Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Az önce mesaj geldi telefonu açınca, Kredi kartınızın toplam borcu 5.32 YTL, asgari ödeme tutarı 1 YTL, son ödeme tarihi bilmemne, Finansbank. Dalga mı geçiyosun kardeşim atsana öbür aya. Burdan çarşıya git gel 2 lira zaten. Bir de uzak. İnternet bankacılığı ile halledeyim desem, bir kere denedim. Telefonla arayıp bilgi verin dedim müşteri hizmetleri sakat o iş siz bankaya yatırın dedi direk. (aynen böyle dendi, abartma yok). Kimse mesajı atan takip etmeyen gidicen dövücen. Bak bi dahaki aya geliyo mu ?!!!! : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim bildigim 10 ytl nin altinda olan seyler faturalandirilamiyo ama k karti borcu icin sistem baska demekki. GSM sirketleri digiturk kablo ivir zivir gibi seylerde mesela aylik borcun 10 un altindaysa obur aya atiliyo yasal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 odeme hacize gelsinner eheauhhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 gelmezlerki uyanıklar. beklerler o borç 500 lira olana kadar öyle gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 borcun, bu yıl içinde en fazla anaparanın %50 si kadar artar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben 20 ytl altı biliyorum.çünkü bikere gledi ve obür aya attı ama bu ay 16 geldi atmadı obür aya.dengesizler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 city bank en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 citibank en iyisi mi o.O en öttürücü banka be citibank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 En iyisi kumbara. Bankalara güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 citi 480 milyar dolarlık işlem hacmine sahip abi ne yaptın sen. dünyanın 1.numaralı bankası şuanda. işbankası bile 10 milyara anca yakalaşbiliyor. ayrıca faiz oranları çok iyi. %19 a yakın. iş bank garanti falan %17 den veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bilmiyorum valla, biz citibank'tan çektiğimizi başka bi şey(?)den çekmedik bu güne kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 citibank hirsiz. baska bisi demem istedigi kadar buyuk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: ydar üye [şikayet et] § 16 Ekim 2007, Salı - 17:42 [ özel msj ] city bank en iyisi. citi bank bende de var okula geldiler vermek için.. kızla dalga geçtim alırken citmesin bizi diye gülüştük ama gerçekten öle oldu.. bi gün geç öde hemen arıyorlar en yüksek faiz onda, asgrai ödemeleri ödemzsen üst üste koyuorlar ws ws said: ydar üye [şikayet et] § 16 Ekim 2007, Salı - 18:00 [ özel msj ] citi 480 milyar dolarlık işlem hacmine sahip abi ne yaptın sen. dünyanın 1.numaralı bankası şuanda. işbankası bile 10 milyara anca yakalaşbiliyor. ayrıca faiz oranları çok iyi. %19 a yakın. iş bank garanti falan %17 den veriyor kredi verirken ne kadar faiz alıyor, hizmet verirken para çekerken ne alıyor bak bakalım.. yok bilmem ne parası yyok bilmemn ne bişeyii falan filan.. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 19:03 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bonus axess world gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 BONUS tek ya garanti bence Turkiye nin en iyi ve sorunsuz bankasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 garanti harbi kaliteli ayrıca çok iyi yöneticileri var gibime geliyor nedense bende öyle bi imaj bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Çanakkale'deki hariç : p Garanti hesabımın (ve aynı zamanda bir çok arkadaşımın da) olmamasının tek sebebidir buradaki şube ve çalışanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yapıkredide bence çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: BONUS tek ya garanti bence Turkiye nin en iyi ve sorunsuz bankasi +1 [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 20:33 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 harbi ödeme hacize gelsinler sakız alırlar evinden bi tane giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Lazım aslında böyle bi kıllık, evet ama karalisteye alınmak var. Bildiğiniz -ya da bilmediğiniz- üzre bankaların hepsi müşteriler konusunda bilgi alışverişi yapmakta ne kadar güvenilir bu kişi gibisinden. Kredi falan alırken başvurunuzun sonucunu direk etkileyecektir bu tip birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 5 liraya 50 sakız alınır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 5 liraya hacze gelmezler ki.Misal bizim yazlık evde sabit hattın 10 lira kadar borcu vardı o da sabit ücret mi ne naneyse.Hiç kullanılmıyodu o telefon.2-3 sene hiç bi fatura,bilmemne gelmedi,biz de hiç ciddiye almadık.Sonra gecikme faizi diye 300-400 lira fatura dayadılar.3-5 kuruş diye ödememezlik yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: Valeron üye [şikayet et] § 16 Ekim 2007, Salı - 20:14 [ özel msj ] BONUS tek ya garanti bence Turkiye nin en iyi ve sorunsuz bankasi. yıllık 40 ytl kart ücreti alıyorlar süper dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim bu ayki borcum 0.93 ytl :) ödemeyi de düşünmüyorum bi dahaki aya öderim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar