NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Nasıl yapılır?Ben açıkcası çok denedim ama topu topu bi kez çığlık attırabildim tekniğini biri bana anlatırsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 eğer anladığım şey ise pena ve tırnağınla aynı anda vurucaksın tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ebow'la yapılıyor http://www.youtube.com/watch?v=wwq0i6jP7dQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 eğer kingpinin dediği şeyse o göründüğü kdr basit birşey dgl ama tam anlamıyla yaptığnda acaip 1 renk tbiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 artifcial harmonics den bahsedioyrsan hmm la telinde atıyorum 2. perdeye bas. en rahat oralardan çıkar ilk başta. Penayla vurduktan sonra baş parmağının ucunu normal harmonic yapar gibi tele hafifçe değdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 penayı öyle bi tut ki başparmağın ortasını kaplasın. penayla tele değdikten sonra bileğini yukarı doğru bük ve başparmağının ucuyla tınlamakta olan tele dokun, biraz uğraş bu şekilde yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kertenkel dediğin şekilde değil daha çok hard rock ve metal türlerinde kullanılan veya çoğu şarkılada veya solo da konulan bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=zFSgY8Be6Bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 peki gitara jimi hendrix nasıl dedirtiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ben gitara essay yazdırıyorum, ayrıca sabah gasteyle ekmek getiriyor. sorduğumda burnumda bişey var mı söylüyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bu arada tekniğin adı pinch armonic. penayla birlikte baş parmağını hafifçe dokundurman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yalniz kullanirken dikkat et, lisede calarken cok kullaniridm ben gorenler de "hiyara bak yanlis caliyo" diyolardi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bi de tremolo ile yapılanları var. meşur satch scream öyle yapılıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 satriani digitechin bi aletiyle yapiyo o olayi artik. 300 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bi de double bend var. Bi de pick scratch var, penayı tam köprünün orda tellere sağa sola sürtüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Doğal harmoniklerle de çığlık attırabilirsin. Çığlık değil de böyle VAAAAAAUV gibi bir ses çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 pinch harmonic teli tutup cekip "cat' diye ses cikarmaktir, farkli birsey youtube'ye girip "artificial harmonics" diye aratirsan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bana Dela öğretmişti pinch yapmayı hey gidi be hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5I5O8P-r5Rk değil leath :) ki bu videoyu izlediğini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Gitarlardan anlamam ama bu ses tremolo kolu ile çıkıyo diye biliyodum hep. Yanlış mı biliyodum acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 tremolo ile sesi tizleştirir, pesleştirirsin. bunun yöntemi böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Gitarlardan anlamam ama bu ses tremolo kolu ile çıkıyo diye biliyodum hep. Yanlış mı biliyodum acaba :P Satriani'den dolayı öyle biliyor olabilirsin ama aslı öyle değil. Satriani çığlığı yine pinch armonic tekniğiyle atarak sol eliyle tremolo koluyla oynarken sağ eliyle solo atıyor dolayısıyla tremolo koluyla çığlık attırıyor gibi bir görüntü oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Leath senin dediğin Slap in başka bir türevi ama slap yine. Genelde bascılar kullanır gitarda kullanıldığını görmedim hiç. Çığlık tekniğinin adına herkes başka bir şey söylüyor pick harmonic diyeni var pinch harmonic diyeni var scream diyeni var. Bence en güzeli scream ben scream i kullanıyorum. Her neyse scream atmak için herkesin söylediği gibi penanın kenarıyla tele vururken başparmağınla kapatıcaksın biraz bi de bend yaparsan sol elinde süperci öter ama alışmak biraz zaman alabilir bu harekete ama alıştıktan sonra anlıyosun nasıl vurusan scream atıcağını gitarın. Bu arada birisi e-bow demiş ben de merak edip baktım da o aletten daha çok ney sesi çıkıyor [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 10:31 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Evet leathcan yazmış biraz. :p Pinch ve yapay (artificial) harmonik aynı şey. Scream, squealy, viyaklama yada "gitarı ağlatma" olarak da geçiyor. :p [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:08 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 pinch harmonics soilwork'un bazi parcalarinda vardir bu arada, bascilarin yaptigi gibi. oyle geciyordu, kusura bakmayin :p yazmak olarak nitelendirmeyin mirage bey : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar