zydar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bakırköydekine katıldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Haritada Alanya gozumden kacmadi, Isvecli turistler hep oraya gidiyo, dogru secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 msn'ine boynu bükük gül ya da t.c amblemi koyanlardan sadece iki tanesi bile şehit veren tümen komutanlığını arayıp taziye dileklerini iletse ne kadar sevindirik olucam anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Bu Halk kadar bilinçsiz..Tepki özürlüsü bir toplum yoktur. Msn'den sabahtan beri yok 21:30 da ışıkları kapatıcaz bu mesajı herkese gönder şehitler öldü ruhuna el fatiha arapça yazıyla fatiha suresi bu kadar mı arabesk,taşra bir toplumuz biz yahu. ulan saat 21:30 da ışıgı kapatıp açsan nolur açmasan nolur dagdaki ve sehirdeki terroristin çokmu bi taraflarında senin ampulun.. Msn'den arapça fatiha suresi forwardlamanın amacı nedir.. Bu kadar gerizekalı bir gençlik olmaması lazım. 12 tane şehit'in neden öldürüldügünü ne gibi siyasi emellere alet oldugumuzu,ülkenin hangi durumlarda oldugunu kabaca sorsan ona cevap veremez halde bir gençlik gerizekalı asalaklar gibi sabahtan beri forward mesaj trafigi yapıyolar msnlerde maillerde v.b portallarda. bu duruma ben de çok sinir oluyorum. daha önce de sinir olurdum şimdi de sinir oluyorum. yattığımız yerden protesto ediyoruz ancak. bu kadar tembeliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kımse tembel değil. ben yenı geldim yürüyüşten mesala. heryerde insan dolu burda yorum atçağına taşra diceğine git çık. trafikteki kimse şikayetçi değil 32985392852 tane ınsan her semtte yürüyüste bagırıyor mahalle mahalle. taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 RTE zirveden çıkmış AKP Genel merkezinde konuşuyor gündemi referandum. Konuştu konuştu ha bu arada şehitler diye bi zahmet değindi 30 saniye. Evet şehitlerimiz "ha bu arada" diyecek kadar önemli işte bunun gözünde. Terör zirvesiyle ilgili de birşey buyurmadı beyimiz. Durmak yooooook yola devaaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu arada Terör Zirvesi'nin açıklaması Çankaya tarafından yapıldı takip etmeyenler olduysa buradan okuyabilir: [spo] Bugün Hakkari İli'nde meydana gelen menfur terör saldırıları üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında gerçekleştirilen devlet zirvesinde son gelişmeler ayrıntılı bir biçimde ele alınmıştır. Toplantı sırasında, terörle mücadele konusunda Türk halkının devletine olan tam güveninden kaynaklanan mevcut azim ve kararlılık vurgulanmıştır. Zirvede aşağıdaki hususların kamuoyunun dikkatine getirilmesi kararlaştırılmıştır: Terör örgütünün bu hain saldırılarla toplumumuzun birlik ve beraberliğini bozmak amacı güttüğü aşikardır. Buna karşılık halkımızın haklı tepkisini gösterirken, kardeşlik duygularına zarar verecek tutum ve davranışlardan kaçınarak, her durumda sağduyusunu koruyacağına, güç birliği içinde hareket edeceğine, birlik ve beraberliğini güçlendirerek teröre karşı en anlamlı cevabı vereceğine inancımız tamdır. Aynı anlayış içinde, bütün kurum ve kuruluşlarımızın ve özellikle yazılı ve görsel medyamızın üzerlerine düşen sorumlu ve sağduyulu yaklaşımı sürdüreceklerinden kuşku duyulmamaktadır. Bu menfur saldırılar karşısında günün, birlik ve beraberlik günü olduğu, aziz milletimiz ve ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarınca takdir edilecektir. Milletimizin desteği, tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği, kahraman güvenlik kuvvetlerimizin yılmaz ve özverili üstün görev anlayışıyla bölücü terör örgütüne karşı yürütülen mücadele kararlılıkla sonuna kadar devam ettirilecektir. Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğüne saygılı olmakla birlikte, teröre yardım ve yataklık yapılmasına müsamaha göstermeyecek ve hakkını, hukukunu, bölünmez bütünlüğü ile vatandaşlarını korumak için gereken bedel ne ise ödemekten kaçınmayacaktır. Bu husus, rahmetle andığımız şehitlerimize, acil şifalar dilediğimiz yaralılarımıza olduğu kadar, gelecek nesillerimize de yönelik sorumluluğumuzdur. [/spo] edit: yamuk karakterler düzeltildi. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:32 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mike, lafım bunu yapanlara, gidip te yürüyenlere bişe demiyorum. burda yürüyüş falan hiç bişe olmadı malesef. edit: toplantı sonunda yine somut bi kara çıkmadı yani. yine aynı laflar, bedeli neyse öderler, kararlıyız. bu yolda yürümeye mi kararlısın anlamadım ki :/ [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:28 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya beyler lütfen yürümek bir yere akdar, tamam protestonu ortaya koyarsın milletin bu davaya sahip çıktığını gösterirsin... Ama bizim ayaklarımız ileri adım atarken kafalarımız ne yazık ki geri adımlar atmakla meşgul. Sorun da buradan kaynaklanmıyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Töbestafrla [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:31 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 @oper bence yanılıyorsun. malum ülke halkına açıklama yaparken direk her şeyi söylemez bir karışıklık oluşmasın diye. Fakat şu cümle çok önemli bence: said: Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğüne saygılı olmakla birlikte, teröre yardım ve yataklık yapılmasına müsamaha göstermeyecek ve hakkını, hukukunu, bölünmez bütünlüğü ile vatandaşlarını korumak için gereken bedel ne ise ödemekten kaçınmayacaktır. Bu husus, rahmetle andığımız şehitlerimize, acil şifalar dilediğimiz yaralılarımıza olduğu kadar, gelecek nesillerimize de yönelik sorumluluğumuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Biliyomusun eskiden 166 diye bi telefon numarası vardı. Arıyordun masal anlatyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aga yazdıktan sonra aklıma "lan harekat olacak diye haber verse adam, bu sefer pkk kaçar ya da hazırlık yapar vs" geldi aklıma. ama edilemedim mesajı. belki de gizliden hareket yapılacaktır kim bilir. herşeyin söylenmemesi doğal evet. ama umarım gizliden somut bişeler yapılıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 paticiğe teşekkürler, herkese siyah bant gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 SAbah Taha Akyol TV programında aynı şeyi söyledi. Akşamki toplantıdan bir yaptırım beklemeyin demişti. Hem operasyon yapılacaksa haber verilmemesi durumu var burada, hem de zaten diken üstünde oturan halkı provokatif sözlerle daha fazla galeyana getirmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Son haber: Rice bi kaç gün bekleyin demiş. daha ne kadar bekleyecez ya alla allaa. dalga geçiyorlar herhalde.bi kaç gün içinde adamlar bulundukları bölgeyi terkederler, biz de armut avlarız orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o tezkere rice'ın bi tarafına girsin. sonra biz ırak'a girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi saniye, geliyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 George Bush, “ABD-Türkiye ve Irak, PKK teröristlerini yenmek için birlikte durmaya devam edecek” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 rice'ın "birkaç gün bekleyin" demesi, "biz sizin önünüzü tıkayıcı hazırlıklar yapalım, ondan sonra girersiniz" demek anlamına geliyor. rice rica etsin biz rice yiyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Erdoğan demogoji tekniğini konuşturarak güzel bir laf etmiş: Kimsenin ne dediğini umursamadan gerekeni yapacağız. Bakalım Rice'ın bu sözlerini ne kadar umursayacak. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu adamın hakikaten eli kolu bağlı bence. Yoksa ben olsam (koltuğumu koruma mantığı ile) bu saldırı haberi gelir gelmez göstermelik olarak uçakları kaldırır K.Irak'ta gazetecilerin görebileceği bir yerleri bombalar halkı yatıştırır hatta yerine göre kahraman olurdum. Bunu bile yapamadığına göre elini bağlayan birşey var. ABD bizden birşey istiyor (iran meselesi olabilir) ama biz bilmiyoruz mesele bu. Demirel bile Kıbrıs'a uçakları göndermişti milleti yatıştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 işin en kötü kısmı o zaten. bilmediklerimiz neler? bilmediğimiz kesin bir şeyler var ama ne olduklarını bilmiyoruz işte. bilsek belki çok farklı düşüneceğiz. sadece bildiklerimizle konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bizi kuzey ırak a çekmeye çalışıyorlar çok kötü günler geliyo çoook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kışa denk geliyor operasyon en kötüsü bu ama kimin için bilemiyorum TSK bunu avantaja çevirebilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar