DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kıvırma kıvırırlar belini bükme kırarlar bileğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Sevgilim dargın mısın Yoksa gidiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 napıyım ya onu bunu garbage yaptınız güzel konumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 anlamlı birşey yazmamı beklersiniz, umut vermiyim yetemessiniz ?_? Edit:cok merak ettiysen msn ekle [email protected] [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Bunlar "alıntıdır" diye yazmazsan, Kovalasın seni Emperor. İmparator mimparator sökmez, Alayı gelsin kazırım. Çalmaya başlar Gataklizm, O an ben hazırım. Kara metal, tehditkâr metal, Bu işler boyuna yalan. Anlayamadım şu cesetboyasını, Görünüşü pek de yavan. Eeh mıçtım kasamam, çok vasat oldu zaten. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 03:30 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 "Eeh mıçtım kasamam, çok vasat oldu zaten. " demeyesin sakın ha madboy, öpsün seni hacı sakallı atlı kovboy sefqilrimle :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Xaenin üye [Sehitlerimizin Anisina...] [şikayet et] § 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:04 [ özel msj ] Sevgilim dargın mısın Yoksa gidiyor musun demek terkediyorsun o yoldan geçiyorsunnn o yol bayır aşşağı girsin .... dinazor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 O laflari benden belledin Dedemin saatini elledin Dedem seni sevince Nohut gibi terledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: kermit, 23 Ekim 2007, Salı - 15:10 tarihinde demis ki: Xaenin üye [Sehitlerimizin Anisina...] [şikayet et] § 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:04 [ özel msj ] Sevgilim dargın mısın Yoksa gidiyor musun demek terkediyorsun o yoldan geçiyorsunnn o yol bayır aşşağı girsin .... dinazor .... Teşekkür ederim bebeyim ben de birinin bunu yapmasını bekliyordum . Çocukluğunu yaşamamış insanlar =( . //xae. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 17:54 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Elaidi gelmiş hoşgelmiş, Ağzında bir tomar laflar kalanı boş gelmiş, Sturm elinden geldiğince ayarı vermiş, --------------------- Ne diyorum lan ben.Ruhumu kaybettim,hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar