Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 linki verip vermemekte kararsızım..link atmayayım direk de apo şırnak şehit 15 yazın çıkacaktır aramada.. hate speech attım ben direk de cidden iş ciddiye binecek gene.. edit:ha bu arada birsürü bu tarz video var biliyorum da neden bu?msnde en az 5 kişi bana gönderttiğine göre linkini forward vs başlamıştır bile. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:41 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 link vermiş kadar olmuşsun bari linki verde uğraşmayalım. bu küfürü kibarlaştırmışsın gibi birşey olmuş :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok hayır.zaten vidyo görünmesin aman olayı değil..yasaklanan siteler yasaklanırken o sitelere link verdiği için kapatılan bloglar oldu geçen ay ;)
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Youtube da pkk nın patlattığı askeri araç düşürdüğü helikopter videsou falanda var yasaklansa o zaman yasaklanırdı -Vurdiiim vurdiiim vallaha vurdiiiim alalalalalalalalalla Ulan bari kürtçe sevinseymiş
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bakarken gördüm o.ç nun teki soyunan adamın kafasını atatürk falan yapmış. Adam director birde. Nasıl izin veriyolar bunlara. Hala niye kapatılmıyor site ? http://www.youtube.com/user/x62x Ne yapabiliriz bu o. evladı için ?
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 youtube niye kapatılsın pire icin yorgan yakilmaz [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 17:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Editlemişsin maden bende editliiym. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 17:12 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 simdi bir video icin youtube ın engellenmesinden bahsetmiyormusun? yani salagın biri terörel faaliyetini youtube a koydu diye ben farklı videolara erisemeyeceksem cok sacma. baska birsey dediysen eet anlamadim telekom engellemesi falan. zamanında yapmıslardı yüce büyük harun amca(goguldan aratıyo bizi bulursa hosuna gitsin) sikayet edip erisimi kestirmisti.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Linkleri verinde uygun değil şeklinde flag koyalım. Şayet yutub buna karşı bişey yapmazsa o zaman yutuba karşı tepki alınır. Yoksa istediğiniz kadar PKK'lıya tepki gösterin adamın istediği bu zaten. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Qui tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar