Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 istanbul'da nerelerde mümkündür? birinci ikinci el farketmez. türkçe ingilizce de farketmez. avrupa yakası olursa iyi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 istiklal de robinson crusoe da görmüştüm bi kaç manga kitabı (yada cildi neyse işte :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 neresinde kalır istiklal'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 japonca almak istersen bakırköyde 2.el kitaplar satan bir dükkanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 özel mesaj ya da burda adresleri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dnr da ve remzide one piece - samurai x - dragon ball - basilisk var tabi hepsi yok ama bi kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bakırköydeki kitapçıların bulunduğu köprünün aşağısında ara sokakta kalıyor kime sorsan gösterir yaşlı bir amca idare ediyor çok nadide kitaplar bulduğum bir yer ama her yer yığınla kitap ve amca arada kıllık yapıp fahiş fiyat istiyor ertesi gün aynı kitabı tekrar sorarsan fiyat düşüyor tuhaf biraz. köprünün denize taraf olan yerinden bahsediyorum bir yanlışlık olmasın. not: xbox, ps magazine gibi yurtdışı menşeli dergilerde var. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:16 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 lazer printer'la basıp satayım ben sana ne istiyosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Pandora'ya geçenlerde bir sürü geldi, İstiklal'deki yerlerinde gördüm. Biraz da Boğaziçi'nde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 remzi kitabevi / kanyon mağazasında epey bir seri görmüştüm xxxholic one piece falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 beylikdüzü dnr : bir bölüme manga kitapları doldurmuş bi ton vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 remzinin gordugum ehr subesinde genis bolumu var mangaya ayri bagdat caddesindeki bide icerenkoy carrefourdakinden aliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 tamam sağolun. şimdi tavsiye topiklerini okuyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 robinson cruso da hertürlü cizgi romanı da bulabilirsin mangayı da. olmayan bir kitap görürsen ve istersende yurt dışından sıpariş ediyorlar. Etiket fiyatı bazen biraz daha fazlaya getirtiyolar. yeri istiklalde galatasary lisesiyle tünel arasında galatasaray'ın bulunduğu tarafta. Tam adres hatırlamıyoruma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Remzi kitapevinde manga olduğu doğru ama bazı serilerin sadece 1-2 sayısı bulunabiliyor. Örneğin Gundam SEED ve DESTINY'nin sadece ilk 2 sayısı vardı oraya benim için bakan arkadaşın söylediğine göre. Yine de 20 $ civarındaki etiket fiyatına rağman alınmasını öneririm, (ki aldım da birşeyler) en azından ileride seçenek sayımız artar bu sayede. edit : 1 eylül itibariyle Remzi Kitapevindeki mangaların listesi (c/p yaptım evet) 1 Eylülde: Maison Ikkoku Cilt 1-7,9,10,13 Because I'm The Goddess 1 Nagima! 2,3,4,7,10,11 Ghost Hunt 1-6 Gacha Gacha 1-4 Kase Tora 2,3 Gundam Seed Destiny 1,2 Gundam Seed 2,3,4 Eternal Sabbath 1,3 Air Gear 2 Detective Conan Case Closed 1-12 The Wallflower 3,4,5,7-11 Fushigi Yûgi Genbu Kaiden 1 Fushigi Yûgi 1,2,5,7-18 Dragon Ball 2,3,6-16 Rurouni Kenshin 1-13 Flame of Recca 1,2,4 School Rumble 1,2,5 Othello 1-7 Guru Guru Ponchan 1-5 Emma 1,2 Sugar Sugar Rune 3 Genshiken 4,5 Q-Ko-Chan 1 Love Letters 1 Kuro Gane 1 Love Rome 1 Nodame Contabile 1 Alive 1 Shiki Tsukon 1 Seimaden 1 One Piece 2,3,5-9 Tsubasa Reservoir Chronicle 3,7 xxxHolic 3,6 Sorcerers & Secretaries 1,2 Psy Comm 1,2 Anima 3 Aben Bashi 1 Rosen Maiden 1 Basilisk 1-3 edit-2 : DNR İstanbul'da da bu listedeki bazı mangaları 5 YTL kadar daha ucuza bulabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 acaba internetten falan manga aldığınız yerler var mı?şöyle fiyatların,kargonun uygun olduğu falan.şu aralar manga almayı düşünüyorum da böyle bir siteye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şöyle bi detay keşfettim bugün bakınırken: ingilizce çizgi romanlar türkçe olanlardan d&R'da falan daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eva niye yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 remzi'ye bakındım geçen gün bölük pörçük ciltleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu konuda bir gelişme oldu mu ya Türkiye'de? Japonca manga denmiş ilk sayfada bakırköyde, hiç rastladınız mı böyle bir şeye bakırköye uzağım, var ise gidip bakacağım çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 anlayamadıktan sonra ne anlamı var :/ dnr da var denmiş ingilizce mi ki onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dnr da death note,one piece ve naruto görmüştüm ben ve türkçeydiler.başka mangalar varsa bilmiyorum bunlar dikkatimi çekmişti :P bide kitap fuarında görmüştüm ama hangi yayın evi olduğuna bakmamıştım ingilizceydi mangalar.gerçi bi garipti onlarda marx ın kapitali vardı ingilizce ve japonca olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 robinson'un çizgiromancısı var gon diye taksimde, orada her şeyi bulabilirsiniz veya getirtebilirsiniz. full metal alchemist'in ilk 15'ini falan yurtdışından alıp gerisini oradan tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ebay yada torrent ya saçma sapan aptallarla uğraşılmaz amazon+shipping³ fiyatlar tr'ye gelince lol. bide justice league tamamlayayım dedim 30-100$ olan figürler direk 700 lira falan tr'de bide superman ve batman bulabildim sadece lol. >NVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sabonis said: robinson'un çizgiromancısı var gon diye taksimde, orada her şeyi bulabilirsiniz veya getirtebilirsiniz. full metal alchemist'in ilk 15'ini falan yurtdışından alıp gerisini oradan tamamladım. Aynen gon'da herbirşey bulunuyor ama gon da amazon'dan söylüyor. Direk amazon'dan da söylebilirsin evine kitapları :) Kitap'ta çok gümrük sorunu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar