Queen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Evet burada hayatında hiç ilişki yaşamayanlar tolansın ne pis bi şey olduğunu söyleyelim birbirimize ilişkilerin falan. El kaldırsınlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ne yazacağımı şaşırdım... foruma malzeme çıktı gibi hadi bakalım [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:29 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben yaşadım ve size kol kaldırıyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 adam gibi ilişki yaşayamayanları da kabul ediyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Kurucu olarak kabul etmiyorum, tabi ilişki yaşadığınız kişi 3 yaşındaki yiğeninizse ve size aşıksa durum değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hacı sen hangi ilişkiden bahsediyon?fiziksel mi duygusal mı sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 birilerini sevdim, tavlamak için de çok uğraştım. ama ogre/orc/dwarf karışımı tuhaf birşey olduğum için bunların hiç biri "ilişki" haline gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Random Play derim ben, en güzeli. Ya da çifte eritilmiş kaşar. Ya da milleti gözünün üzerinde kaş var diye beğenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 lanet olsun 1 ilişkiyle kaçırıyorum topiğe dahil olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Saplık başınıza vurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ben yaşamamış gibiyim hiç. Hepsi mi sorunlu olur lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yasadikta ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Ben yaşamamış gibiyim hiç. Hepsi mi sorunlu olur lan?! bendensin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: birilerini sevdim, tavlamak için de çok uğraştım. ama ogre/orc/dwarf karışımı tuhaf birşey olduğum için bunların hiç biri "ilişki" haline gelmedi. Bone kendine haksızlık etme platonik ilişki yaşamışın.Ayrıca No Lifer ımızın sen bizim boşver ilişkiyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ağa yaz benide. ayrıca ilişkinin ogrelikle alakası yok kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben de özüme döndüm. sapım şu an. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 emomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 oha buna da mı emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Emo memo bir yana da, emonun tekiyle ilişkim olmuştu 1 haftalığından sdf. Emo olmaktan daha beter diyeyim. Edit : Allah kimseye göstermesin, teenlerden uzak duralım. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 02:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Sly-One, 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:29 tarihinde demis ki: ben yaşadım ve size kol kaldırıyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Süley-van'ın kolu da kalas gibidir maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hiç ilişki yaşamayanlar, en akıllı işi yapanlardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yaş ortalaması kaç? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Düşük tahminimce, gerçi ben de düşük ortalama bölümüne geçiyorum da, 1-2 haftalık ilişkileri ilişkiden saymıyorum ben şahsen, zaten bu yaşta nereye. Ha ama ilişki pis değildir, güzeldir hoştur ihtiyaçtır, interaktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar