Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu aralar beko da çıkardı,reklamlarını görmüşsünüzdür muhtemelen.gerçi 2-3 ay önce bir dergide okumuştum,japonya da çok yaygınmış ve bu sene türkiye ye de getirip yatırım yapacak datron deniliyordu.öncelikle nedir ne değildir pek bilmiyorum ama kullanışlı birşeye benziyor.gerçi götürdüğün yerde ekran ve klavye olmadan kullanamıyorsun ama hoş birşeye benziyor.özellikleri tatmin edici olursa ileride iyice yaygınlaşır gibime geliyor.tanıdığında veya kendisinde olan birileri bu cd rom sürücüsü boyutuna yakın olan bilgisayarlar için neler diyebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben aşırı saçma olduğunu düşünüyorum kendi çapımda. birincisi yanında taşıması kolay deniliyor ama zaten hali hazırda laptop diye bi teknoloji var. ikincisi de bunlar genelde salonda lcd tvye bağlanıp kullanmak amaçlı şeyler. görüntü kirliliği yaratmıyor falan da, bir insan salonuna bilgisayarı niye sokmak istesin ki? ayn paraya laptop alabiliyorken, ne gereği olabilir böyle bişeyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oyun oynamak (daha dogrusu bilgisayar oyunu oynamak) icin yapilmadigini dusunursek media center olarak gayet mantikli. dvd rw de var. 1600 1200 cozunurluk de sunuyormus. mis gibin iste.. ek: bu zibirtlar, hafiften evlere girmeye baslayan, turkiyede de telekomun sokmaya calistigi vdsl uzerinden tv, telefon, radyo, hede ve hodo yayinlarina isinma turlari. yani gelecekte evindeki media centerin bu olacak, interneti de bu dagitacak, hatta ustune istersen dandiginden oyun neyin oynayabileceksin. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 14:02 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oyun bakımından sormamıştım ben,oyun oynayacak olan zaten laptop alır bunu alana kadar.gerçi benim okuduğum dergide,japonya da geliştirilmeye devam edildiği ve birçok bilgisayar oyununda oynanabildiği yazıyordu.ben oyundan ziyade işlevsel olarak ne kadar yararlıdır veya yararlı olabilir diye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Benim inceleme fırsatım oldu biraz. Oyun filan çalıştırıyor gayet de, oyun oynamak zevk vermez açıkçası. Tamamiyle iş güç halletmek için. Film falan da seyretmek için güzeller. Daha minik, baya hafif vs. İhtiyaç varsa alınabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 işlevsel olarak şöyle birşeyler olabilir. - okullarda kullanılır, hocalar felan kendi slayt cd'lerini getirip buna takıp çalıştırabilir (yani en azından üniversitelerde). - oturma odasında dvd player (kocaman oluyor bunlar) yerine kullanabilirsin. hem dvd-rw'ı da varsa tv görüntülerini kaydedebilirsin. televizyonlarda media center vazifesi görür. - kitapçılarda felan bilgisayara bakıp arşivi söylerler ya, o tip alanlarda kullanılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ya bilgisayar dediğin hayvani büyüklükte olcak kasası oc yapabilceksin içine her türlü malzeme yerleştircen ekstra fan takabilcen hede hödö hoş değil tutmaz yani o bilgisayarı alıcak kişiler anlamayanlar gösteri olsun diye alacak kişilerden başkaları değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yanlış düşünüyorsun kermit. o bilgisayarları alacak kişiler senin benim gibi kişiler değil. ne biliyim sıvı nitrojen soğutmalı overclock, modifiye kasa, ışıklı anakart, geforce 8800 ultra felan isteyen kişiler olmuyacak. bu yüzden sırf gösteriş için alıyorlar demek çok yanlış. asıl kocaman pc kutusu aldığında sırf gösteriş için almış oluyorsun :P salonu çok şık dekore ettiğini düşün. böyle lcd televizyon duvarda asılı, kablosuz hoparlörler var felan. e tam da bu güzelliğin içine ATX kasa konur mu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tmm işte salona koymanında amacı gösteri değilmidir ? atx kasa tabi konmaz yani o bilgisayar değilde video oynatıcı mp3 çalar gibi bişi düşünmek lazım onun kullanım amacını yanımda taşısam ne olcakda. notebook neyime yetmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dvd, divx playerdir, kaydedicidir, receiverdir vs. bunlarin yerine gecebilir. Normal masaustune gore en buyuk avantaji sessiz olusudur bence. Yoksa ben kasayi susler pusler salona da koyarim. VIA nin miniATX anakartlariyla guzel seyler yapilabilir eger kendiniz yapmayi denerseniz, ucuz da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: tmm işte salona koymanında amacı gösteri değilmidir ? hayır. dvd izlemek, divx izlemek, televizyondaki yayınları kaydetmek, mp3 dinlemek, cd/dvd audio dinlemek, media center özelliklerinden yararlanmak (o konuda pek bilgim yok ama hava durumuydu, haberlerdi, yeniliklerdi cart curt özellikler varmış) diye sıralanabilir. ayrıca sırf bir slayt göstermek için laptopunu ordan oraya götürüp duran öğretmenler için de kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bunlara barebone pc denmiyo mu ya? Bunlar bayadır yok mu ya? bunlara ekran kartı vs. (kısıtlı alan da olsa) takabiliyosun ya? haberiniz yok muydu ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar