Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aman aman garantiden uzak durucam kucukyalidaki acik bankacilik hedeleri esnafin anasini aglatti bilgi gizliyor habersiz islem yapiyor yasal uckagitlar cevirip "acik" lardan yararlanip faiz sokuyorlar kucukyalidan ozellikle esnaf kesiminden birine sorsak yarim sayfa doldurur en az garantideki maceralarini arkadasin annesinin yuklu parasi vardi tuketici kredisi cekmis bunu kullanmak yerine hadi dokunmiyalim diye 2000ytl kadar ancak odiyemedi paradan cekip odiyelim dedi ana 2000ytl borc yuzunden 240.000 ytl civarindaki parasini bloklamislar cekip odiyemiyordu saka gibi mahkemelik oldular en sonunda hala devam ediyor ayni sekilde baska birine eksik bilgi verip nasildi hatirlamiyorum tam ama "sigorta yapalim size, degerleri ogrenmek istermisiniz?" seklinde acik dolambacli bir soru ile evet alip 6 farkli sigorta yapiyorlar kadinin haberi yok 6-7 ay faiz bindikten sonra ancak haberleri oluyor muduru superdi ama kredi karti basvurusu yapicaz duzenli odemeyi severiz biz eski bankadan tebrik geldi diyen birine "ee siz duzenli oderseniz biz nasil para kazanicaz kikikiki" seklinde bir cumle kurup bankacilik literaturune gecmistir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aaaabi iş bankasından vaz gecilmez ne olursa olsun turkiyenin en yaygın bankası ve en koordine giden bankası bence her yerde sube her yerde bankamatik ben iş bankasından bi kere sikayet etmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Öyle demeyin ama orada bütün gün oturmaktan başka tek işleri bu adamların. Müşterilerin parasını bir şekilde çarpmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bizim worldcard da gene 30 ytl yazmış şimdiden kart parası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hacıze geldiklerinde nakit para versen oluyomu? yoksa pislik olsun diye alıyolamı bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hacizden ziyade bankalar arasinda kara kitap gibi bisi var, ona girdigin zaman baska bankalardan da kart cikartamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kredi borclarina bakilan bi sistem var, banlist falan yok yani ustelik milyarlarca borcu olanlar varken 5 ytl icin hacze falan gelmezler. ha ne olur? para yatirmazsan hizmet bedeli 50 ytl diye cakarlar kesin sozlesmede vardir bi madde, onu odemedikce faiz + hizmet bedeli cart curt katlanir. o zaman gecerken ugrarlar hacize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: byzasz 16 Ekim 2007, Salı - 22:20 tarihinde demis ki: Valeron üye [şikayet et] § 16 Ekim 2007, Salı - 20:14 [ özel msj ] BONUS tek ya garanti bence Turkiye nin en iyi ve sorunsuz bankasi. yıllık 40 ytl kart ücreti alıyorlar süper dimi 0-20 ytl arası garanti'nin kart ücretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Işyerindeyken Finansbank Müşteri Hizmetlerinden telefon geldi.. Kredi kartı falan filan istermisiniz die.. isterim dedim.. Gelen kredi kartı Cardfinans Gold.. Oha Gold gelmiş ne iş dedim.. Zarfı yırttım limite baktım.. 1,00 ytl :O Müşteri Hizmetlerini aradım böle böle kart geldi limit 1,00 ytl doooru mu filan... Cevap şu evet dooru para yatırıp kullanabilirsiniz filan dedi.. Iptal ettirdim zaten hemen o dakikada.. Acayip geldi bana açıkcası.. Kredi kartına ilk para yatırıp kullancaksam ne anlamı varki.. Nakit verip indiripden yararlanırım yani.. :) Finansbank acayip bir banka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kart parasi yasal degil bolgenizdeki tuketici mahkemesine basvuruyorsunuz onlar hallediyor 5 kurusda almiyorlar sizden 80ytl kar yaptim bu sene finans HSBC kartlarimin kullanim hedelerini geri alarak hehe yasasin adalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Nazar değmesin İş Bankası - İş'te Üniversiteli =) Nakit avans özelliği yok. O da en güzel özelliği zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar