Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irlandayı nasıl bilirdiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yıl sınıf gezisi olarak irlandayı seçtik çoğunluk ingiltereye tercih etti irlandayı. Tahmin ettiğim gibi yeşil dağlık alanlar çitler çekilmiş çimlikler bravehearttaki gibi köycükler görebilicekmiyim ? Anlatın biraz yapılacak şeylerden de boş gitmeyelim şimdiden tonlarca hayal kurmaya başladık arkadaşlarla :D
Mesaj tarihi:
yok ya geliştirmek bahanesiyle gidiyoruz zaten geziler pek de faydası olmuyo :P .. tabi bazı istisnalar hariç. geçen sene burak boranın berlin gezisine arkadaş sayesinde katılmıştım onla beraber olayım diye ve herkesi ben konuşturdum birbiriyle manyak faydalı oldu.

evet bu arada alman lisesi nerden anladın ?

hayallerim gerçek olabilicekmi onu merak ediyorum asıl :D.. yeşil çimlerde yüksek bi tepe yamacında yer yer kırık çitlerin olduğu sessiz bi günbatımı.. ımm

kertenkel: bişey daha war şimdi farkediyorum sen dsi mezunuymuşsun soracaklarım var msnini alabilirmiyim ? tecrübelilerden yardım almak akıllıca ama danışıcak pek fazla insan yok =/ (msn: [email protected]) özel mesaj çalışmıyo buraya yazmak zorunda kaldım

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 21:25 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben bilmem beyim bilir :(

Aman irlandalıların o iğrenç aksanı, anlamsız (ben anlayamadığımdan anlamsız gelio bana :P) kelimeleri var olan ingilizcenizi de bozmasın :S gelirken baileys getirin bari gittiğinize deysin :P
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İrlandalı aksanı çok güzeldir bence, üstelik hatunlarda iyice hoş oluyor.. (:D Genelde sıcak kanlı insanlar..

Ha ben gitmedim ama bir kaç irlandalı arkadaşım olmuştu..
Mesaj tarihi:
irlanda çok güzel bir yer. özellikle de dublin. her tarafta sokak satıcıları var. insanlar gayet iyi. bu işten günde minimum 100 dolar kazanıyorlar. az değil yani. mutlaka gidip görülmeli. çok etkileyici bir yer.
Mesaj tarihi:
Ben İrlanda'yı görmedim ama İngilterenin güney kısmındaki köylerle aynı iklim sayılır. İskoçya mükemmel ama Inverness'e gideceksiniz klanların başkenti. Harbi braveheart orası işte :)
  • Yeni Oluştur...