circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Arkadaşlar öncelikle Ankara'da oturuyorum.Buralarda bildiğim bir pan music birde trio ve onun yan taraflarındaki müzik enstrumanları satan yer biliyorum.Her ne akdar oralarda cok akustik çgitar çeişidi görmesemde sizden akustik gitar önerileri almak istedim.Öncelikle alacağım gitarin fiyatı 600 milyonu geçmeyecek şekilde olacak.Güzel bir akustik istiyorum.Opeth'in prs'sinin clean tonu varya onun gibi bişe desemde çıkmaz:) kesın.herneyse benim sizin önerilernize ihtiyacım.Gitar konusunda yeterince bilgili abilerim ablalarım var burda.Haydin yardım pls.Bekliyorum önerilerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kesinlikle Takamine diyorum ama 600tl'yı geçmesi gerekir biraz... Net fiyat veremem ama sen bir araştır harika akustik gitarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hazır konusu açılmışken 400 ytl lik (500 e de kassam çıkarım) akustik gitar bana da tavsiye edilirse + rep manyağı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yamaha nın apx serisine bi bakın. apx 300 500 ve 900 var sanırm. 900 emre aydının gitarı benim bildiğim. bu modelleri bi araştırarak seçiminize opsiyon katabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: glamdring_S 16 Ekim 2007, Salı - 20:31 tarihinde demis ki: Kesinlikle Takamine diyorum ama 600tl'yı geçmesi gerekir biraz... Net fiyat veremem ama sen bir araştır harika akustik gitarlar... Yes takamine güzel,trio veya zuhalden alabilirsin.Yardımcı olurlar bol bol zaten.Özellikle trio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 takamine kral gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Takamine ne kadardır tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 NE GADARDIR?Birde akustik gitarı amfi girişli mi alıyım yoksa normal mi?Hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Fiyat hakkında pek bi bilgim yok ama amfi girişli olayı tercih senin.Girişli ve EQ falan varsa üstünde fiyat artar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ovation'ı seviyorum ben, Godin ve Taylor da çok iyidir ama bunlar pahalı şeyler. Cort'un üst modellerinden birşey al. İnsanlar Cort kötü derler ama inanma, son iküç yıldır çok iyi şeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yamaha black edition tek geçerim gerçi aynı modeli hala üretilio mu bilmiom.. 2.el düşüüyorsan arkadaşta çok üstün bimodel var. satılık. düşünüyorsan p.m at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ibanez aeg 8e aldım birkaç ay önce.gayet memnunum.300 ytl ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 güzel gitar valla o üsttekinin dediği. yalnız böyle çok... çok... siyah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hehheh benim modelin tam adı aeg 8e BK zaten.bi tane daha model var daha bi klasik görünümlü daha bi odunsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kesinlikle Takamine diyorum. Üzerine birazcık daha koyarak alabilirsin. Ama Laylaylom'a dikkat et,kazıklarlar. Laylamlom'dan başka yer de satamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 cort evl serisi dışında bence de çok başarılı. akustik diyince ovation tabi ki ama türkiye şartları altında fiyatı en uygun olan marka her zaman ibanezdir. artı güzeldir de ha, fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ibanezler rezalet yahu çin malı oyuncak gibi,boyalı şeyler. Takamine hem fiyatı uçuk değildir hem de markadır,kalitelidir. 700 liraya muhteşem bir takamine eg540 alabilirsin. Ama dikkat et sakın siyah alma. Nat olanını al. Veya Yamaha Apx 500 de olabilir. Ama evde çalacaksan apx 500 işine yaramaz çünkü dar gövdeli bir gitar daha çok stüdyo,bar performansları için üretilmiş.Yamaha'nın bir eksisi de klavyesinin biraz sert olması. Aynı şekilde epiphone'un da yamaha benzeri hoş gitarları mevcut. Siyah boya olayına bütün gitarlarda dikkat et. Resmen boğuyorlar gitarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Yanlış topik oldu, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ibanez'in çin üretimi yok -.- Bazı çakmalar var çin malı Ibanez logolu. Arkadaşa da geydirmişlerdi bi tane ordan biliyorum. Japon/Kore Ibanezlerle karıştırmayalıms. Ibanez candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar