Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Daha önce tartışıldı mı bilmiyorum da, şöyle bişi gördüm: http://www.oyuncakal.com/index.php?page=urun_detay&urun_id=1153 Ben de cthulhu ilahileri söyleyen bebek istiyorum. İlginç birşey. Bu sıralarda böyle şeyleri çok sıkça görmeye başladım. Sürekli "din, kuran, allah" öğelerini gözünüzüe batıra batıra gösteren bazı kişiler, firmalar ve televizyon kanalları var. "Türbancı" diye nitelendirilen bir ideolojiye sahip olduğu gözüküyor. Ancak işin tuhafı, bu kişiler, sözlerine dini yansıtırken, dış görünüşlerine bunu yansıtmıyorlar. Ne takke giyiyor veya "imam hatip bıyığı" denilen bıyığı bırakıyorlar, ne de türban giyiyorlar veya çarşaf ile dolaşıyorlar. Ancak dediğim gibi söyledikleri fikirler hep o doğrultuda oluyor. Aynen bu bebekteki gibi, dini bütün bir bebek yapmışlar, ama türban takmıyor. Saçından tahrik olunursa ne olcak? Anlatmak istediğim şu. Bazı "subculture"lar, kendi fikirlerini dış görünüşlerine yansıtırlar. Örneğin metalci kişiler siyah tşört giyer, hiphopçular altın kolye takar, mhp'ciler ülkücü bıyığı bırakır vs vs... peki neden bu konuda tam tersi bir imaj takınıyorlar? takkiye diyecem de, çok fazla klişe gelicek. başka bir sebepi olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Aynen bu bebekteki gibi, dini bütün bir bebek yapmışlar, ama türban takmıyor. Saçından tahrik olunursa ne olcak? Dini konular niye yasaklandı şimdi daha iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bone o bebekten o konuya nası geldin bilmiyorum. Ikıntı olmuş biraz topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 amaan neyse msnden anlatirim [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 01:02 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Bone o bebekten o konuya nası geldin bilmiyorum. Ikıntı olmuş biraz topic. varolmayan birşeyi yarattın diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yaratmak Allah'a mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ciddi konuşuyorum. yani benim çocukluğumdan beri ezan okuyan saatinden tut kıbleyi gösteren pusulalı seccade falan oldu yani. bu kadar sofistike yaklaşmamıştım olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Herkes anadan doğma türbanmı giydiriyor çocuğuna (allah bilir onuda yapan vardır) ? Bazı kesimlerde küçük yaşta türban giydirmiyor ergenlik dönemide doğru giydiriyorlar. O zaman Senin mantığınla konuya bakarsak küçük başı açık bir cocuğun başı açık yapılmış bir bebekle oynaması cayizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 life is goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 e öyle oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tamam bone İslam tamamen gizlice yürütülen underground bir şey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 zorlama olmuş konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O cok ozendiğin avurpada yasama o zaman sen 100 katı dini oyuncak şarkı vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Voys 1 Ekim 2007, Pazar - 01:14 tarihinde demis ki: life is goes on life goes on :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 oradaki is ile kastedileni anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 imam hatip bıyığı bırakmayıp türban takmayan fatiha okumasın bundan böyle. ikisi birden mümkünse plx. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 03:23 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 örtünmenin amacı kendini saklamaktır,dikkat çekmeyi önlemektir.şimdikilerin amacı işi siyasallaştırıp ayrımcılığa çekmek ve bundan kar gütmek. zaten sivil toplum örgütleri vs. hep buna karşılar başörtüsüne falan değil ama söyleyince bu işlerden çıkar elde eden kesimler tarafından din düşmanı diye nitelendiriliyor.birde din birilerinin tekelinde gibi Türkiyede. oyuncak bebeğin dua okumuyor mu? hayır action man in o varyasyonu çıkmdı daha :// püü zinhar piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: oyuncak bebeğin dua okumuyor mu? hayır action man in o varyasyonu çıkmdı daha :// püü zinhar piç resman hayal görüyorsun ya yok böyle bir şey :) komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Giovanni 21 Ekim 2007, Pazar - 01:19 tarihinde demis ki: tamam bone İslam tamamen gizlice yürütülen underground bir şey olsun. buna güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kardeşim din konuşmayın ya, olan var olmayan var. diğer arkadaşlarında canı çekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Şeriat geliyor! Bu sefer kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 la havle..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 çok feci facepalm ascii koyasım geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=187917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar