Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitara çığlık attırma sorunsalı

NoS

Öne çıkan mesajlar

said:
Gitarlardan anlamam ama bu ses tremolo kolu ile çıkıyo diye biliyodum hep. Yanlış mı biliyodum acaba :P

Satriani'den dolayı öyle biliyor olabilirsin ama aslı öyle değil. Satriani çığlığı yine pinch armonic tekniğiyle atarak sol eliyle tremolo koluyla oynarken sağ eliyle solo atıyor dolayısıyla tremolo koluyla çığlık attırıyor gibi bir görüntü oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Leath senin dediğin Slap in başka bir türevi ama slap yine. Genelde bascılar kullanır gitarda kullanıldığını görmedim hiç.
Çığlık tekniğinin adına herkes başka bir şey söylüyor pick harmonic diyeni var pinch harmonic diyeni var scream diyeni var. Bence en güzeli scream ben scream i kullanıyorum.

Her neyse scream atmak için herkesin söylediği gibi penanın kenarıyla tele vururken başparmağınla kapatıcaksın biraz bi de bend yaparsan sol elinde süperci öter ama alışmak biraz zaman alabilir bu harekete ama alıştıktan sonra anlıyosun nasıl vurusan scream atıcağını gitarın.

Bu arada birisi e-bow demiş ben de merak edip baktım da o aletten daha çok ney sesi çıkıyor

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 10:31 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...