eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yoksa sadece ilk orta mı kapalı oluyordu seçim sonraları hepsi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 "Pazartesi Okul Var Mı?" serisinin ilk ayağı olmasına rağmen, bu konu neden cevap almamış, sorarım size a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bayağı yükselmiş demek ki yaş ortalamamız, millet ya çalışıyor ya üniversitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bzzt... [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 seçim sonrası okul tatil mi oluyordu bak hiç hatırlamıyorum. pazartesi bizim üni tatil olsa süper olur aslında benim için ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 peki ya üniler? ühü onları da kapatın nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 unilerinde yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bize hergün tatil ivycim al raporunu yat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bizde ole rapor alma olayi yok 20 ders saati olursa 1 kurda kaliosn.Benim 7 ders saati var,kurun bitmesine 1 ay var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Hayır oy atabilen adamı tatil etmeyip, atamayanı tatil etme nasıl bi mantık ben onu çözemedim henüz. edit: Gerçi cidden, ne diye seçimden sonraki gün tatil olsun ki? En fazla dershaneler tatil olur pazar günü. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:22 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bizmde 40 ders saati bi gün 4 saat sürüo lise gibi aynı 10 gun 10 gun totalde 20 gun var yıl ıcın ehehe nese odtü falan ama yinede sıkıntılıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Abi oy atma i$lemi cok yorucu bi i$lem degil ki,Ilkokul ve Liselerin tatil olmasinin sebebi de secimin o okullarda yapilmasindan dolayi ve okulun gorevlilerinin yogun calismalarindan dolayi 1 gun sureyle izin verilmesi gibi bisey.Yani oy kullanmak 2 dk bi$i zaten bunun icin tatil olunmaz ki :d . bende cok istiom uni tatil olsun da eger uniyi tatil edeceklerse butun resmi kurumlarin tatil olmasi lazim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 liseler tatilmi şimdi yani bu p.tesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 üniyi tatil etmek için şöyle bir mantık geliştirebiliriz: üni öğrencileri arasında şehir dışında okuyan çok. referandumda oy kullanmak üzere şehirlerine dönüp sonra dönmekte zorlanan olamaz mı yani. Tatil olsun !! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 arkadaşlar her seçimden sonra tatil olur ilk orta bu da bi seçim yorgunluk değil öğretmenler görevli sandık konuluyor okullar pisleniyor sabaha kadar okulda sayım yapılıyor falan ama üniversitelre koyuluyor mu sandık işte onu bilmiyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 nereler tatil? niye tatil? referandum pazar günü abi. p.tesi niye tatil olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: eagle_dnz, 18 Ekim 2007, Perşembe - 23:27 tarihinde demis ki: arkadaşlar her seçimden sonra tatil olur ilk orta bu da bi seçim yorgunluk değil öğretmenler görevli sandık konuluyor okullar pisleniyor sabaha kadar okulda sayım yapılıyor falan ama üniversitelre koyuluyor mu sandık işte onu bilmiyorum maalesef adam yazmış ya sdsdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 benim bildiğim her seçimden sonra dünyanın bazı bölgelerinde kara delikler oluşur. Sadece yüreklerinde kötülük olanları içine çeker. ve dışarı tükürdüğünde yarı dev olarak çıkarlar. çıktıkları yerde halka dehşet saaçarlar. Ama görevli öğretmenler ise ilahi bir büyünün etkisiyle slayer lara dönüşür onları avlarlar sabha kadar. o yüzden yorulurlar. sonrada kafa sayımı yapılır. p.tesi tatil olur. salı da tüm gün çay içilir dersler boş geçer. ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 mid-term var tatil diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 pazartesi niye tatil oluyo? olması için sebep ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi neden herkes aynı şeyi soruyo yazmış adam bi sebep oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 pazartesi neden tatil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar