Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya şu mesaja karakter limiti çok kötü oldu cidden be=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Chemical hiç değişmemişsin lan dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 BabacumMostors said: Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.mexinth 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :) Arcane tarafından yapılan günün afişi babacummostors, tam saha evet hatırlıyorum. Bu resimler dışında istikbal göklerdedir diye rio bravo'nun önünde gökyüzüne baktığımız bir resim vardı sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 karpuz muydu sanırım onun ayarladığı adeks buluşması resimleri olacak bir ara yükler eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 arcane said: Sene sanırım 2002, meşhur Bomonti buluşması. O zamanlar genciz :P Gelmiş olanların bir kısmı bu fotoda yok, buluşma bitişi Kadıköy'de çekilmiş bir foto. Soldan sağa:Demonofhell, arcane, Dralnu, Sly-One, Magic, Fizban, Unuttum, Tanıyamadım, Ardeth, Silthanas, Urza, Gimli, Hellhound Unuttugun dashersw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/patilan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 arcane said: Sene sanırım 2002, meşhur Bomonti buluşması. O zamanlar genciz :P Gelmiş olanların bir kısmı bu fotoda yok, buluşma bitişi Kadıköy'de çekilmiş bir foto. Soldan sağa: Demonofhell, arcane, Dralnu, Sly-One, Magic, Fizban, Unuttum, Tanıyamadım, Ardeth, Silthanas, Urza, Gimli, Hellhound ulan tuna :) benim ulan o hatırlayamadığın, armağan be, ayıp :) efsaneymiş bu arada fotoğraf ya :) amma gençmişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Penthesilea said: arcane said: Sene sanırım 2002, meşhur Bomonti buluşması. O zamanlar genciz :P Gelmiş olanların bir kısmı bu fotoda yok, buluşma bitişi Kadıköy'de çekilmiş bir foto. Soldan sağa:Demonofhell, arcane, Dralnu, Sly-One, Magic, Fizban, Unuttum, Tanıyamadım, Ardeth, Silthanas, Urza, Gimli, Hellhound Unuttugun dashersw :D icq nicki qwerty idi de burdaki ne bilmiyorum sanki burdaki dasher değildi ama. gerçi girmiyordur muhtemelen paticiğe o artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende Mandoo'nun düzenledi pizza hut buluşmasının resimleri var.bi de videosu var.istek olursa yayınlayabilirim burda bir kısmını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sen zaten mandoo (gökhan) değilmiydin :) asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/6162/paticik2003rf9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 videodaki en başta önce karpuzla geçen velet doğa dimi? AHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 mayhem kaç ay oldu kaç yıl geçti bi komplekstir kaptırdı gitti yeter be iki gözüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/ba3/50a/285/4a8/6ae/242/fa2/89c/431/585/1c_450xNULL.png abi kim bunlar ya herkese sordum kimse bilmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sana söylemeyi unuttum.. onlar tanık koruma programından yararlandıkları için haklarında bilgi bilsek dahi vermemiz yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2003 Kadıköy bowling buluşması fotoğrafları olanlar upload ederse sevinirim ben de :) (arcane, babacum, kedi, fedaykin, chemical, natural jedi, aron, blackdagger, axedice, kendercik ve hatırlayamadıklarım ? :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 onlarda patiden ama nicklerini unuttum simdi =) 2 ide benim aynı zamanda dershaneden arkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 iyi benim resimlerim çıkmamış piyasaya afdfdadfs bermudaya falan giderdik harbiden aklıam geldi de şimdi..üstünde de nargilecimiz vardı..aynı sokağın köşesinde de tavuk dönerci vardı eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 buluşursun biter. sonra bida buluşursun .prayvıt olut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Spirit_Healer said: http://img214.imageshack.us/img214/6162/paticik2003rf9.jpg arkada fonda öpüşen çift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dsadasadsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hangisi gzm dediğiniz insanın arkadaşı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 mor üstü olan gizem'in arkadaşı arkadakier fon,pati değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin483 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ghost_boo said: bende de var birşeyler... evet işte bu.. :D bu resimleri arıyodum bende ah fayton dem günleri :D bi keresinde de matrock a gitmiştik yada mayday ikisinden biriydi garson yarım saatte bir bizden sipariş istiodu. Kimler vardı hatırlamıyorum ama hatırladıım bi poyraz bi Arda (zaugna) o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin483 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 PrudenT said: http://forum.paticik.com/thumbnails/ba3/50a/285/4a8/6ae/242/fa2/89c/431/585/1c_450xNULL.png abi kim bunlar ya herkese sordum kimse bilmiyo? soldaki Alican (Smola - Kachack) sağdaki Volkan (efgân) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar