Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 CusTodeM said: neyse zangief ve danle şöyle aç istersen sethe kadar iyti oynadığın birisiyle gel sonra sethte yat yere seç zangiefi başla l1 spama :D hmm iyi taktik öyle deniyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Zangief'e filan gerek yok ya C.Viper ile Burning Kick'i basın adam aşağı düştüğünde biraz geri gidin tam kalkarken gene aynı hareketi yapın böle böle devam edin Stun yerse Focus Attack çekip yere düşerken çömelip high kick vurun. Akuma'yı açmak için en etkili yol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 viper in burning kick ine karsi counter var, kut diye shoryuken yiyebiliyorsun zangief in helikopter ise bugli, ai hicbisey yapamadan mal gibi bakiyro ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bone said: CusTodeM said: neyse zangief ve danle şöyle aç istersen sethe kadar iyti oynadığın birisiyle gel sonra sethte yat yere seç zangiefi başla l1 spama :D hmm iyi taktik öyle deniyim :D en iyisi gerçekten benim takıntım vardı hep hardda falan oynarım baktım yapamıyorum en iyi oynadığım karakteri alıp sona getirip yatarım sonra yarasa taktiğiyle bitirmem gerekn adamla bitiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 valequenta said: aranızda multiplayer oynayan varmı? bağlantı nasıl akıcımı çok değermi oriji almaya? ben oynuyorum. türkiyeden biriyle oynadığın zaman sorunsuz oynuyorsun. avrupadan biriyle hafif takılmalı oynuyorsun ama bu bile etkiliyor combo yapamıyorsun falan. diğer kıtadaki oyunculara bulaşma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Beyler Nickim Gwaeronx eklerseniz oynarız.Birde orjinal sahibi olanlar nicklerini yazarsa güzel olur.Avrupayla oynayınca bile biraz lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oyun için bi gamepad alayım diyorum. ne önerirsiniz. dandik kotorland falanmı alsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sf icin alıcaksan gamepad alma arcade stick al, cok daha zeckli olur. kontorland kullnıyorum ben canavar gıbı cekiyorum butun comboları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Viktor tamam Shoryuken varda AI bilmiyor olduğunu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 nick serkanow ekleyin oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Cuce said: sf icin alıcaksan gamepad alma arcade stick al, cok daha zeckli olur. yok sadece sf için değil. sf pes gibi pcte port edilmiş oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bunneh said: Hangisinde takıldın mesela? Yardımcı olmaya çalışalımda sen zaten oynadıkça alışırsın. triallerde hareketleri gösteriyor mesela analogu zigzaglı yaptığımız hareketler var ama anlamaıdm yapamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Onlar ileri, aşağı, ileri şeklinde yapılıyo, biraz hızlı olmak lazım. QCF'lerle falan karışabiliyo yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Evet Shoryukende filan İleri+Aşağı+İleri demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Oha Zangief ile 360 spam yapınca harbi sapıtıyomuş bilgisayar aslfjskfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya aryuketin onune bi ileri daha koyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 goukenin 3. ve 4. hard trialını yaptımda. oha falan oldum ne biçim can götürüyor yaa. bide şu triallara light kick -> crouch light punch -> heavy punch gibi şeyler bulunuyor. bunu düşünene&koyana kafam girsin ya. ne zordur arkadaş parmağım yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu gece oynadım ama klavye ile aynı zevk olmuyor :D asılacaksın o kola parmakların düğmelerin üzerinde fink atacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya bana bu profilela live'da oynıyamazsınız falan diyo bole bi sorun yasıyan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 vsync kapalıyken 60 fpsnin üstüne çıkabilen var mı yoksa limit mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yıllar yılı "aleks-pu" diye bildiğim(iz) aslen "sonic boom" imiş.. bunu da öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 o kadar sene hiç sf ile ilgilenmemişsin demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 MeSh said: yıllar yılı "aleks-pu" diye bildiğim(iz) aslen "sonic boom" imiş.. bunu da öğrenmiş oldum. hahha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kara cahilmissiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 İşin ilginç sonic boom olduğunu bilmene rağmen, kulağına aleks-pu gibi gelmesi ya. Size de oluyor mu bu? Yoksa bir tek bende mi var!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar