Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bayaa uğraştım ama sonunda elde ettim mervyi bol küfürlü Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. meraba Merhaba, tanışalım mı? batu ben merak ettim de, beni hangi siteden duydun? paticik.com muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum klavye çalıyorum 19 yaşım 1.75 boyum kıvırcık saçlıyım sence yüz yüze tanışmak mı iyi yoksa böyle internet üzerinden mi? yüz yüze tabiki oturup konuşunca daha sıcak bir ortam oluşabilir. elbette mimikler çok daha etkili olur smililerden Olurunuzu aldığımıza göre sohbete devam edelim. kendinden bahset biraz Hakkımda neleri merak ettiğini merak ediyorum. evrende herkes için bir eş vardır bence arayıp bulması gereken görüşlerine önem veriyorum ama hepsine değil nerde anlaşamadık peki pekala anlamadım halbuki gayet açık konuşmuştum. dalga geçiyosun benle bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? bişey yapmama gerek yok Neyin gerekli olduğu iyi düşünülmeli. varlığım yetiyor en büyük hayalin nedir ? dünya barışını sağlamak ağlamak bazen deşarj olmak için gerekiyor. 6 sene falan oldu ağlamayalı bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? değdiririm yavaşça pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? deydiriyodum diyelim ki beni tavladın, sonra ne yapmak isterdin ? romantik biriyim o andaki koşullara göre değişir ama romantiklerin sayısı epey az bu zamanda, acaba sen tükenmekte olan bu türün bir temsilcisi misin :)) elbette e hadi madem. :) hadi ne iki ayağımı bir pabuca sokma benim peki pekala pekala Aynı şeyleri mi konuşacağız? hep ben konuşuyorum ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın üç şey ne olurdu ? pala çadır çakmak bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... ne zamanlar mesela başka? ne zaman diyorum başka diyorsun Dedim, derim evet. bana gerçekten saygı duyuyormusun herkesin gerçeği farklı olabilir benim gerçeğim 19 cm Ölçüp biçmekten başka bir şeylerle de uğraşıyorsundur umarım. sokuyorum arada öğrencilik de özleniyor iş hayatına atılınca. öğrenciyim hayat bir okuldur zaten... üniversitede okuyorum öğrencilik de özleniyor iş hayatına atılınca. atılmadım takım tutuyor musun ? evet E iyi madem. bumudur ne dedin sen? sevda demirel misin yoksa yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? yağmurlu kapalı bir ruh haline sahip olduğunu hissediyorum... gotikim karanlık ruh halleri bana göre değil canım ya. ben daha heyecanlı şeyler seviyorum anlıyorsun değil mi :) disko disko hangisi senin için daha önemli? kariyer mi eğitim mi? ne biçim soru lan bu tutucu bir insan mısın? tuttuğumu koparırım demek o denli sıkı tutuyorsun. evet Aynı şeyleri mi konuşacağız? evet Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. sen konuş birazda hep ben konuşuyorum zaten. yalancıyı sikmiyolar ya bana inanmıyor musun yoksa ? inanmyorum seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum neremden öpüceğine bağlı göbeğimden öpersen şımarırım mesela çok romantiksin teveccühünüz ne iş yapıyorsun? öğrenciyim demiştim demek öğrencisin evet Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. farkındayım Buna sevindim. Eee başka? ne tür müzik dinlersin türk pop müziği dinlerim. ya sen ? güç metal sert biri misin yoksa ? kalktığında sert oluyor ne tarz müziklerden hoşlanırsın? metal diyelim bence demekle kalmayın, yapın sikişelim diyelim bence demekle kalmayın, yapın sikişiyoruz yani haa öyle desene :) farkında değildim bende sende mi? senin evinde yani hmm şimdi anladım neyi anladın söylediklerini anladım, başka neyi olacak? sikiyodum ya onu anladın sandım anlaşabilmek için empati yapmak çok önemli sexte empati olmaz Konu dönüp dolaşıp sekse gelmese şaşacağım. lan iki saattir konuşuyoz sen getirdin lafı zaman bazen su gibi, bazen ağır aksak. değil mi cici? cici minnoş tarzı lakaplardan hoşlanmam sence de bundan daha anlamlı iltifatlar yok mu? var Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? göğüs kalça am Bu yaklaşımınla bayanlarla sağlıklı bir ilişki kurman zor gözüküyor. kuramıyorum zaten genellemeler genelde yanlıştır buda yanlış Çocukları sever misin? bayılırım o derece seviyorsun yani. evet peki kek Senin için ne ifade ediyorum? bot Beni kadın ruhundan anladığına ikna edebilir misin? edebilirim Para senin için ne kadar önemli? bu kadar ne kadar? bu Beni elde etmeyi umursuyor musun? sikimde değilsin bu kadar umursamıyor olsaydın burada işin olmazdı. işim gücüm yok hiç bir kadının kalbini kırdın mı? evet Aynı şeyleri mi konuşacağız? kırdım eline ne geçti peki ? elimdeki bazı şeyleri kaybettim aniden çamaşırının rengini sorsam şaşırır mısın? ne kadar ani olucağına bağlı seni anlamakta güçlük çekiyorum. yanlız değilsin yalnızlık Allah'a mahsus :P öyle O da güzel. Ne diyorduk devam edelim. anlayamadığını söylüyordun efendim? yarrak Derdi pantolonunu çıkarma imkanı aramaktan ibaret olan erkeklerden biri gibisin. romantik biriyim romantiklerin sayısı epey az bu zamanda, acaba sen tükenmekte olan bu türün bir temsilcisi misin :)) evet Aynı şeyleri mi konuşacağız? sen sevgilim olsan her gün ıslatıp ıslatıp döverim sevmek kadar sevilmek de güzel sevildin mi anlamadım ama en kısa sürede ne demek istediğini öğreneceğim. ne kadar kısa bunu anladığımdan emin değilim. göğüs ölçün nedir Gözün hep başka bölgelerde. soruyorum sadece sorularıma cevap vermeden soru sormaya başladığını görüyorum. üzme beni ama. peki pekala pekala Aynı şeyleri mi konuşacağız? Aynı şeyleri mi konuşacağız? Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. Aynı şeyleri mi konuşacağız? ne konuşalım Bunun için buradayım. ne için hangisi senin için daha önemli? kariyer mi eğitim mi? kariyer kariyere önem vermen benim için bir artı... başka neler başka başka hmm... am tutucu bir insan mısın? tutarm memelerini Gözün hep başka bölgelerde. ordakiler ellerim seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum öp ne iş yapıyorsun? cumhurbaşkanıyım başka başka hmm... profosyonel yüzücüyüm ne tarz müziklerden hoşlanırsın? metal dedik ya sert biri misin yoksa ? sertleşicem birazdan birazdan ibaret olduğuna emin misin? değilim bu iyi mi kötü mü karar veremedim iyi Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? meme Çocukları sever misin? hayır yaa demek öyle öğle değil akşam üstü akşamcı mısın sen? evet anladım ne anladın siz erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyor sen malsın yoksa sen de beni test etmeye gelen cevval gençlerden misin? senin neyini test edicem yahu neyi diye sormadan önce iyice düşünmedin. neyi neyi diye sormadan önce iyice düşünmedin. neyi Aynı şeyleri mi konuşacağız? neyi
Öne çıkan mesajlar