Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski buluşma resimlerini halen saklıyan var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
BabacumMostors said:

Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.mexinth 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :)

Arcane tarafından yapılan günün afişi

babacummostors, tam saha evet hatırlıyorum.
Bu resimler dışında istikbal göklerdedir diye rio bravo'nun önünde gökyüzüne baktığımız bir resim vardı sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Sene sanırım 2002, meşhur Bomonti buluşması. O zamanlar genciz :P

Gelmiş olanların bir kısmı bu fotoda yok, buluşma bitişi Kadıköy'de çekilmiş bir foto. Soldan sağa:

Demonofhell, arcane, Dralnu, Sly-One, Magic, Fizban, Unuttum, Tanıyamadım, Ardeth, Silthanas, Urza, Gimli, Hellhound
Unuttugun dashersw :D
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Gelmiş olanların bir kısmı bu fotoda yok, buluşma bitişi Kadıköy'de çekilmiş bir foto. Soldan sağa:

Demonofhell, arcane, Dralnu, Sly-One, Magic, Fizban, Unuttum, Tanıyamadım, Ardeth, Silthanas, Urza, Gimli, Hellhound

ulan tuna :) benim ulan o hatırlayamadığın, armağan be, ayıp :) efsaneymiş bu arada fotoğraf ya :) amma gençmişiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
arcane said:

Unuttugun dashersw :D

icq nicki qwerty idi de burdaki ne bilmiyorum sanki burdaki dasher değildi ama. gerçi girmiyordur muhtemelen paticiğe o artık
Sosyal ağlarda paylaş

ghost_boo said:
bende de var birşeyler...

evet işte bu.. :D bu resimleri arıyodum bende ah fayton dem günleri :D bi keresinde de matrock a gitmiştik yada mayday ikisinden biriydi garson yarım saatte bir bizden sipariş istiodu. Kimler vardı hatırlamıyorum ama hatırladıım bi poyraz bi Arda (zaugna) o kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...