Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplam borcunuz 5 lira

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Az önce mesaj geldi telefonu açınca,

Kredi kartınızın toplam borcu 5.32 YTL, asgari ödeme tutarı 1 YTL, son ödeme tarihi bilmemne, Finansbank.

Dalga mı geçiyosun kardeşim atsana öbür aya. Burdan çarşıya git gel 2 lira zaten. Bir de uzak.

İnternet bankacılığı ile halledeyim desem, bir kere denedim. Telefonla arayıp bilgi verin dedim müşteri hizmetleri sakat o iş siz bankaya yatırın dedi direk. (aynen böyle dendi, abartma yok).

Kimse mesajı atan takip etmeyen gidicen dövücen. Bak bi dahaki aya geliyo mu ?!!!! : p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ydar
üye [şikayet et]
§ 16 Ekim 2007, Salı - 17:42 [ özel msj ]
city bank en iyisi.
citi bank bende de var okula geldiler vermek için.. kızla dalga geçtim alırken citmesin bizi diye gülüştük ama gerçekten öle oldu.. bi gün geç öde hemen arıyorlar en yüksek faiz onda, asgrai ödemeleri ödemzsen üst üste koyuorlar ws ws
said:
ydar
üye [şikayet et]
§ 16 Ekim 2007, Salı - 18:00 [ özel msj ]
citi 480 milyar dolarlık işlem hacmine sahip abi ne yaptın sen. dünyanın 1.numaralı bankası şuanda. işbankası bile 10 milyara anca yakalaşbiliyor.
ayrıca faiz oranları çok iyi. %19 a yakın. iş bank garanti falan %17 den veriyor
kredi verirken ne kadar faiz alıyor, hizmet verirken para çekerken ne alıyor bak bakalım.. yok bilmem ne parası yyok bilmemn ne bişeyii falan filan..

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 19:03 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lazım aslında böyle bi kıllık, evet ama karalisteye alınmak var. Bildiğiniz -ya da bilmediğiniz- üzre bankaların hepsi müşteriler konusunda bilgi alışverişi yapmakta ne kadar güvenilir bu kişi gibisinden. Kredi falan alırken başvurunuzun sonucunu direk etkileyecektir bu tip birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

5 liraya hacze gelmezler ki.Misal bizim yazlık evde sabit hattın 10 lira kadar borcu vardı o da sabit ücret mi ne naneyse.Hiç kullanılmıyodu o telefon.2-3 sene hiç bi fatura,bilmemne gelmedi,biz de hiç ciddiye almadık.Sonra gecikme faizi diye 300-400 lira fatura dayadılar.3-5 kuruş diye ödememezlik yapmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...