Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 merak ettim aranizda horde var mi hic orada oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 insanın basına ya meraktan ya frosmaneden gelir zaten :P ya da mace rogdan healerım simdi uyuz oluyorum taaam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ben ally tarafındayım, Holy Warriors guildinde 10 kadar kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sağda solda arada türk isimleri görüyorum ama çekingen bir yapım var selam diyemiyorum doktor bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesajımı silmişler , aşkolsun pop =P Yeni serverında bol bol keserler seni inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ne oldu sizin ekip bıraktı da yalnız mı kaldın yoksa? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yo mis gibi oynuyoruz darkla doggy de geliyor ara sira rogue verdik ona :) merak ettim sadece var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sam gelsene sende ya açarız bi tane taş gibi BE paladin takılırsın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hesabı kapamak için bizim 5vs5 takımın adamakıllı healer bulmasını bekliyorum ben. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Cık cık bende diyorum abso nerede =p Geri gel bakayım hemen! Benim kızıl BE paladini gördündemi açtın hemen bir tane =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Beraber mi bot bağladın Sam adamlarla ben bırakıyorum de çık. Yeme bizi healer arıyorum bırakcam falan diye :P Verdim gazııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 nub serverı frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 doggy ve gallarn ültimatom verdi abso, işte haftada 1-2 girip hoşbeş ediyoruz. yoksa oyuna girdiğim yok yani, ha oynasaydım da gelmezdim gene o ayrı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 way...bizim bütün eski "newbie"ler buraya saklanmışlar.. ne oldu normal serverdan anormal server a geçmişsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 *popeye: "doggy de geliyor ara sira rogue verdik ona :)" allah cezanı vermesin, "rogue" vermişler. o rogue'un bir mazisi, hatıraları var. onun bir adı var ülen! ehoe [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 21:49 tarihinde, LiquiD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 hehe dünür gel gel maceraya buyur. ben 70leyene kadar lockları kuş yapacaklar nerfşeye nerfleye amaolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 adini soylesem rogueun maskara olacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 liq: 1200 3v3 ratingi neydi abi bir onu aciklarsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Beleş rogueu da beğenmeyenler var gördüğünüz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ya benim emerald dream alliance daki druid a yardım edebilecek şahıs varmı =P 64'ümde şu heal (öncelikli) ve dmg ring i almak istiyorum. Nasılsa 70 leyeceğim bir ara bare sağlam yüzükler hazır olsun hehe =D Hadi sam amca =P amcalık yap bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bizim dps'cilere sorsana sen madem healcısın, 41dps melee ile napayım.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 4 kişi yetiyor, şuanda doomkin spec level alabilek için lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 *hellhound: rekor kırmaya çalışıyorduk kardeşim, ne var? combat dagger rogue/ms war ve heal gearli feral druidle daha iyisini yapan varsa pipimi kesicem. gearlar da ]pvpye yönelik ve yüzde 50 blue olacak. anasini satim, arcane explosion spamlayarak öldüren bile çıktı ehoe. ayrıca mis gibi gearlı SP dururken neden rogla takılıyorsun ki, 308 yüzünden mi eheh. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:57 tarihinde, LiquiD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 doomkin? yok öyle birşey kandırmışlar seni ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 rogue varken oyle kaypak classlarla oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar