Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga satın almak

Durotan

Öne çıkan mesajlar

bakırköydeki kitapçıların bulunduğu köprünün aşağısında ara sokakta kalıyor kime sorsan gösterir yaşlı bir amca idare ediyor çok nadide kitaplar bulduğum bir yer ama her yer yığınla kitap ve amca arada kıllık yapıp fahiş fiyat istiyor ertesi gün aynı kitabı tekrar sorarsan fiyat düşüyor tuhaf biraz. köprünün denize taraf olan yerinden bahsediyorum bir yanlışlık olmasın.

not: xbox, ps magazine gibi yurtdışı menşeli dergilerde var.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:16 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

robinson cruso da hertürlü cizgi romanı da bulabilirsin mangayı da. olmayan bir kitap görürsen ve istersende yurt dışından sıpariş ediyorlar. Etiket fiyatı bazen biraz daha fazlaya getirtiyolar.

yeri istiklalde galatasary lisesiyle tünel arasında galatasaray'ın bulunduğu tarafta. Tam adres hatırlamıyoruma ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Remzi kitapevinde manga olduğu doğru ama bazı serilerin sadece 1-2 sayısı bulunabiliyor. Örneğin Gundam SEED ve DESTINY'nin sadece ilk 2 sayısı vardı oraya benim için bakan arkadaşın söylediğine göre. Yine de 20 $ civarındaki etiket fiyatına rağman alınmasını öneririm, (ki aldım da birşeyler) en azından ileride seçenek sayımız artar bu sayede.

edit :
1 eylül itibariyle Remzi Kitapevindeki mangaların listesi (c/p yaptım evet)

1 Eylülde:

Maison Ikkoku Cilt 1-7,9,10,13
Because I'm The Goddess 1
Nagima! 2,3,4,7,10,11
Ghost Hunt 1-6
Gacha Gacha 1-4
Kase Tora 2,3
Gundam Seed Destiny 1,2
Gundam Seed 2,3,4
Eternal Sabbath 1,3
Air Gear 2
Detective Conan Case Closed 1-12
The Wallflower 3,4,5,7-11
Fushigi Yûgi Genbu Kaiden 1
Fushigi Yûgi 1,2,5,7-18
Dragon Ball 2,3,6-16
Rurouni Kenshin 1-13
Flame of Recca 1,2,4
School Rumble 1,2,5
Othello 1-7
Guru Guru Ponchan 1-5
Emma 1,2
Sugar Sugar Rune 3
Genshiken 4,5
Q-Ko-Chan 1
Love Letters 1
Kuro Gane 1
Love Rome 1
Nodame Contabile 1
Alive 1
Shiki Tsukon 1
Seimaden 1
One Piece 2,3,5-9
Tsubasa Reservoir Chronicle 3,7
xxxHolic 3,6
Sorcerers & Secretaries 1,2
Psy Comm 1,2
Anima 3
Aben Bashi 1
Rosen Maiden 1
Basilisk 1-3

edit-2 :

DNR İstanbul'da da bu listedeki bazı mangaları 5 YTL kadar daha ucuza bulabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
dnr da death note,one piece ve naruto görmüştüm ben ve türkçeydiler.başka mangalar varsa bilmiyorum bunlar dikkatimi çekmişti :P

bide kitap fuarında görmüştüm ama hangi yayın evi olduğuna bakmamıştım ingilizceydi mangalar.gerçi bi garipti onlarda marx ın kapitali vardı ingilizce ve japonca olarak :P
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

robinson'un çizgiromancısı var gon diye taksimde, orada her şeyi bulabilirsiniz veya getirtebilirsiniz.

full metal alchemist'in ilk 15'ini falan yurtdışından alıp gerisini oradan tamamladım.

Aynen gon'da herbirşey bulunuyor ama gon da amazon'dan söylüyor. Direk amazon'dan da söylebilirsin evine kitapları :) Kitap'ta çok gümrük sorunu olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...