can-i Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Dier sayfada da yazmışlar James Randi'yi aratın googleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 4 tane temel kuvvet var,bunların haricinde birşey olmadığına yani fiziğe inanıyorsan :),telekinesis imkansız gibi.Aralarında en mantıklı duran elektromanyetik ama oda mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Fizik kurallarini insanlar yaratmadi ki... Insanlar sadece tanimladi. Hersey mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Her şey mümkün +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şimdi şöyle bir şey: Cisimleri hareket ettirmek için bir enerjiye ihtiyaç vardır. Beyin dalgaları var mı bilmiyorum. Eğer varsa objeler üzerinde etkisi olabilir mi. Eğer olabilirse hareket ettirebiliriz çok yoğunlaşırsa dalgalar. F = m.a yani ufacııııık bir etkisi bile olsa beyin dalgalarının bu teoride olur demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bir elmayı yerçekimden kurtarıp havada durmasını sağlayan mıknatısların boyutunu düşünüyorum da.... insan beyniyle kıyasladığımda gülmeden edemiyorum. Telekinezi kullanabilmek için tahminimde 1-2 milyon yıllık bir evrime daha ihtiyacımız var. Tabiiki şizofreni değilseniz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Beyin gucunu kucumsemeyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 dediğim gibi, bence sadece beynimizdeki dalgaların gücü ve bu dalgaların katı cisimleri etkileyebilme kapasitesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 NAZAR? inanıyorsanız otomatikmen telekinesise de inanıyorsunuz demektir. Aynı şey kanımca. BAŞIMDAN GEÇEN GERÇEK Bİ OLAY: küçüktüm,tuvalette oturmayı çok sevenlerdendim. Bi gün okuldan gelmişim(ilk okul) tuvalete girdim oturuom sıçıom sıçıom bitmio sonra kafamı tavana kaldırdım avize var(avize dediğim lamba üstünde de cam bişey var) tam kafamın üzerinde duruyor. ben başladım kormaya neden?! bilmiorm ama ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse demeye.. sonra ne oldu korktuğum başıma geldi. Aslında tam olarak değil. Tam kafama düşmesi gereken cam avize önüme düştü parçalandı. Bende bişey yok. BEN ONU DÜŞÜRDÜM. KAFAMA DÜŞMESİ GEREKİRKEN ÖNÜME DÜŞTÜ.. sonraları çok düşündüm hayal mi gördüm falan diye.. anneme sordum doğruladı. daha sonra o eve tekrar gittiğimde (artık orada oturmuyorum) lamba tam kafamın üzerinde duruyordu.. ve gerçek.. potensiyel mi var ne?:):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yakın bir gelecekte yapıla bilir bence Bkz (Residen Evil 3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 telekinesis bilmemde benim bi arkadaşım ayakta uyutuyor insanı hiç dokunmadan sağa sola elleriyle sallandırıyor insanı. enerji meselesi sanırım. bi kere yaptıgında videoya çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 noxite said: Uzaktan bir maddeyi harekete geçirmek kadınlara mahsustur. Siz uğraşmayın böyle şeylerle. azuhahaha muhahahah nihahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 @Marveloth: boyu değil işlevi abicim :P ayrıca bloodbending öğrenin siz de yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 @fistan walla gördüm duydum diyen çok. göstermek marifet :) bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bence tamamen hipnozla alakalı onun dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 http://www.beyingucu.net/ >>>Yapabildiklerini iddaa ediyorlar Videolar http://video.google.com/videoplay?docid=9000583240294067276&q=telekinezi http://video.google.com/videoplay?docid=4234619801441996012&q=telekinezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 inanası güç.. yalan gibime gelior. yani gerçekten görmediim sürece inanamam. yaşadım ama.. bilmiorm yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 beyin gücü tabikide..dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bu video bişey ifade etmiyorki. Havada yürüdüğünü gösteren yutub videolarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 PederRamirez said: 4 tane temel kuvvet var,bunların haricinde birşey olmadığına yani fiziğe inanıyorsan :),telekinesis imkansız gibi.Aralarında en mantıklı duran elektromanyetik ama oda mümkün değil. string theory var. buna göre telekinesis de olabilir. ama teori... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bundan 1000 yıl önce insanlara manyetizmayı anlatmaya çalışsan gülerlerdi pek tabi.Biz de şu an telekineziye gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bir güc var günesin dünyayı cekmeside anlasılmayan birsey hatta maddelerin birbirini cekmesi bile o mantıkla sacma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Qui said: Bu video bişey ifade etmiyorki. Havada yürüdüğünü gösteren yutub videolarıda var. uçan adamlar var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eee ne olmuş bende burnumu karıştırabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 SirEnis said: Eee ne olmuş bende burnumu karıştırabiliyorum... aha ben de yokse kinesis miyiz nan biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar