deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Evet 4 ya da 5. druid kasma denemem ve artık kedi olabilecek kadar kasmak istiyorum en azından. Şimdiye kadar en fazla 16 lvla kadar tahammül edebildim druid kasmaya, işin kötüsü lvl 20den sonra druid kasmak çook kolay diyor herkes. Evet 10-20 arasını nasıl kasabilirim, balance mı olayım yoksa ayı olup tokat mı atayım? Yoksa resto olup kendime revu, ht vs. atarken bir yandan da sopayla mob mu döveyim? (ilk böyle kasmıştım 16 lvl yaptığım druidimi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 öeh <: bi oturusta kasarsın ztn 1-15 arasını cok kolay allysan sw portal northshire > elywn > westfall hordesan orgrimmar barrens flm akarsın :P cok zor değilki 2.3 patch bekle dicektimde 20-60 arası oda herhalde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mangle imba lvling için bu yüzden hep feral takıl bunu açana kadar. 2 şekil druid kasma yöntemi var feral iken, biri cat direk patakute dalıon diğeri bear formda duruma göre 3~5 mobu toplayıp kesiyorsun (primal fury şart swipe abanmak için). Ben druid kasarken genelde bear kastım ama bazı moblar var sağlam koyup çabuk ölen oralarda cat takılmak daha mantıklı. PS : Ayrıca feral iken rest olayı neredeyse 0 mobları kes kalk heal bas devam et =P [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 20:46 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 10 talent çok şey değiştirmese gerek. feral git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ya ben 3 kere ne druid kasmayı denedim, hep şöyle oldu, 10 lvle geliyorum ayı oluyorum, bu sefer uğraşcam azimliyim diyorum sonrada ayının yavaşlığı beni sinir ediyor. Mobları sanki tın tın kesiyormuşum gibi geliyor bana, bir de druid hariç her classı 20+ yapmışımdır, 10-20 arasında en yavaş kasan class sanki işkence gibi geliyor. 20den sonra cat formda yardırırım da işte 20 olmak zor geliyor gözüme xD Ama bu sefer 20+ yapacağım druidimi kararlıyım, hatta yarın yazarım 20 oldu diye. Zaten 3-4 güne de acc. kapanıyor 1 ay kadar açtırmıycam, sonra da bir gazla ve tahminimce gelmiş olacak 2.3 patchiyle birlikte 70lerim druidimi de. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 21:05 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 1-10 arası hunter üstüne tanımam :D Adamlar sırf bu lvl aralığı yüzünden kalan 60 lvli ez mode yapmışlar fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 druid kasması tbc den sonra çok kolay oldu.eskiden işkence gibiydi.ilk karakterim druid di ve balance olarak gidiyordum.bi mob kesene kadar bütün mana bitiyodu.en iyisi feral gidiceksin.her zaman tek takılırsın, bazı elite questlerini bile tek yaparsın, dungeon harici kimseye ihtiyacın olmaz.Hunterden sonra solo takılacak en iyi class bence.Misal elite dalcan , dalmadan önce atarsın bi reju+regrowth dalarsın,baktın olmuyo rageyi doldurur basarsın Frenzied Regeneration'a, baktın oda yemiyo atarsın bi Bash+Root,tekrar reju+regrowth.Havada karada suda kimse yakalayamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Of o hunterin 1-10u zaten ömür törpüsü be.10 yapana kadar 1 ton küfrediyosun blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Fin bizi içmeye götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 20 sonrası kedi formu rogue'un hızına yaklaşabiliyor mu (%80 i bile yeter)? hem rogue hem druid var 10 küsürlü levellarda , druide karşı bir sempatim var ama ayı ile yarım saat uğraş dur : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Şimdi 1 senesini roguela geçirmiş birisi olarak diyebilirim ki rogue çok rahat. Çünkü stealh mode çoğu questi vakit kaybetmeden yapmaya yarıyor, stunlock sistemi ve mana derdi olmaması grind yaparken gereksiz duraksamaları engelliyor. Ayrıca dmg outputu da mükemmel. Şimdi druidle hiç cat formda oynamadım ama oynayanlardan gördüğüm kadarıyla onlar da stealh sahibi, dmg outputları da 3 aşağı 5 yukarı (kanımca boss fightlar harici druidle kafakafaya) Ama iş elite kesmeye, group qlarına gelince, druid tek başına parti, bufflıyor healliyor stunluyor tanklıyor vs. Bu yönden de druid üstün. Bence lvl20den sonra lvl kasma hızı açısından (ve rahatlığı) hunter 1 druid 2 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tek başına roguedan çok daha üstün yetenekleri var en önemlisi hayvan gibi crit geliyor feralden alt lvllarda inanılmaz crit rate olduğu için çokda hızlı kasıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Druid kasması zordur yapmayın etmeyin, rogu iki katı kolay geldi bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Kastığın lvl aralığı çok önemli ben genel olarak rogue ile kıyasladım yetenek açısından.Ama druid kasması zor demekte çok komik. Örneğin priest kasmasıda çok zordur ama nereye kadar?Shadow form gelene kadar...Ondan sonrası için zor diyen adama kafa atarlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Druid'i lvl 60 a kadar kastım, priestim ile hala oynuyorum lvl 70. Druid daha zordu priest' e göre. Yanlız o ilk 40 level geçmiyor bilgin olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sabir.. herseyin basi sabir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Greeny farkındayım bende priest oynuyorum daha aydınlatıcı olmak adına sembolize ettim o classı =) Şu oyunda kasamıyacağım bir class varsa (aslında kasamamak derken sıkıyor beni) oda paladin'dir bi class bu kadarmı bayık olur arkadaş! (max kasabildiğim lvl 42) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Lvl 20 sonrasi druid cat form ve feral spec ile pve de imba oluyor. Cat from olup biciyorsun mobu sonra form degisip heal ardindan cat form ve devam, cat formdayken dogal olarak manada harcamiyorsun, arka planda mananizda doluyor. Hemen hemen hiç ara vermeden herşeyi kesiyorsun (lvlinize gore tabi :) ). Ve kisisel tercihim tabi, oyundaki oynamasi en eğlenceli class druid, rogue ise bana göre daha problemli lvllenmekde. lvllenmede 1. Feral druid, 2. lock veya hunter.. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 08:55 tarihinde, Law tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 08:57 tarihinde, Law tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Verdiğin sıra sağdan sola doğru olacaktı heralde? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @ ad3m AJAN FTW!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Keserim o Tigerını akıllı ol şşşı! PS : Orc adam Taygıramı biner lem? ~Ve rollde kaybettiği güne lanet eder~ [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 11:36 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar