Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reankarnasyon

fede

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu barış mançoyum diyen çocuktan sonra düşündüm biraz. aslında önceden de düşünmüştüm bu konuyu. dini açıdan düşününce böyle bişey yok. din bunu açıklayamıyor da. ama bi yerde okuduğuma göre ( hatırlayamadım şimdi) gen aktarımıyla ilgili şeyler diyordu. yani insanların yaşadıklarını genlerine kaydediliyor, sonra hipnoz sırasında filan bunları anlatan insanlar filan oluyor. merak ettim siz ne düşünoyusuz diye.

bi de çocuk süper ya.
Sosyal ağlarda paylaş

2 3 gündür starın salak magazin programlarında filan bi çocuk çıkarıyorlar. çocuk ben önceki hayatımda barış mançoydum diyor. evine filan götürüyorlar, işte benim araba bu, şu markette osman abi var filan diyor.

bi tane daha çocuk var. o da bi vatandaşın ruhunu taşıyorum diyo. karım çocuklarım bunlar diyo isimlerini söylüyo filan.

ya aslında starda çıkanlar haber yapmak için yapılmış şeyler. ama onları görünce aklıma geldi reenkarnasyon. çünkü ciddi şekilde hipnoz sırasında önceki hayatında mısırda yaşadığını söyleyen orda gün yüzüne çıkmamış hiyeroglifleri okuyanlar filan var.
Sosyal ağlarda paylaş

nedense reenkarne olduğunu söyleyen tiplerin büyük bi kısmı adanadan hataydan çıkar...

cylonların ana gemilerinin orada olduğunu düşünüyorum

ha ayrıca neden hiç sorunlu gitmiş kişler gelmez -ne bilyim- üzeyir garih in ruhu falan geri gelmez de "beni şunlar öldürdü, sebebi buydu" demez, ya da lee harvey oswald gelip de "jfk yi vurmamı şu şu kişiler istedi" demez.. neden hep suya sabuna dokunmamış kişiler reenkarne olur? neden tüm kızlar geçmiş yaşamında ya kontestir ya da cariye?

bana sorarsanız sağlam bullshit bu hede.. ayrıca "bilmem kim benim" diyenlerin acil yardıma ihtiyacı olan mitomanlar olduğunu da düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

türk değilki o,amerikanın insanları bazı konularda provoke etmesi için kullandığı fethullah gibi bi adam.amerikan sayılır,olmasa da o denli amerikancı bi adam.

reenkarnasyon olayına gelince öyle saçmalıkmı olur ya biraz mantık be.haberciler gitmiş işte şu şu replikleri ezberleyin sizi ünlü yapıcaz 1 haftaya geliyoz demişler sonra gel onlara reyting,gel orda ünlü olucağını zanneden adamlara para.kendini inanmak için çok kasıp sebepler aradıysanız bilemicem ama çok bariz yani gerçek olmadığı ordaki diyaloglar filan bu kadar sahte olabilirmi yahu.vermişler parayla replikleri bize reyting lazım geliyoz 1 haftaya demiş adamlar oturup izlenmiş,tartışılmış işte böyle.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...