zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet. geyik kısmı yüksek bi başlık gibi geldi bi anda ama ciddi bişilerde yazmak istedim son anda. ne kadar olursa artık. Dün cnbc-e de izliyordum las vegası. Adamlar lap lap para kaznaıyor hoop bizim 10 sene 20 senede kazanamicağımız miktarları 10 saniyede kazanıyor. Sonra adamlar türkiyede iddaa ya para yatırıyorum atıyorum 50 milyon. 4 maç biliyor alıyo 500 ü. (bende yaptım ) e sen o 500 için 1 ay çalışyıosun. yada 2 hafta yada 3 hafta. adamsa 2 saatte alıyor. hani haksızlık lan bu. Eğitim şart abi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 onlar aynı şekilde hoop diye kaybediyor o parayı, sonuçta cepteki parası senle eşit veya senden az oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Aslında burada eğitimin şart olmadığını anlıyoruz ama konsept kaymasına neden olmak istemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Soyle dusun, bi boksor 20'sinden sonra 40 yasina kadar her sene 2 mac yapsa 40 maca cikmis oluyo. Mac basina 5milyon ortalama kazanmis olsa adamin 200 milyon dolari oluyo ama 40 yasindan sonra daha fazla para kazanamiyo. simdi sen de aynisini yapabilirsin; amma velakin bazi getiri ve goturuler var. Arada sakatlanirsan maca cikamazsin, belkide kariyerin erken biter ki bu bi risk. maci kaybedersen tahmin ettigin kadar para kazanamiyosun ki bu ayri bi risk. bunlarin disinda calistiricin menajerin vs. kaziklanmaman gerek bu baska bi risk. Hah iste egitim dedigin sey bu riskleri bolmeye yariyo. Ne ka az egitim o kadar buyuk risk ve sonrasinda goguslenmesi gereken durumlar. Kisacasi egitim dedigin sey senin stabil sekilde para kazanmani saglar, risk yonetimini daha duzgun yapmana olanak verir. Tabi bunlarin disinda, egitim, sadece isteyene verilmeli. Egitim != para. Egitim illa para getirmez, kaldi ki para egitimin olcutu degildir. Eger para istiyosan sucu cocuk reklamindaki gibi girisken olman gerekir. Ama egitim her zaman parayla sonuclanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bi de xaenin gibi babasi zengin olanlar, dela gibi babasi banka hortumlayanlar falan var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bi de ilke gibi babası bi burslu kesmediği için bi de paralı sabancıya çocuk gönderenler var =( [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 02:28 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar