Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası Yani :o


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

By Mordenthal on 05/16/2007
From wowwiki.com

2.1.0 patch notes

"Fengus' Ferocity","Mol'dar's Moxie","Rallying Cry of the Dragonslayer", "Slip'kik's Savvy" and "Spirit of Zandalar" these buffs will no longer work on targets over level 63.

By Roly on 08/14/2007
http://www.blackravens.net/wp-content/uploads/zomg.jpg

seems still working

gibi gibi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@fly

Bu fırsatı kaçırmamış tüm iyi druidler wepon skilini 346 da bırakır fazlasını kasmaz. Çünkü blizzardın tuhaf formüllerinden biride şudur ki. Wepon skilli hesaplarken senin o andaki skiline en yakın bir düşük 5in katı üzerinden hesap yapar.

Yani 350 skilin varken ve +10 skill veren telent-iteme sahipken sana +10 kadar bonus gelirken.

346-347-348-349 gibi skillerle +10 skill veren item yada talentle beraber bonus +15 olur. Sanki skilin 345miş gibi hesap yapar. Ama sen 70 olduğun içinde max skilin 360 olur.

Niye böyle bir hesap vardır, yararı varmıdır druide, druid +wepon skillden etkilenirmi? gbi sorular hala tartışılmya devam eder ama bu konuda inatla bir blue post cevap vermemiştir.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:14 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Freemoon bizim sorduğumuz biraz daha farklı. Şimdi druid feral combat skillden etkilenir evet, diğer tüm weapon skiller gibi hem miss chance i hem de karşıdaki mobun dodge chance i düşer. +5 fcs optimumdur, ondan sonra çok küçük oranlarda düşme olur hit ratinge göre. O da yaklaşık 20 feral combat rating gibi bişeye denk geliyor. O yüzden shapeshifters signet ring e en iyi feral dps ring deniyordu 2.3 değişikliklerinden önce.

Yalnız druidler lvl atladıkça otomatik artar skillleri, yani pençe savururken bi skill artışı olmaz. 69 olduğun anda 345, 70 olduğun anda 350dir. Düşük skill ben ilk defa görüyorum, bahsettiğiin olay için bug abuse mu yaptı merak ettim. Clefthoof hide leggins diye bi zamazingo var o sadece 18 rating yani 4 skill veriyor, onu bu şekilde 5e tamamlayabilirsin ilginç bi yöntemmiş.

edit : bide mace yada staff skilleri hiç etkilemiyor feral formu. Denemiştim ben onu bi ara. Bildiğim bi blue post yok ama forumlarda da hep öyle geçer.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:45 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu konuda fikir yürütmekten özellikle kaçınıyorum ve postlarımı hep soru ile bitirmeye çalışıyorum. Çünkü özellikle bu konuda WoW forumlarında çok tartışma okudum , daha druidler aralarında ortak bir fikre olaşmamışken benim bişey demem yanlış olur.

Ama baya bir druid bu 346 olayını deneyip uzun vadede olması gerekenden daha yüksek hit-cirt rating tutturduklarını ispatlayan istatistikler sundu forumlar. Uzun uzun tartışıldı zamanında ama 30-40 sayfayı bulan başlığa nerdeyse 40-50 kişini "blue post" cevap istemesine rahmen, cevap gelmeyince benimde kafamda bir türlü düzeltilemeyen bir bugmıdır acaba diye soru oluştu.

Hatta şimdi weapon skill sistemin sırf bunun için bile kalktığından şöphelenmeye başlamadım dersem yalan olur.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 14:00 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yalnız druidler lvl atladıkça otomatik artar skillleri, yani pençe savururken bi skill artışı olmaz. 69 olduğun anda 345, 70 olduğun anda 350dir. Düşük skill ben ilk defa görüyorum, bahsettiğiin olay için bug abuse mu yaptı merak ettim.
Benim asıl sorum bu. Nasıl beceriyosunuz 346yı heh. Bize de bi yol öğretin :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@axedice

:D evet ufak bir yanlış anlaşma var burda galiba. Ordaki 346 demek 346/350 demektir. Yani mace yeteneğini kedi yada ayı forma girmeden moba vurarak 346 ya kadar getiriyosun ve bırakıyosun.

Hesap yaparken hiç wepon skill bonusun olmasada +5 bonuslu gibi hesap yapılıyor. Çünkü blizzardın hesap mantığı 5 in katları şeklinde çalışıyor ve sana 350 den hesaplayıp bir dez avantaj sağlamaması için 345 den hesaplayıp küçükte olsa avantaj sağlıyacak şekilde çalışıyor.

Ama bu olay 2.3 ile kalkıyor çünkü artık wepon skillin bir espirisi kalmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...