Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ceza sahası dışında omzuna çarptı top, el verdiler.
üstüne kırmızı. 3 oyuncu deişikliinden sonrada bobo geçti kaleye mecburen
Mesaj tarihi:
ceyhun üstünden aşırmaya çalıştı ceza sahasının dışında top göğsünden sekti rüştünün hakem dediki madem aptalım derhal bi dangozluk yapiim rüştüye kırımızı kart gösterdi. 3 oyuncu hakkı kullanıldığından bobo kaleye geçti.
Mesaj tarihi:
maçları canlı izlemiyorum ama artık hakemler sürekli olarak hata yapıyor ya bunu kendi takımım için söylemiyorum fb gs maçlarında da bissürü hata oluyor hatta eminim anadolu takımlarının maçlarında da daha çok hata yapıyorlardır ama onları konuşan kimse yok artık bişiler yapılması lazım bu kadar formsuz [en kibar tabiri ile] hakemlerle olmaz yani Türk futbolunu hepbirlikte katlediyoruz
+oh be bitti yeni kalecimiz bobo :F
Mesaj tarihi:
Türk futbolü büyük düşüşte zaten son 2-3 ya da 3-4 senedir.

Hem oyuncu ve takım kalitesi olarak, hem hakem ve yönetim olarak hem teknik ve taktik olarak hem milli takım olarak.
Mesaj tarihi:
umut bulut ne aglak ve cirkef bi herifmis, kaleye boboyu gecirdi yetmedi bi de penalti istiyo.

zuhaa bobonun tipi cok iyiydi, sirityo falan kalede. baraj da ayarladi ahaha.
Mesaj tarihi:
Pozisyonu gördüm omzuyla çıkarıyor sonra elini savurduğu için belk hızlı çekimde yan hakem elle oynadı gibi düşünmüş olabilir. Neyse kırmızı kart iptal edilir golde yemediyseniz kapanır gider. Ama hakemler gerçekten büyük hatalar yapıyor.
Mesaj tarihi:
Bakalım federasyon rüştünün cezasını kaldıracak mı? Daha doğrusu ceza verilecek mi?

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:05 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rüştü elle vuruyor sanırım tekrar tekrar izleyince sağ eliyle aşağıdan tık diye dokunuyor bence şimdi gördüm

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:08 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sanırım geri oynatimi seyretmissin, top sag elinin ordan geliyor zaten sol omzunda durduruyor, geri oynatımda tam sag eline geldiginde kesip geri oynatiyorlar o sekilde gozukuyor gibi.
Mesaj tarihi:
Ya hakkaten sevmem hakeme kasıtlı yapıyor demeyi ama pozisyonu yan hakem verdi galiba. Yan hakemin öle bi sorumluluk alması için hakkaten biyerden ilham gelmesi lazım. bir oyunun kaderiyle oynanmaz bu şekilde.
Mesaj tarihi:
Maçı izledim,hakem gerçekten güzel maç yönetti,aşırı kart göstermedi,amma rüştünün pozisyonda orta hakem pozisyonu devam ettirdi,yan hakem srarlı olunca kırmızıyı verdi,yani yan hakem sorumlu o karttan,beşiktaş güzel top oynadı bravo,2 olunca fark olucak galiba dedim ama beşiktaş orta sahayı ele geçirdi,tarbazon'da dan dun futbola dönünce hakimiyet beşiktaşın oldu,beşiktaşlı değilim ama liverpool karşısında da bmöyle oynarsa bişeyler yapabilir takım,Ancak bugün bir daha anladım ki . üzülmez ve gökhan zan topçu değiller..
  • Yeni Oluştur...