Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akustik gitar önerileriniz

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle Ankara'da oturuyorum.Buralarda bildiğim bir pan music birde trio ve onun yan taraflarındaki müzik enstrumanları satan yer biliyorum.Her ne akdar oralarda cok akustik çgitar çeişidi görmesemde sizden akustik gitar önerileri almak istedim.Öncelikle alacağım gitarin fiyatı 600 milyonu geçmeyecek şekilde olacak.Güzel bir akustik istiyorum.Opeth'in prs'sinin clean tonu varya onun gibi bişe desemde çıkmaz:) kesın.herneyse benim sizin önerilernize ihtiyacım.Gitar konusunda yeterince bilgili abilerim ablalarım var burda.Haydin yardım pls.Bekliyorum önerilerinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
glamdring_S 16 Ekim 2007, Salı - 20:31 tarihinde demis ki:
Kesinlikle Takamine diyorum ama 600tl'yı geçmesi gerekir biraz... Net fiyat veremem ama sen bir araştır harika akustik gitarlar...

Yes takamine güzel,trio veya zuhalden alabilirsin.Yardımcı olurlar bol bol zaten.Özellikle trio.
Sosyal ağlarda paylaş

Ibanezler rezalet yahu çin malı oyuncak gibi,boyalı şeyler.
Takamine hem fiyatı uçuk değildir hem de markadır,kalitelidir.
700 liraya muhteşem bir takamine eg540 alabilirsin. Ama dikkat et sakın siyah alma. Nat olanını al.
Veya Yamaha Apx 500 de olabilir. Ama evde çalacaksan apx 500 işine yaramaz çünkü dar gövdeli bir gitar daha çok stüdyo,bar performansları için üretilmiş.Yamaha'nın bir eksisi de klavyesinin biraz sert olması. Aynı şekilde epiphone'un da yamaha benzeri hoş gitarları mevcut.
Siyah boya olayına bütün gitarlarda dikkat et. Resmen boğuyorlar gitarı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...