Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatında hiç ilişki yaşamayanlar

Queen

Öne çıkan mesajlar

Benim tavsiyem şunları bi yaşayın

1- Bir kızla min. 1 ay aynı evde kalmak ve dolayısıyla olacak şeyler
2- Çok üzülün çok aşk acısı çekin ama platonik aşk acısı değil
3- Size çok aşık bir kızı terk edin hatta mümkünse sizin üzüldüğünüze benzer bir olayı tersinden yaşayın
4- 1 night stand yapın 1 tane
5- Yabancı bir hatunla takılın

sonra paticik olarak özümüz olan sap ortak hissiyatına dönebilirsiniz ki bence gurur duyulacak bir şey. Hayıflanmayın olduğunuz hal gerçekten güzel olan ama yukardakileri tecrübe edip hayatı gördükten sonra.

Bunları yaşamadan da ben bu halimle iyiyim diye kandırmayın kendinizi çünkü ister istemez psikolojinizi etkiler.

Her insan yakışıklı ya da çekici olabilir kıçınızı kaldırıp karanlığa küfredeceğinize spora başlayın yeni insanlarla tanışın giyim zevkinizi ocean's twelve'e endeksleyin %100 birini bulursunuz. Bakın çok net %100 diyorum.

aklıma başka şeyler gelirse yazarım sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Aga ben faks makinesinden takip ediyorum forumu sdfsd.
O değil de, yeni sistem. Acele.

Eqmeq'in tabiriyle, Self-pwnage.

MADBOY
A..........O
D..........B
B..........D
O..........A
YOBDAM

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 01:42 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan imreniyorum artik iliski yasamayanlara.. belirli sureclerle yogun aci cekiosunuz o acinin hormondan kaynaklandigini da biliyosunuz ama geciremiyorsunuz. sonra bigun geciyor baska da bi bok olmuyor. sekste ortaokul hayallerindeki gibi degil tabi. gayet hayalkirikligi oluyor. siz siz olun. evlenecek yasa gelmeden adam akilli iliskiye girmeyin zaten. hayatinizi kurmaya bakin :) ondan sonra evlenip yuvarlanip gidersiniz anasini satim. valla.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı.Hoşlandığım kız oldu ama hiç karşılık bulamadım.20 yaşında bu durum geçerli olunca bi yerlerde erkeklik duygularını bastırman gerekiyor cinsel ihtiyaç gibi. onuda ruslara giderek hallettim hala arada bir halletmeye devam ediyorum yoksa işin içinden çıkılmıo
Sosyal ağlarda paylaş

sex is overrated gibi bi söz vardi galiba. ondan işte. seks kötüdür demiorum lan aseksüel veya iktidarsiz deilim çok şükür. sadece gözde çok büyütmemek gerek diyorum. hayatın annamı seks deilmiş yani bunu anniosun. ben bunu annadım en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...