fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 şimdi bu barış mançoyum diyen çocuktan sonra düşündüm biraz. aslında önceden de düşünmüştüm bu konuyu. dini açıdan düşününce böyle bişey yok. din bunu açıklayamıyor da. ama bi yerde okuduğuma göre ( hatırlayamadım şimdi) gen aktarımıyla ilgili şeyler diyordu. yani insanların yaşadıklarını genlerine kaydediliyor, sonra hipnoz sırasında filan bunları anlatan insanlar filan oluyor. merak ettim siz ne düşünoyusuz diye. bi de çocuk süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kaçırdım mı ben? aydınlatıcı bilgi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 2 3 gündür starın salak magazin programlarında filan bi çocuk çıkarıyorlar. çocuk ben önceki hayatımda barış mançoydum diyor. evine filan götürüyorlar, işte benim araba bu, şu markette osman abi var filan diyor. bi tane daha çocuk var. o da bi vatandaşın ruhunu taşıyorum diyo. karım çocuklarım bunlar diyo isimlerini söylüyo filan. ya aslında starda çıkanlar haber yapmak için yapılmış şeyler. ama onları görünce aklıma geldi reenkarnasyon. çünkü ciddi şekilde hipnoz sırasında önceki hayatında mısırda yaşadığını söyleyen orda gün yüzüne çıkmamış hiyeroglifleri okuyanlar filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Improved Reincarnation talenti varmıymış elemanda? Restomu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yok abi elem olsa do olur 12 puan mı neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 nedense reenkarne olduğunu söyleyen tiplerin büyük bi kısmı adanadan hataydan çıkar... cylonların ana gemilerinin orada olduğunu düşünüyorum ha ayrıca neden hiç sorunlu gitmiş kişler gelmez -ne bilyim- üzeyir garih in ruhu falan geri gelmez de "beni şunlar öldürdü, sebebi buydu" demez, ya da lee harvey oswald gelip de "jfk yi vurmamı şu şu kişiler istedi" demez.. neden hep suya sabuna dokunmamış kişiler reenkarne olur? neden tüm kızlar geçmiş yaşamında ya kontestir ya da cariye? bana sorarsanız sağlam bullshit bu hede.. ayrıca "bilmem kim benim" diyenlerin acil yardıma ihtiyacı olan mitomanlar olduğunu da düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 valla reankarne olayini cok seviyorum niyeyse. :) ama artik bunlarin yaptigi cocukluk baska bisey degil.Hayir niyeyse bide hep unlu ki$iler reankarne oluyo yada biri cikip ben Ataturkum diyemiyo korkuyo mu ne : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hepimiz barış mançoyuz , hepimiz reankarnasyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Abi ben reenkarne olmuş bi orospu olsaydım "Geçmiş hayatımda ben orospuydum" demezdim. Ondan olabilir her reenkarne olan kişinin "Ben kontestim" "Ben Lord'dum" demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bottur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 İnsanın yaşadıkları genlerine yazılmaz. Genin ne olduğunu bilmeyenleri mevzuya inandırmak için anlatılan bir saçmalık o. Bilim teknik bölümüne bak. Ne hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 metafizik olmuş harbi bilim teknik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 çocuk Bug lı doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ahahah scp sinde hata var ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aheah süper ^^^^ yorum yazmaya giridm ama son 2 mesaj kopardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 genlere nası aktarıyoruz bu yaşadıklarımızı. keçeli kalemle olur mu? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 01:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayır ben genetikçi değilim o_O hayııır götürmeyin beni o_O hayıııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 adnan hocaya danisalim, evrimden oturu olabilir. OMFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ahahaha yok olm allah buglı dedi buglı oldu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 EVRIM YOKTUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 harun yahya lakaplı adnan denyosu bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bu adamın soyadıyla adımı paylaşmaktan nefret ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bırak bu adamı türk diye türk olmaktan ,insan diye insan olmaktan nefret ediyorum [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:49 tarihinde, diablotg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 türk değilki o,amerikanın insanları bazı konularda provoke etmesi için kullandığı fethullah gibi bi adam.amerikan sayılır,olmasa da o denli amerikancı bi adam. reenkarnasyon olayına gelince öyle saçmalıkmı olur ya biraz mantık be.haberciler gitmiş işte şu şu replikleri ezberleyin sizi ünlü yapıcaz 1 haftaya geliyoz demişler sonra gel onlara reyting,gel orda ünlü olucağını zanneden adamlara para.kendini inanmak için çok kasıp sebepler aradıysanız bilemicem ama çok bariz yani gerçek olmadığı ordaki diyaloglar filan bu kadar sahte olabilirmi yahu.vermişler parayla replikleri bize reyting lazım geliyoz 1 haftaya demiş adamlar oturup izlenmiş,tartışılmış işte böyle. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Reenkarnasyon gerçektir. Mesela ben 180-75 kiloluk bu ölümlü bedene sıkışmış durumdayım. Bulunduğum varlık düzlemi ve bu aptal beden güçlerimi bastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar