Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 http://www.anime.gen.tr/tanitimlar.html bu sayfada bazı anime tanıtımları var. Kaç aydır bakıyorum, hiç yeni anime eklenmiyor. Akira, Berserk, Record of Lodoss War, Kenshin, Lain, Trigun gibi filmleri izlemiş olanlarımız var. Yazı yazıp gönderelim adamlara yazık siteleri boş boş duruyor. Hele Zed, Grudge, Sharky, ssj4songoku gibi aslarımız var. (full as) Herkes bir cümle yazsa orası tıklım tıkış olur zaten.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Haklısın aslında paso site'den yardım alıyoz ama siteye hiçbirşey yapmıyoz.Bakıyım bir ben belki kenshin'nin tanıtımını yapabilirim.Biraz el atmak lazım buna; yarın bir oturup kurcalıyım olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hmmm... şu yetenek sınavlarını bi atlatalım da bakalım naapabilceemize. hem biz yazarız da adamlar beğenicek mi?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 siz yazdıktan sonra beğenmeyenin gözünü oyarım. Hele sharky gibi yüce bir şahsiyete .. (hazırlanıyor di mi diğer cdler, iyi) o o kadar süper bir insan ki, kanatsız melek, mükemmel hatta :lol:[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Beğensinler veya beğenmesinler çok sorun deil.İşin sonunda en azından denedim çalıştım demek boş boş oturmadığını bilmek var.Ayrıca çok da kötü birşey gibi gözükmüyor.Yazımız yayınlansa kötü mü olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 anime sitesi ne yapçaz işte, onun yerine anime.gen.trye aktarırız her şeyi biz ayrı onlar ayrı yapmasından iyidir.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Fark etmez paticik veya anime.gen.tr ortaya birşeyler atalım yeter.Maksat türkiye'de anime kültürünü yaymak olsun. Aslında ben bir ara paticiğe bir anime sitesi olayı kuralım diye birşey atmıştım ama beklediğim vakti bulamadım.Bunun için bir grup toplamak lazım.İlk önce temeli atsak gerisi gelir.Böyle birşey varsa bana uyar yalnız şu 1 ay içinde kursak ben kapasitemdeki bütün yardımda bulunurum.Universite açıldığında yazı yazcak vakit bulurum ama sitenin kurulmasında yardımcı olacak deil.Neyse bunlar iyice toplanılım yapılması gereken şeyler. [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 22 August 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 anime sıtesı acılması daha ıyı olur ama yuzde 99 gene herkes yazmayı bırakır boş boş kalır sıte ayrıca eldekı ımkanlarla o işi hakkıyla yapabılıcek bir coder ımızda bulunmamakta bıldıgım kadarıyla bence anime gen tr ıle anlaşalım onlar bıze lınk versın bız onnara lınk verelım ve copyrıght ı bızde olmak uzere :D adamlara hazırlıyalım tanıtımları şahsen ben Recor of Lodoss War ın ustasıyım Tenshi na Konamaiki de yazabılırım şahsen[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Kendimize yardım edemiyoruz, başkasına yardım etmeye kalkarsak çok kalitesiz bir yardım hizmeti vermiş oluruz. Ben kendi adıma konuşuyorum. Şu aralar kafamda 1 bit lik yer yok. Full doluyum. Hem zihnen, hem fiziken ( zaman olarak yani ), hem de ruhen.. Bir sürü insana CD çekeceğim. Daha çektiğim CD lerin ancak ilk partisini gönderebildim. Mldonkey ve bir kaç şey hakkında döküman yazacaktım ki, baktım artık eskisi gibi döküman yazacak enerjim de yok. Buradaki Anime Download Listesine yeni anime bile ekleyemiyorum.. Yani kısacası, şu ana kadar söz verdiklerimi yapacağım ( dökümanlar, cdler, v.s. ) fakat bundan sonra söz vermeyeceğim :) Sorumluluk altına girip her paticik.com 'a girdiğime kendi kendimi yiyorum. Olayı benden uzaklaştırısak. Önce anime açıklamaları burada yazılır, sonradan anime.gen.tr 'a verilir diye düşünmekteyim. Kaynak belirtilip, belirtilmemesi de çok önemli değil. Emek bazen sandığınızdan daha farklı parametrelerde size geri döner. Ha burada animeleri kimler anlatacak ? Valla parmakları kuvvetli, şöyle genç ve dinamik arkadaşlar bu işi çok iyi kotarabilirler ( oha kendime kart dedim bu arada ). Tabii bence 2-3 yöneticinin fiştiklemesi lazım öncelikle :) Türküz biz. Dürtmeden yürümeyiz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Haklı gibisin bende aynı durumdayım kopyalamam gereken cdler var.Üstüne Uni başlıycak yakında filan.Ufff verdiğim boş cd siparişleride gelmedi :([hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hızlan biraz... lol[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yazı yazmak iyi güzelde bide bunların karakter tahlilleri,wallpaperları,resimleri ve en önemlisi amv leri var onlarıda bulup göndrelim güzel olsun...[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 adamlar anime tanıtımı bile yapamamış. tek yapacağımız şu: bir diziyi izleyen herkes birşeyler yazacak. Bunları derleyip toparlayıp yolluycaz adamlara. Mesela Bir Vampire Hunter D'de herkesin fikri olcak. Wallpaper, anime music video felan olur da, önce bence şu anime tanıtımlarını yapalım. Kendimize, siteye, anime hayranlarına, ve animeye başlıyacaklara bir hizmet olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 *!grudge, songoku ve sharky'i dürtükler* baksanıza o zamandan beri bir tek yeni anime eklenmemiş.. Bir el atalım şunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yeri gelmişken ben de neden anime ile ilgili hiçbişey yazmadığımı açıklıyım: çünkü bütün download kaynakları tükendi, adam gibi download yapılamıyo, (bittorrent ile anca yeni yeni), e yeni anime olmayınca anlatıcak bişey yok, iki üç anime izleyip ahkam kesmek de hoş olmaz, o yüzden susma hakkımı kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "yokohama'yı dinliyorum gözlerim kapalı" diyorsun yani zed.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 en azından buraya yazdıklarımızı enime.gen.tere'ye yollayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 anime tanıtımları yapmaya heveslenen ama yarıda bırakan cok var (örnek ben...) dediğiniz gibi tanıtımla iş bitmior karakterler,wp,resimler..kolay sayılmaz.ama eger tanıtım yapacaksanız da burda ayzanları yollamak cok da parlak fikir değil.sonucta siz olmasanız da biri onları editlemek zorunda kalacakki bu da yardım sayılamaz... en son yui ve mystic in hazırladıgı CLAMP tanıtımını okudum da,o kadar ayrıntılı yapmışlarki tanıtım yapıp da onlara sunmaya korkar oldum,utandım..iş sadece yapmak değil,okunmaya deger ve bilgilendirici bir seyler yapabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 haklısın bone, ben anime çizim kitabımı oluştururken paso anime.gen.tr den yardım aldım. Dersleri yazdırdım filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben üye olmaya çalıştım ama cevap veren olmadıydı. ama güzel bir siteye benziyor.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 kendi adima , bana , "senin paticiğe yazdiğin şu şu birde bu yazilarini kullanicaz" yada " şu şu şu nu yazmişsin biraz daha genişletip yazabilirmisin?" gibi bir msg gelirse yardima hazirim , ama adamlar yardım istemeden de tepelerine " BEN SİZİ KURTARACAM" diye binmeyi doğru bulmuyorum ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 29 October 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar