Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekinesis ve mantık

zydar

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bir şey: Cisimleri hareket ettirmek için bir enerjiye ihtiyaç vardır. Beyin dalgaları var mı bilmiyorum. Eğer varsa objeler üzerinde etkisi olabilir mi. Eğer olabilirse hareket ettirebiliriz çok yoğunlaşırsa dalgalar.
F = m.a yani ufacııııık bir etkisi bile olsa beyin dalgalarının bu teoride olur demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir elmayı yerçekimden kurtarıp havada durmasını sağlayan mıknatısların boyutunu düşünüyorum da.... insan beyniyle kıyasladığımda gülmeden edemiyorum.

Telekinezi kullanabilmek için tahminimde 1-2 milyon yıllık bir evrime daha ihtiyacımız var.

Tabiiki şizofreni değilseniz. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

NAZAR?
inanıyorsanız otomatikmen telekinesise de inanıyorsunuz demektir. Aynı şey kanımca.

BAŞIMDAN GEÇEN GERÇEK Bİ OLAY:

küçüktüm,tuvalette oturmayı çok sevenlerdendim. Bi gün okuldan gelmişim(ilk okul) tuvalete girdim oturuom sıçıom sıçıom bitmio sonra kafamı tavana kaldırdım avize var(avize dediğim lamba üstünde de cam bişey var) tam kafamın üzerinde duruyor. ben başladım kormaya neden?! bilmiorm ama ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse ya düşerse demeye.. sonra ne oldu korktuğum başıma geldi. Aslında tam olarak değil. Tam kafama düşmesi gereken cam avize önüme düştü parçalandı. Bende bişey yok. BEN ONU DÜŞÜRDÜM. KAFAMA DÜŞMESİ GEREKİRKEN ÖNÜME DÜŞTÜ.. sonraları çok düşündüm hayal mi gördüm falan diye.. anneme sordum doğruladı. daha sonra o eve tekrar gittiğimde (artık orada oturmuyorum) lamba tam kafamın üzerinde duruyordu..

ve gerçek..

potensiyel mi var ne?:):D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...