Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazartesi Okul Var Mı?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Hayır oy atabilen adamı tatil etmeyip, atamayanı tatil etme nasıl bi mantık ben onu çözemedim henüz.
edit: Gerçi cidden, ne diye seçimden sonraki gün tatil olsun ki? En fazla dershaneler tatil olur pazar günü.

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:22 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oy atma i$lemi cok yorucu bi i$lem degil ki,Ilkokul ve Liselerin tatil olmasinin sebebi de secimin o okullarda yapilmasindan dolayi ve okulun gorevlilerinin yogun calismalarindan dolayi 1 gun sureyle izin verilmesi gibi bisey.Yani oy kullanmak 2 dk bi$i zaten bunun icin tatil olunmaz ki :d . bende cok istiom uni tatil olsun da eger uniyi tatil edeceklerse butun resmi kurumlarin tatil olmasi lazim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:27 tarihinde demis ki:

arkadaşlar her seçimden sonra tatil olur ilk orta bu da bi seçim yorgunluk değil öğretmenler görevli sandık konuluyor okullar pisleniyor sabaha kadar okulda sayım yapılıyor falan ama üniversitelre koyuluyor mu sandık işte onu bilmiyorum maalesef

adam yazmış ya sdsdjfh
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim her seçimden sonra dünyanın bazı bölgelerinde kara delikler oluşur. Sadece yüreklerinde kötülük olanları içine çeker. ve dışarı tükürdüğünde yarı dev olarak çıkarlar. çıktıkları yerde halka dehşet saaçarlar. Ama görevli öğretmenler ise ilahi bir büyünün etkisiyle slayer lara dönüşür onları avlarlar sabha kadar. o yüzden yorulurlar. sonrada kafa sayımı yapılır. p.tesi tatil olur. salı da tüm gün çay içilir dersler boş geçer. ben öyle biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...