Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter Artik !

Valeron

Öne çıkan mesajlar

said:
doğru diyorsun da, elimizde bu işi için özel timler var, ama nedense!! kullanmıyoruz.

kullanmadıklarını nerden biliyorsun?

en efektif askeri operasyon, gizli yapılan operasyondur.
birçok özel tim üyesi tanıdıklarından haber alıyorum, bazen hiç kimsenin haberi olmadan operasyona çıkarlarmış, sınır ötesi operasyonlar düzenleyip gelirmiş.

ancak bu iş özel timlerden öte birşey.
devletin halkı ve orduyu organize edip, siyasi güç toparlaması lazım.

özel tim olmadığı için değil, siyasiler halka gösterdiği kabadayılığı, pkk'lıya gösteremediği için bu kadar şehit veriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama öyle olmuyor malesef o işler , İran ekonomosinde ABD nin ne kadar hakimiyeti var bilmiyorum ama , Türkiye ekonomisini bir günde batırabileceğini herkes çok iyi biliyor..Her ne kadar ABD ye lanet okusakda , onlarla uzlaşmadan bu iş malesef olmaz gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo 1 Ekim 2007, Pazar - 14:00 tarihinde demis ki:
Ama öyle olmuyor malesef o işler , İran ekonomosinde ABD nin ne kadar hakimiyeti var bilmiyorum ama , Türkiye ekonomisini bir günde batırabileceğini herkes çok iyi biliyor..Her ne kadar ABD ye lanet okusakda , onlarla uzlaşmadan bu iş malesef olmaz gibi...

bizde incirligi kapatiriz bir gunde, adamlar yeni askeri us insa etmeden caresiz kalirlar
turkiyeyi cok kucuk gorme

edit: tabi rte bushun amca oglu(baska bisi dicektim ama hakarete girer) o yuzden sorun cikar

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:03 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Star'daki programda çok güzel konuşmalar geçiyor,

çok güzel bir laf edildi şimdi

"Dünya'nin en güçlü 3 ordusundan birine sahibiz,taktiksel açıdan belki de en güçlü iki ordusundan biriyiz,Amerika ve Türkiye.Ama güç var ruh yok.Geçen gün 12 askerimiz şehit oldu,TMSF'ye bağlı televizyon kanalında sabaha kadar dansöz oynadı.Toplumsal olarak ruhsuzlaşmış durumdayız"

Ne kadar doğru bir laf aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron 1 Ekim 2007, Pazar - 14:04 tarihinde demis ki:
Lan sen nediyosun abicim ya ? Incirligi kapatirmi$ nolur kapat yani ? Abicim soz konusu ulke ABD,adamlar K.Irak i kapatti artik senin incirligini kim takar ya ? Turkiyeyi kucuk gorme,Turkiyeyi kucuk gorme Turkiye ABD nin yaninda gorulecek kadar bir ulke bile degil ! Bende bundan haz etmiyorum bende bundan nefret ediyorum ama boyle.Hepsini gectim tek talimatla senin ulkenin ekonomisini 1 gunde patlatirlar ...

iraka giden kargonun yuzde 70i incirlikten geliyor, bence takarlar
bak ermeni soykirimi yasasini gecirmediler daha, neden acaba?
neyse konu bu degil konu sehitlerimiz ve sinir otesi operasyon

edit: bana lan deme, hos degil

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:10 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ama, ekonomiye koyiyim.
türkiye ekonomisi mahvolurmuş ? varsın olsun be.
ölenlerin sayısına bakın ! türkiye ekonomisi mahvolurmuş !
bu ülkeye iki bilgisayar iki de kaliteli mal girmeyecekse varsın girmesin. kendi ürünlerimizi kendimiz üretmeyi, dışa bağımlı olmamayı bile öğreniriz.

ayrıca türk-amerikan ekonomik ilişkilerinden karlı çıkan türkiye değil, amerikadır. yemez öyle ambargolar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban sacma sapan konu$mu$Un abi $ahsi du$Uncem.Oyle bi mantik mi var ? Ekonominiun hic bi yerine koyamazsin abi ekonomin guclu olmadigi icin o kadar insan $ehit oluyor.Sen bide hicbi$eyi du$unmeden bi mucadeleye girersen felc olursun.Oyle 76 milyon ytl toplandi falan filanla kurtarilmiyo bu ekonomi.Ulkeler arasi diyaloglarda ole kafana gore giriyim,cikiyim diye mi du$unulur?? Olgun du$unun biraz
Sosyal ağlarda paylaş

ekonominin acazetinden değil, siyasi iradenin olmayışından dolayı şehitler veriyoruz. 1923 te de ekonomimiz yoktu, 23 temmuzda ismet inönü varsın ambargo uygulayın, bize borç vermeyin demeyi bildi ama.

ekonomik açıdan dışa bağımlı bir ülke olabiliriz.

anlamadığınız birşey var, olaya hep tek taraflı bakıyosunuz.

amerikan malları bizim ülkemize girmezse, amerikan şirketleri, bizim ettiğimizden daha fazla zarar edecek. amerika ile olan ticarete baktıığımızda ithalatımız ihracatımızdan fazla. yani amerika için türkiye karlı bir ülke. kolay değil bizimle ekonomiyi çat diye bitirmek.

biz şu an niye hala ırakla ticari ilişkilere sahibiz bunu düşün bi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...