim karşı çıkabilir barış istemine? Hangimiz istemez her gün şehit vermeyelim. Ya da, hepimiz farkındayız Irak'ın bir bataklık olduğunu ve bu bataklığa girerek daha pek çok şehit vereceğimizi. Tabii durum gerektiriyorsa o şehitler verielcek, "devletin üstünlüğü" bunu gerekli kılar. Ayrıca gazetecelik bu mudur diyen arkadaşımıza istinaden soruyorum: Gazetecilik araştırmayı ve haberi doğru ağızlardan duyurmayı gerektirmez mi emslek etiği olarak. K.Irak'taki durumu elbet gidip TSK'dan gelecek açıklamalar doğrultusunda halka bildireceksin, fakat bir yandan da "diğerlerinin" ne dediğini bildirmen lazım ki kararı yayın organı değil, haberi dinleyen birey verebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Kürdistan kurulacak bilmemne olacak diyen ve kirli siyaset yapan bi adamı,ordan buraya boş tehditler savuran bi adamı,2 lafından biri ülkeyi bölmeyle alakalı konulara giden ve destek veren bi adamı dinlemenin ne mantığı vardırki?Dinlemeyi geçtim yayına almanın ne mantığı vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yayına alanda adam değil zaten dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yani oda ayrı bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 birand cehape diyen değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi anda topiğe girince gördüm, siyah kurdeleler harika bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 çok güzel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 mali birand in CNN turk un adinin kamuoyunda CNN kurt e cikmasina olan katkilari azimsanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Talabani Irak Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı yarın ölürse türkiye deki devlet dairlerinde bayraklar yarıya inecek. (BM üyesi devlet başkanı olursa öyle oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İndirmesen ambargo mu koyacaklar.. Aslında indirmemek lazım ama indirilir illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bi ölsünde bayrak işi kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 online milliyetcilerimizin onunu acsinlar. iki dakkada halletcekler isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bana mı diyorsun? Ne alaka ki ben iş halledeceğim falan mı dedim? Artı bu işin Online-Offline modeli mi var. Açıklar mısın lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 O adamı bağlamaktan mantıklı ne var? Adamın fikirlerini ve yaklaşımlarını öğrenmekten mantıklı ne var? M.Ali Birand hakkında düşündükleriniz mantıklı olabilir ama gayet mantıklı ve doğal bir iş yapılmış. Hukuk kurallarını unutmayalım en büyük suçlunun dahi savunulma hakkı var sonuçta. Söyledikleri doğru veya yanlış dinleyip karar verebilirsiniz ancak. Ayrıca adam ne deseymiş Talabaniye? Hayır yalan söylüyorsun, suçlusun mu?Ne hakla? Alttan alıp düzgün konuşması gereken O. Çünkü Talabaninin muhattabı O değil. Bu bir gazetecilik başarısıdır, sonuçta bu kadar gergin bir dönemde kendisiyle röportaj yapmayı başarmışlar. Bunu Uğur Dündar yapsaydı ne diyecektiniz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar