PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Şu günlerde en çok performans aldığınız sunucular nelerdir paticik halkı :P cogent kullanıyordum hep 430kb/sn gidiyordu ama 2 gündür 50-100 falan gidiyor. tüm sunucular böyle mi yoksa hızlı olanları var mı şu an? tek tek deneyemicem şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 telekom ile ilgili rapidshare ile değilmiş, mail attım adamlara ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 level 3#3 kullanıyordum en son hızlıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: kertenkel, 16 Ekim 2007, Salı - 17:59 tarihinde demis ki: telekom ile ilgili rapidshare ile değilmiş, mail attım adamlara ben de... telekom ile ilgili olduğunu ben de biliyorum zaten, telekom yüzünden her sunucudan hızlı indiremiyorduk :p. şimdi belki başka bir sunucudan hızlı indirilebiliyordur ondan sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Download ayarını Direct download'a ve sunucuyu seçimini random'a alın. Flashget gibi bir program kullanın. İstediğiniz verimi almadığınız anlarda download'ı durdurup tekrar başlatın. Çoğu kez bu şekilde yapıyorum ve işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ilginç bi fikirmiş o da, ben cogenti seçmiştim direk iyi olduğu için onu da deneriz :P edit: denedim hakkaten işe yarıyor sağol zopik :P [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 18:08 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Zopik o durdurup tekrar baslatma isini yapan bi eklenti programcik gibi birsey war mi ? Yani 30 sn boyunca ortalama 80 in altinda olursa pause / start yap gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bilmiyorum ki ... Flashget'te görmedim öyle bişey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 önceden level 1234 tü şimdi global crossing iyi ama aynı sunucuya yüklenince yine 4te1 oranında dl edebiliyorum teorik hızın ilk 30 saniye içinde cancel edip tüm serverları deneyebilyorsun ip dğeiştirmeye gerek kalmadan öğleden sonra fazla bşey farketmiyor en iyi sunucu bile bağlantını tam olarak kullandırmıyor ip resetli free account deneyimlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 forgiver terazine bindim dostum paylaşım için teşekkürler. 30 saniye işi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 premium kullanıcısıyım, mutluyum :P modemi falofoş etmektense ayda 14 ytl vermeyi tercih ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 premium iyi de pron için iyi yoksa bir dizinin bir sezonu için 100 tane sayfa açıp sıraya sokman lazım, sonra rarlarınıı birleştirmen filan torrente 2 sn search yapıp indirmeye bırakıyorsun modeme niye bişey olsun ki bağlanıyı kes yeniden bağlan tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 torrent de kullanıyorum ama rapidshare genelde çok daha hızlı :) örneğin her türlü eski-yeni oyunu bulmak çok kolay ve full hızda download imkanın var dizileri bilemeyeceğim, genelde 1 sayfada tüm partlar veriliyor kopyala yapıştır flashgete :) müzik için de gayet bunaltı'yı açıyorum sağ tıkla flashgot all rapid linklerini seç hop bittii :P [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 rapid pre gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben Level 3 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 prudent eski yeni oyunları falan bulmak için bildiğin iyi siteler hangileri rapidde? bi de ben sana para versem sen bana premium alsan 14 milyona :p ciddiyim [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 02:11 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 premium olmadan flash get kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abi 3 ay premium kullandım 59 gb(evet 59) download yapmışım.Ohannesburger. en hızlı server teliasonera ve level4 bence [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 11:08 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 LEVEL FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 rapid pre ile ilgili bişey sorcam: dizi-film,oyun vs. ile ilgili linkleri kopyala yapiştir yaptığımız zaman her seferinde rapidshare.com daki premium butonuna tıklamadan direk linkin gözüktüğü sayfayı açamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Rapidshare ayar sayfasından download şeklini direct download olarak seçersen gerek kalmaz. Linkleri gördüğün yerde direk sağ tuşla tıklayıp şununla indir diyebilirsin, çatır çatırda indirirsin. Benim tavsiye edeceğim şey ise; İndirme ayarını direct download'a getirin ve download programınızın default ayarına login to server diyerek rapidshare bilgilerinizi girin. Böylece 90 dakikalık zaman aşımına uğramazsınız. Aksi takdirde listenize bir çok link eklediğinizde çoğunun inmediğini görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 aaa oldu zoppik hocam süpersin,linke sağ tiklayip direk flashgetle indiriyorum rapid in sayfasını bile açmaya gerek kalmadi,oyy oyy büyük bi zahmetten kurtuldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sagolasın zopik, bide bişey soracam şöyle dizi, oyun, film bakımından zengin güzel bi rapid link paylaşım sitesi/forumu önerebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oyun için oyun-arsivi.com kullanıyorum türk sitesi yeterli bir site. fullforum.com var yabancı. müzik için metal/rock ise tabii ki bunalti.com hiç kaçmaz, o arada kapanıyor hayaletiz.com da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 level(3)#2 denediklerim arasında en hızlısı, hep 90-110 arasında çekiyorum ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar