Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime.gen.tr'ye yardım edelim

Bone

Öne çıkan mesajlar

http://www.anime.gen.tr/tanitimlar.html
bu sayfada bazı anime tanıtımları var.
Kaç aydır bakıyorum, hiç yeni anime eklenmiyor.

Akira, Berserk, Record of Lodoss War, Kenshin, Lain, Trigun gibi filmleri izlemiş olanlarımız var. Yazı yazıp gönderelim adamlara yazık siteleri boş boş duruyor.

Hele Zed, Grudge, Sharky, ssj4songoku gibi aslarımız var. (full as) Herkes bir cümle yazsa orası tıklım tıkış olur zaten.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

siz yazdıktan sonra beğenmeyenin gözünü oyarım. Hele sharky gibi yüce bir şahsiyete .. (hazırlanıyor di mi diğer cdler, iyi) o o kadar süper bir insan ki, kanatsız melek, mükemmel hatta :lol:[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

anime sitesi ne yapçaz işte, onun yerine anime.gen.trye aktarırız her şeyi biz ayrı onlar ayrı yapmasından iyidir.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Fark etmez paticik veya anime.gen.tr ortaya birşeyler atalım yeter.Maksat türkiye'de anime kültürünü yaymak olsun.

Aslında ben bir ara paticiğe bir anime sitesi olayı kuralım diye birşey atmıştım ama beklediğim vakti bulamadım.Bunun için bir grup toplamak lazım.İlk önce temeli atsak gerisi gelir.Böyle birşey varsa bana uyar yalnız şu 1 ay içinde kursak ben kapasitemdeki bütün yardımda bulunurum.Universite açıldığında yazı yazcak vakit bulurum ama sitenin kurulmasında yardımcı olacak deil.Neyse bunlar iyice toplanılım yapılması gereken şeyler.

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 22 August 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anime sıtesı acılması daha ıyı olur ama yuzde 99 gene herkes yazmayı bırakır boş boş kalır sıte ayrıca eldekı ımkanlarla o işi hakkıyla yapabılıcek bir coder ımızda bulunmamakta bıldıgım kadarıyla
bence anime gen tr ıle anlaşalım onlar bıze lınk versın bız onnara lınk verelım ve copyrıght ı bızde olmak uzere :D adamlara hazırlıyalım tanıtımları şahsen ben Recor of Lodoss War ın ustasıyım Tenshi na Konamaiki de yazabılırım şahsen[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimize yardım edemiyoruz, başkasına yardım etmeye kalkarsak çok kalitesiz bir yardım hizmeti vermiş oluruz.

Ben kendi adıma konuşuyorum. Şu aralar kafamda 1 bit lik yer yok. Full doluyum. Hem zihnen, hem fiziken ( zaman olarak yani ), hem de ruhen..

Bir sürü insana CD çekeceğim. Daha çektiğim CD lerin ancak ilk partisini gönderebildim. Mldonkey ve bir kaç şey hakkında döküman yazacaktım ki, baktım artık eskisi gibi döküman yazacak enerjim de yok. Buradaki Anime Download Listesine yeni anime bile ekleyemiyorum..

Yani kısacası, şu ana kadar söz verdiklerimi yapacağım ( dökümanlar, cdler, v.s. ) fakat bundan sonra söz vermeyeceğim :) Sorumluluk altına girip her paticik.com 'a girdiğime kendi kendimi yiyorum.

Olayı benden uzaklaştırısak. Önce anime açıklamaları burada yazılır, sonradan anime.gen.tr 'a verilir diye düşünmekteyim. Kaynak belirtilip, belirtilmemesi de çok önemli değil. Emek bazen sandığınızdan daha farklı parametrelerde size geri döner. Ha burada animeleri kimler anlatacak ? Valla parmakları kuvvetli, şöyle genç ve dinamik arkadaşlar bu işi çok iyi kotarabilirler ( oha kendime kart dedim bu arada ).

Tabii bence 2-3 yöneticinin fiştiklemesi lazım öncelikle :) Türküz biz. Dürtmeden yürümeyiz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar anime tanıtımı bile yapamamış.
tek yapacağımız şu:

bir diziyi izleyen herkes birşeyler yazacak.
Bunları derleyip toparlayıp yolluycaz adamlara.
Mesela Bir Vampire Hunter D'de herkesin fikri olcak.

Wallpaper, anime music video felan olur da, önce bence şu anime tanıtımlarını yapalım.
Kendimize, siteye, anime hayranlarına, ve animeye başlıyacaklara bir hizmet olur..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeri gelmişken ben de neden anime ile ilgili hiçbişey yazmadığımı açıklıyım: çünkü bütün download kaynakları tükendi, adam gibi download yapılamıyo, (bittorrent ile anca yeni yeni), e yeni anime olmayınca anlatıcak bişey yok, iki üç anime izleyip ahkam kesmek de hoş olmaz, o yüzden susma hakkımı kullanıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

anime tanıtımları yapmaya heveslenen ama yarıda bırakan cok var (örnek ben...) dediğiniz gibi tanıtımla iş bitmior karakterler,wp,resimler..kolay sayılmaz.ama eger tanıtım yapacaksanız da burda ayzanları yollamak cok da parlak fikir değil.sonucta siz olmasanız da biri onları editlemek zorunda kalacakki bu da yardım sayılamaz...
en son yui ve mystic in hazırladıgı CLAMP tanıtımını okudum da,o kadar ayrıntılı yapmışlarki tanıtım yapıp da onlara sunmaya korkar oldum,utandım..iş sadece yapmak değil,okunmaya deger ve bilgilendirici bir seyler yapabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi adima , bana , "senin paticiğe yazdiğin şu şu birde bu yazilarini kullanicaz" yada " şu şu şu nu yazmişsin biraz daha genişletip yazabilirmisin?" gibi bir msg gelirse yardima hazirim , ama adamlar yardım istemeden de tepelerine " BEN SİZİ KURTARACAM" diye binmeyi doğru bulmuyorum ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır

[Bu mesaj hired_gun tarafından 29 October 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...