KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bu yıl sınıf gezisi olarak irlandayı seçtik çoğunluk ingiltereye tercih etti irlandayı. Tahmin ettiğim gibi yeşil dağlık alanlar çitler çekilmiş çimlikler bravehearttaki gibi köycükler görebilicekmiyim ? Anlatın biraz yapılacak şeylerden de boş gitmeyelim şimdiden tonlarca hayal kurmaya başladık arkadaşlarla :D
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 şehir'e gidersiniz highland iskoçya'da siz herhalde belfast'a falan gidersiniz? hangi okul? (alman lisesi?)
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 konuşalım ingilizcemizi geliştirelim diyosunuz ama irlandalıların çok kıl bi aksanı vardır =)
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yok ya geliştirmek bahanesiyle gidiyoruz zaten geziler pek de faydası olmuyo :P .. tabi bazı istisnalar hariç. geçen sene burak boranın berlin gezisine arkadaş sayesinde katılmıştım onla beraber olayım diye ve herkesi ben konuşturdum birbiriyle manyak faydalı oldu. evet bu arada alman lisesi nerden anladın ? hayallerim gerçek olabilicekmi onu merak ediyorum asıl :D.. yeşil çimlerde yüksek bi tepe yamacında yer yer kırık çitlerin olduğu sessiz bi günbatımı.. ımm kertenkel: bişey daha war şimdi farkediyorum sen dsi mezunuymuşsun soracaklarım var msnini alabilirmiyim ? tecrübelilerden yardım almak akıllıca ama danışıcak pek fazla insan yok =/ (msn: [email protected]) özel mesaj çalışmıyo buraya yazmak zorunda kaldım [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 21:25 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dağa taşa çıkmazsınız bence, Dublin'e gidersiniz, James Joyce'un mekanlarını görürsünüz falan.
bega Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ben bilmem beyim bilir :( Aman irlandalıların o iğrenç aksanı, anlamsız (ben anlayamadığımdan anlamsız gelio bana :P) kelimeleri var olan ingilizcenizi de bozmasın :S gelirken baileys getirin bari gittiğinize deysin :P
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İr-landa, land bizdeki sitan eki gibi olduğuna göre burada İR ler mi yaşıyor?
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 gitmisken multecilik icin basvur :D heryeri rahat rahat gezersin tek basına sana bi seyahat pelerini buluruz bi de bi sopa bulursun kendine daga tepe bayır dolasırsın
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 İrlandalı aksanı çok güzeldir bence, üstelik hatunlarda iyice hoş oluyor.. (:D Genelde sıcak kanlı insanlar.. Ha ben gitmedim ama bir kaç irlandalı arkadaşım olmuştu..
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben bitek Finlay i bilirim.. oda zaten pankreas çı.. işimize yarmaaz yani
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 irlanda çok güzel bir yer. özellikle de dublin. her tarafta sokak satıcıları var. insanlar gayet iyi. bu işten günde minimum 100 dolar kazanıyorlar. az değil yani. mutlaka gidip görülmeli. çok etkileyici bir yer.
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben İrlanda'yı görmedim ama İngilterenin güney kısmındaki köylerle aynı iklim sayılır. İskoçya mükemmel ama Inverness'e gideceksiniz klanların başkenti. Harbi braveheart orası işte :)
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Avustralyadayken Irlandali arkadaslarim vardi, aksanlari bitikti (en azindan benim arkadaslarimin) Sabah aksam koli koli bira icerlerdi, iyi cana yakin insanlardir.
Öne çıkan mesajlar