Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 böyle bişey olamaz ya takayim federasyona hakemlere. bobo kalede. kesin gol yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Harikasın bobo =p 3. kalecimizi bulduk , haftaya bobo kalede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Anlatsanıza bi neden Bobo kalede? Rüştü kırmızı mı gördü? Neden gördü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ceza sahası dışında omzuna çarptı top, el verdiler. üstüne kırmızı. 3 oyuncu deişikliinden sonrada bobo geçti kaleye mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ceyhun üstünden aşırmaya çalıştı ceza sahasının dışında top göğsünden sekti rüştünün hakem dediki madem aptalım derhal bi dangozluk yapiim rüştüye kırımızı kart gösterdi. 3 oyuncu hakkı kullanıldığından bobo kaleye geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 maçları canlı izlemiyorum ama artık hakemler sürekli olarak hata yapıyor ya bunu kendi takımım için söylemiyorum fb gs maçlarında da bissürü hata oluyor hatta eminim anadolu takımlarının maçlarında da daha çok hata yapıyorlardır ama onları konuşan kimse yok artık bişiler yapılması lazım bu kadar formsuz [en kibar tabiri ile] hakemlerle olmaz yani Türk futbolunu hepbirlikte katlediyoruz +oh be bitti yeni kalecimiz bobo :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 3-2 bitti maç. ziya doğan artık 10 gün kendine gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Saibeli bi pozisyon da degildi rüstünün pozisyonu, yan hakem sacmaladi bosuna strese soktu 10dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 orda umut falan itiraz etti terbiyesizlik yapıp ona uydu yan hakemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Türk futbolü büyük düşüşte zaten son 2-3 ya da 3-4 senedir. Hem oyuncu ve takım kalitesi olarak, hem hakem ve yönetim olarak hem teknik ve taktik olarak hem milli takım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 umut bulut ne aglak ve cirkef bi herifmis, kaleye boboyu gecirdi yetmedi bi de penalti istiyo. zuhaa bobonun tipi cok iyiydi, sirityo falan kalede. baraj da ayarladi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Avni Aker Panteri BOBO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Pozisyonu gördüm omzuyla çıkarıyor sonra elini savurduğu için belk hızlı çekimde yan hakem elle oynadı gibi düşünmüş olabilir. Neyse kırmızı kart iptal edilir golde yemediyseniz kapanır gider. Ama hakemler gerçekten büyük hatalar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Rüştü omuz vurdu hakem el verdi. bu maçı bjk almasaydı çok büyük tepkiler olurdu daha önce olan hatalarıda düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bakalım federasyon rüştünün cezasını kaldıracak mı? Daha doğrusu ceza verilecek mi? [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:05 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 rüştü elle vuruyor sanırım tekrar tekrar izleyince sağ eliyle aşağıdan tık diye dokunuyor bence şimdi gördüm [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:08 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sanırım geri oynatimi seyretmissin, top sag elinin ordan geliyor zaten sol omzunda durduruyor, geri oynatımda tam sag eline geldiginde kesip geri oynatiyorlar o sekilde gozukuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ha o da olabilir bak. çünkü ilk gördüğümde el yok dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ya hakkaten sevmem hakeme kasıtlı yapıyor demeyi ama pozisyonu yan hakem verdi galiba. Yan hakemin öle bi sorumluluk alması için hakkaten biyerden ilham gelmesi lazım. bir oyunun kaderiyle oynanmaz bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 http://youtube.com/watch?v=zZbQDbcORLU ilk yarı http://youtube.com/watch?v=HGgFyKFEoJo 3. gol http://youtube.com/watch?v=E5_lJzseGNA kırmız kart [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ne yenmişiz be izlemedimde fener maçına dönmüş sanki hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Maçı izledim,hakem gerçekten güzel maç yönetti,aşırı kart göstermedi,amma rüştünün pozisyonda orta hakem pozisyonu devam ettirdi,yan hakem srarlı olunca kırmızıyı verdi,yani yan hakem sorumlu o karttan,beşiktaş güzel top oynadı bravo,2 olunca fark olucak galiba dedim ama beşiktaş orta sahayı ele geçirdi,tarbazon'da dan dun futbola dönünce hakimiyet beşiktaşın oldu,beşiktaşlı değilim ama liverpool karşısında da bmöyle oynarsa bişeyler yapabilir takım,Ancak bugün bir daha anladım ki . üzülmez ve gökhan zan topçu değiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bobo önce soktu sonra çıkardı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Orta hakem iiydi ya ben beğendim .. Kırmızı kart yan hakemin hatası.. Bu arada Tello döktürüyo be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bala kazandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar