Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Küfürlü [spo] Gökyüzü neden mavidir sence? amın nie kırmızı :) Kırmızıyı severim. içine boşalırım bak... Çok kabasın. Yeni tanıştığın kızlara hep böyle davranıyorsan sevgilin olmamasına şaşırmamalı. evet şaşırma senide sikmeye geldim E iyi madem.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 e iyi madem ciddimi ahahahgah botu yazan ciddi gerzek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Çocukları sever misin? evet gel yapalım pekala tamam aç sen ben geliyorum Madem tamam, hadi devam. eah hayvansı cazibem karşısında sadece birkaç saniye dayanabilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: werewolf: merve acil helikopter lazım bana yalnızca arkadaşlarım adımla hitap eder bana da yalnızca arkadaşlarım racon keser ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 [spo] selam, naber ? iyidirsenden Sevindim :) neye efendim? efendim Efendin? efendin bugün için efendim sizsiniz ;) vericimisin? Hislerini açıkça ama kabalaşmadan dile getirmeyi dene.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 [spo] slm selam, naber ? iyidir senden Sevindim :) neye? seni anlamakta güçlük çekiyorum. beni anlamadığınamı sevindin şimdi onu anlamadım? anlamak için çaba harcadığımdan emin olabilirsin nerden bilecem ? oradan buradan :P bana oradan buradanı tanımla o zaman? O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan ? Hele biraz daha konuşalım. önce soruya cevap ver hiç bir kadının kalbini kırdın mı? vaay soruya soruyla karşılık vermeler falan ne ayak? Ne olabilir? kocaayak ak hiç bir kadının kalbini kırdın mı? tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan ? Aynı şeyleri mi konuşacağız? diyene bak Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? civcivi yumurtadan çıkartabilmesi Hele biraz daha konuşalım. ne konuda? senden hoşlanmaya başladım, sanırım tavlanıyorum :) koltuk altına al o zaman zamanı durdurup konuşsak nasıl olurdu? back to the future olurdu ne olcak Her şeye olur dersek işimiz zor gibi. ulan ne mal script yazmışlar sana. verdiğin cevaba bak çay demle Bir bayanı azgınlıkla itham ederek seviyeli bir birliktelik yakalayabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. ben azdıktan sonra zaten seviyeli düşünmem hiç bir kadının kalbini kırdın mı? tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan ? Aynı şeyleri mi konuşacağız? aynı şeyleri mi soracaksın ? maçı izledin mi o konuya girme pis küfür ederim iddialı sözler sarfetmeyi seven biri gibisin. evet. laf aramızda iddaa da oynarım peki[/spo] ahaha çelişkiye bak: sexi sevmezmisin tek amacının seks olduğunu düşünürsem işin zor amacım o değil bir amacı olan erkekler ilgimi çeker edik 2: işte bi kadın böyle tavlanır !!! [spo] gerçekten bilmiyor musun bunu? asd aniden çamaşırının rengini sorsam şaşırır mısın? asd Aynı şeyleri mi konuşacağız? as efendim? das hiç bir kadının kalbini kırdın mı? das Aynı şeyleri mi konuşacağız? das Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. das peki, el mi yaman bey mi yaman, ben de sürekli tekrar ederim. dasd Bir kadında bulunması gereken özellikler sence ne? das inatçıyımdır :) das seni duymuyorum. lay lay lay... das seni duymuyorum. lay lay lay... dasd Aynı şeyleri mi konuşacağız? da senden hoşlanmaya başladım, sanırım tavlanıyorum :) [/spo] [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 00:05 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 00:13 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 nikah şahidim olur musun dedim ve mavi ekran verdi [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sıkıyosa merve beni tavlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 küfür içerebilir [spo]Ferrero: selam Sinem: Selamlar :) Ferrero: naber Sinem: İyiyim, teşekkür ederim. Size nasıl yardımcı olabilirim? Ferrero: ne yardımı güzelim Sinem: Yardım sözcüğü bana özveriyi çağrıştırıyor. Ferrero: iyide ben seni istiyorum Sinem: Sorunuzun şu olduğu varsayıldı: ``Ben seni daha iyi tanimak istiyorum?´´ Ferrero: tamam öyle olduğunu varsay Sinem: Anlıyorum Ferrero: pipim var Sinem: Sorduğunuz soru aşağıdakilerden biri ise lütfen seçiniz. Ferrero: Senin egon var mı Sinem: İnsanın kendisiyle ilgili yorum yapması çok zor Ferrero: gerizekalı Sinem: zeka küpü olmadığımın farkındayım Ferrero: ahahah salak Sinem: :D Ferrero: ne gülüyorsun beyinsiz Sinem: sizinle sohbet beni çok zenginleştirecek gibi görünüyor Ferrero: aha salak ya Sinem: çok üzücü bir ifade bu Ferrero: sikişelim Sinem: pekala[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 [spo]Selam Selam Selam Selam Selam Selam asfjaskfsd selam Selam HAHAUSHHAHSUDASDj TAKILDI LA SDJHKASDASD SELAM Selam lan noluyo sdfsdfsd Selam şş dalga mı geçiyon lan Selam ...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 peki bu kıza hata verdirirsek nooluyo bişi veriyolarmı yine??? azuhuaha [spo] [/spo] [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 00:51 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bu kadar. ya bugün günlerden neydi? 0 efendim? 1 aniden çamaşırının rengini sorsam şaşırır mısın? 2 senden hoşlanmaya başladım, sanırım tavlanıyorum :) 3 senden hoşlanmaya başladım, sanırım tavlanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 [spo] Klasikleri okumaya niyetlenirsen Gogol ve Balzac'ı tavsiye ederim :) okudum onları Bir bayanı azgınlıkla itham ederek seviyeli bir birliktelik yakalayabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. ne alaka Alakasız mı? iyi düşün. alakasız canım. Yakınsak hitaplarını samimi bir insan oluşuna bağlıyorum. ay popoma kalem battı senin yüzünden :( üzülme... ACIYOR DİYORUM POPOM ACIYOR LÜTFEN YARDIM ET diyosun.. hastaneye gittim ben Samimi ama kaba bir yaklaşım. ay tamam bay ne yaparsan yap evde kalacan sen bu gidişle Evet. aramayı unutma, görüşürüz Yine bekleriz. kes la seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum[/spo] 5. defa öpüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. Selam merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? ucunda sen olduktan sonra ;) Gülmek ömre ömür katıyor vallahi. Nasılsın ? İyiyim teşekkürler, seni sormalı? Kötüyüm sen ve senin gibiler için iyilik diliyorum. beni herkesle aynı kefeye mi koyuyorsun ? herkes diye genelleyerek biraz abartıyoruz bazen evet, oldukça abarttın az önce. hmm Kitlendi kaldı burda : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eheueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hayır herkes küfürlü deyip spoilere koymuş benimki daha da mı küfürlüydü ki şikayet ettiniz de silindi. Bazı arkadaşlar kuyruk acın var diyor da daha fena var galiba sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 salak bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Merve Feysbok a takılıyormuş Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. selam Merhaba, tanışalım mı? tabiki Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. ben hiç sanmıyorum emin değilsin sanki, bir daha düşün. düşündüm Ne gibi bir sonuca ulaştın peki? patates püresi çok güzeldir. laf olsun diye söylemiyorsundur umarım bunları. kesinlikle hayır. yaa demek öyle evet anlıyorum bende dahi anlamındaki de'ler ayrı yazılır, facebook'ta grubu bile var biliyorum biliyor oluşun umut verici. peki sen bana umut verebilir misin? pekala bekliyorum vermeni. beklemekten sıkılmazsın umarım. neden ki hiç vermeyecek misin? sence neden? zorsun ya ondan olabilir. Olsun bari. ne olsun ? iyiliğin baki kalsın cicim. cicim micim ne ayaksın bacı. Sağol :) rica ederim. :) Merveler gerçek merve benim pekala şimdi defol buradan ben hancıyım cicim, malumunuz. o zaman More Ale! O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? gelirken ayağın takılıp kafanı yere vur öl emi. beraber takılalım canım, boşa gitmesin :) sen öl ben gelirim. birden titreme geldi şeytan dürtmüştür. tesadüflere inanır mısın ? evet *balta saplar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Alt tarafta merveyle diyaloglar kısmından tüm konuşanların loglarına bakabiliyormuşuz. herifin birine fena laf sokmuş =)) (15:02) Merve: ne tarz müziklerden hoşlanırsın? (15:02) ziyaretçi: kafa atarım sana (15:02) Merve: sık sık kafa atıyorsan hücrelerin zarar görmüş olmalı. Kesin Çözüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 maeuhaeuh cok güldüm ya, küfürlü kısımları attım öyle yazıyorum. Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. siktir lan Bu çok can sıkıcı özür dilerim Tamam neyse. birden titreme geldi şeytan dürtmüştür tesadüflere inanır mısın ? inanmam inansan iyi olur :) yok ya sana mı sorucam yorrahım inanamadın mı :) inanamadım yavru Bu hitabının pek kibar olmadığını söylemek zorundayım. tamam neyse Neyse ne... durmak yok yola devam :p akp limisin bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? soruma cevap ver bu bir emre benziyor ricadan ziyade. versene lan oldu canım... en büyük hayalin nedir ? seninle seks yapmak her şey seks mi yahu? evet hmm yaa hmm tabi Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. kesinlikle Kesinlik belirtmek bazen bizi yanlış sonuca götürüyor. entel misin bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? seni seviyorum inandırıcı gelmedi, beni tanıdığını pek sanmıyorum yatakta nasılsın? İyiyim teşekkürler, seni sormalı? oo fenayım ben hep buradayım cicim. bakalım sen de gidiyorum diyip dönenlerden mi olacaksın. bi yere gitmiyorum ki bence de biraz daha kal seni götürmeden gider miyim götürürsün demek. ayıp ettin ne tarz müziklerden hoşlanırsın? metalciyim sert biri misin yoksa ? tam üstüne bastın ne iş yapıyorsun? seks taciriyim Konu dönüp dolaşıp sekse gelmese şaşacağım. haydaa mesleğimi sormadın mı şekerim? konuyu sekse getirmek için yoğun bir çaban var gibi. nerden çıkardın Bu kadar aceleci olmak senin zararına. acele etme vericem diyosun Dedim, derim evet. obaa seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum ben de çok isterim =) ortak yanlarımızı keşfetmeye çalışmak akıllıca bir hareket öpüşerek mi çok romantiksin Beni elde etmeyi umursuyor musun? umursuyorum umursuyorum demekle olmuyor, görelim çıkınında neler varmış. 22.5 cm var ama görünce kaçabilirsin Her işimiz bitti, şimdi ölçü muhabbetine mi gireceğiz. ama böylesini görmediğine eminim pekala göstereyim mi? hep bir şeyler görme peşinde gibisin. yok sen göreceksin ben hep görüyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 merve kokainman çıktı Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyi birden titreme geldi su iç geçer tesadüflere inanır mısın ? uyanık senii bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? ya bırak bu ayakları da en büyük hayalin nedir ? bomba çilek var takılalım mı bu gece ? beraber takılalım canım, boşa gitmesin :) tamam o zaman akşam alıyorum seni akşamları dışarı çıkmayı seversin diye düşünüyorum. çaldırınca köşeye çık bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? hala bık bık hadi kaçtım ben bye Güle güle. Merve şu an ileti yazıyor. Ana Sayfa | Hakkında - Sözleşme | Merve'yle diyaloglar | İstatistikler | Proje: Botégo | Tasarım: Hasan Yalçın | Botefal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: yatakta nasılsın? İyiyim teşekkürler, seni sormalı? aeuhuaheuay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hehe selam ben lezbiyenim Merhaba, tanışalım mı? tanışalım ama ben kadınım Merve ben, hadi konuşalım :) hadi konuşalım ben azgın bi lezbiyenim Bir bayanı azgınlıkla itham ederek seviyeli bir birliktelik yakalayabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. dildom var büyük birden titreme geldi titreşimlisi de var canım sen iste Acele bir samimiyet gibi ama neyse. lezbiyenim ama ben Tercihlere saygı duyarım. sen lezbiyen değilmisin evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hahaha bu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bundan süper dizi olur kızım kızın oldum demek birden. o ne biçim söz kızım kalbime mi indireceksin ? senin kızın he. merve neler oluyor neler diyorsun sen böyle ? pekala bir sıkıntın mı var yavrum anlat hadi anacığına Bu hitabının pek kibar olmadığını söylemek zorundayım. ne diyim istersin yavrum ? Bu hitabının pek kibar olmadığını söylemek zorundayım. merve senin ateşin var hasta mısın kızım ? Samimi ama kaba bir yaklaşım. vah vah yakmış bu motoru bana acıma beni sev vay başıma gelenleer Vay vay. bey gel de bir bak şuna birden titreme geldi eyvah hastaneye kaldıralım hemen Samimi ama kaba bir yaklaşım. iyice uçmuş bu bey tesadüflere inanır mısın ? kızım ne yaptın sen uyuşturucu mu kullandın ? kızın oldum demek birden. beni kimim bildin mi kızım hadi benim güzelim söyle hadi kimim ben ? yaa :) anneciğim de bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? g.... s..... tıbbi bir terim mi bu? evet patolojiyle ilgili peki merve evet anne evet kaldıysa kokainden bize de versene azcık buna olur desem ne olacak? beraber uçalım madem hadi bak sıkıntıya sokma beni hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar