Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Benim tavsiyem şunları bi yaşayın 1- Bir kızla min. 1 ay aynı evde kalmak ve dolayısıyla olacak şeyler 2- Çok üzülün çok aşk acısı çekin ama platonik aşk acısı değil 3- Size çok aşık bir kızı terk edin hatta mümkünse sizin üzüldüğünüze benzer bir olayı tersinden yaşayın 4- 1 night stand yapın 1 tane 5- Yabancı bir hatunla takılın sonra paticik olarak özümüz olan sap ortak hissiyatına dönebilirsiniz ki bence gurur duyulacak bir şey. Hayıflanmayın olduğunuz hal gerçekten güzel olan ama yukardakileri tecrübe edip hayatı gördükten sonra. Bunları yaşamadan da ben bu halimle iyiyim diye kandırmayın kendinizi çünkü ister istemez psikolojinizi etkiler. Her insan yakışıklı ya da çekici olabilir kıçınızı kaldırıp karanlığa küfredeceğinize spora başlayın yeni insanlarla tanışın giyim zevkinizi ocean's twelve'e endeksleyin %100 birini bulursunuz. Bakın çok net %100 diyorum. aklıma başka şeyler gelirse yazarım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Bone demiş ki: birilerini sevdim, tavlamak için de çok uğraştım. ama ogre/orc/dwarf karışımı tuhaf birşey olduğum için bunların hiç biri "ilişki" haline gelmedi. Ayağını sok sende hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 höyt! noluyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ilişkisinde hayatı yaşamayanlar diye topic açmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Kafa yapısı uygun, akıllı biri yok henüz karşıma çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: yaş 30, daha tık yok lan Sinan Çetin'i falan gör . Filmini yapsın . Uyarlama olur gerçi de , kısmet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: lan yaş 30 falan değil. geyik yaptık sfsdf Nerdesin olm sen özledik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Xunn, Odium ne güne duruyor lan? Çest var olmazsa. Hadi o da olmadı, fiziksel olarak(?) katlanabilirsen ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sen bir ayısın, ayrıca sübyancı derler sana çakarsam. Reşit ol konuşuruz. Odium dersen, odium olmaz ya. Çok feminen Odium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Kağıt üzerinde öyle sayılıyor ama malesef. :/ Sübyancıdan ziyade bestial fetishist olursun bir nevi :/ Ayrıca nereye chaqıyon, alırım göbeğimin altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo] said: MADBOY[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Aga ben faks makinesinden takip ediyorum forumu sdfsd. O değil de, yeni sistem. Acele. Eqmeq'in tabiriyle, Self-pwnage. MADBOY A..........O D..........B B..........D O..........A YOBDAM [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 01:42 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 MADBOY paticikteki en güzel nicklerden biri bence. yet [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 01:41 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yukarki post aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 DELİÇOCUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 DELİOĞLANÇOCUĞUVELETBÜCÜRBIZDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ulan imreniyorum artik iliski yasamayanlara.. belirli sureclerle yogun aci cekiosunuz o acinin hormondan kaynaklandigini da biliyosunuz ama geciremiyorsunuz. sonra bigun geciyor baska da bi bok olmuyor. sekste ortaokul hayallerindeki gibi degil tabi. gayet hayalkirikligi oluyor. siz siz olun. evlenecek yasa gelmeden adam akilli iliskiye girmeyin zaten. hayatinizi kurmaya bakin :) ondan sonra evlenip yuvarlanip gidersiniz anasini satim. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 benim bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı.Hoşlandığım kız oldu ama hiç karşılık bulamadım.20 yaşında bu durum geçerli olunca bi yerlerde erkeklik duygularını bastırman gerekiyor cinsel ihtiyaç gibi. onuda ruslara giderek hallettim hala arada bir halletmeye devam ediyorum yoksa işin içinden çıkılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yaşamayanlar için eninde sonunda karşınıza biri çıkıyo en iyisi en doğrusu çıkar geçde olsa o zmn beklediğime değmiş dersiniz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: sekste ortaokul hayallerindeki gibi degil tabi. gayet hayalkirikligi mesh yapma sen beceriksizsin diye tüm pati öle mi olcak aaa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: MeSh 1 Ekim 2007, Pazar - 09:51 tarihinde demis ki: . sekste ortaokul hayallerindeki gibi degil tabi. gayet hayalkirikligi oluyor. arkadaslar siz siz olun meshin bu sozlerini takmayin, gayette ortaokul hayallerinden bile super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sex is overrated gibi bi söz vardi galiba. ondan işte. seks kötüdür demiorum lan aseksüel veya iktidarsiz deilim çok şükür. sadece gözde çok büyütmemek gerek diyorum. hayatın annamı seks deilmiş yani bunu anniosun. ben bunu annadım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben bi kere hayat kadınıyla yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 güzelmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar