Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Nedir bu beyler? Heyecanlandım ress scroll u geliyo die ama pek öyle görünmedi. Kavrayamadım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bende anlamadım aynen paralı bişeyler falan filan yazıor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Sanırım oyunu birakmış oyuncuları zorla wow a sokmak için yapılmış bi aktivite... 5 scrollumuz var. 10 günlük BG trial ı gönderebiliyoruz. Bedava 1 ay wow oynayabilioruz :P sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Scroll of Ressurection'ın kısaca amacı wow u bırakmış olan arkadaşlarını yeniden oyuna başlatanlara bir ay bedava wow oynatmak. Yani blizzard tutuştu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 eski karakterini geri veriorlar direk yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hayırdır inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Tutuşma falan değil sadece eskileri geri kazanma fırsatı. Eskilerden %20si geri dönse miss gibi oyuncu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 blizzardın tutuşacak bi firma olmadığını hepinizin çok iyi bilio olmanız lazm aslnda :) bırakında bi oyunu 3. senesinde tahtından EDEBİLECEK bi kaç oyun çıksın.ki zaten blizz altta kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 adamların elinde daha tonla malzeme var...diablo starcraft 2 gelior falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 res scrooldan ne para yaptım uo da zamanında beaaa >.>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tanesi 186gp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bizim serverda 245 gold du lol sonra düşürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bırakmış derken? Nasıl işliyor bu olay? 2 kişi anlaşıp 1 er ay kapabilirmi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yanlış hatırlamıyorsam 7 ay falan oynamamış bir arkadaşının accountu açması gerekiyor. blizzard'ın tutuştuğu falan yok, adamların 10 milyon oyuncusu var. akıllıca bir pazarlama taktiği sadece. karı daha da arttırmak için. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Para tuzağı ya da bir çeşit titan saadet zincirinin ucuz kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ayrıca yaklaşık neredeyse 2 ay olacak bu açıklanalı tamamen oyuncuları geri kazanmakla ilgili iyi bir taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 90 gün oynanamış olması gerekiyor. Arkadaşın 1 ayı kaldı, oynama diyorum illa açtıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 eskilerde bir zamanlar yeniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: eskilerde bir zamanlar yeniydi Yenilerde eskir diyerek yılın alıntsına cvp veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar