kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 lan babam kalktım işte adam bana çorba yaptım iç istersen dedi sabah değil ama ii olur kendine gelirsin bi yüzünü yıka dedi bende ona zeytin dalı uzattım !! çorbada mercimek ha ne güzel geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sa beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 midtermlere 3 hafta var ve daha hiç okula gitmedim bürokrasi haricinde. boğku yiğdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Son 5 dakikada çalışmak derslere girmekten daha faydalı efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ZUHAHA GÖRMEYEN KALMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 acıdım lan yapmayın öyle dalga geçilmze böyle konularda bi dahaki oyuna herkes bi kaç parça eşya vericek aliye ya olmaz böyle edit : gülmedende yapamıyom HAHAHAHHAHA [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 16:11 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Komşusu itemsızken mamilatör çıkan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yalnız adam bi kere bisküvi_osman ı öldürmüş. ona da yazık lan sda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hayır lan Zaynın'ı kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 oha evet lan. ZAHZUAHZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Zaynın biliyor mu oynamayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 SENCE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Biliyorum ki bilmedigini. bir daha vurulsun yüzüne diye sordum. Zaynın'ı helikopter kullanırken goren zaten anlar ne mal oldugunu. Helikopter kullanıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Adam 1 kere beni kesmiş diye oynamayı bilmiyor muyum ? Ne kadar iğrenç ve arkadan konuşan adamlarmışsınız siz ya . En nefret ettiğim şeydir şöyle birini topluca yerme olayı . Hakkaten defolun gidin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Atarda isim , atarda kalite . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dayı nasıl kesti bi anlatsana ? ii kesmiştir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 çarşambaya bidünya kimya ödevi var gözlerim yanıyo yorgunluktan ölüyorum uykum var yarın yapmayacağımı biliyorum, acaba uyuyup uyanıp bugünmü yapsam =/ yada okulda birindenmi geçirsem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: Adam 1 kere beni kesmiş diye oynamayı bilmiyor muyum ? Hayır oynamayı bilmediğin için seni kesebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: Drall 15 Ekim 2007, Pazartesi - 17:32 tarihinde demis ki: çarşambaya bidünya kimya ödevi var gözlerim yanıyo yorgunluktan ölüyorum uykum var yarın yapmayacağımı biliyorum, acaba uyuyup uyanıp bugünmü yapsam =/ yada okulda birindenmi geçirsem =/ Aga madem böyle bir imkanın var, ne diye kafa yoruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dotaya gelin boşverin oyun kurulu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yarın uyanmak istemiyorum =(. Buz gibi havada sıcacık yorganıma amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 2 saat sonra midtermum var, susun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ya koy gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar