Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanyol Filmleri..

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Aranızda filmlere çok meraklı olan varsa bana bir kaç ispanyol filmleri önerebilir mi?

Şimdilik Carnet de Voyage ve La lengua de las maripolas isimli iki filmi öneri olarak aldım arkadaştan..

Başka ne izleyebilirim..

- Sanırım öğretmenimin dediğine göre "sinir bozucu" filmler varmış baya ama bunun ne anlama geldiğini çok ta iyi anlayamadım.. Ne demek istemiş olabilir? -
Sosyal ağlarda paylaş

ismini hatırlamıyorum ama antonio banderas'ın holivut'a gitmeden önce oynadığı bir film vardı; kendisi bir gazeteci sirkin tekiyle ilgili bir yazı hazırlarken sirkte çalışan kadının tekine aşık oluyor, kadına birileri içip içip tecavüz ediyor gerisini de hatırlamıyorum. sinirlerimi bozmadı ama ömrümden bi 2 saat götürdü onu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

El lobo idare eder, Sınırsız kentte diye bir film var; beni çok etkilemişti.Daha çok duygusal aile ilişkileri üstüne bir film. La caja 507 var sonra; Avrupa sineması için iyi bir polisiye/macera örneği.

Şimdi fark ettim Sınırsız kentte bu akşam Cnce-e'deymiş.

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 19:39 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pedro Almodovar'dan Hable Con Ella (Konuş Onunla) ve Todo sobre mi madre (Annem hakkında her şey) deneyebilirsin yeni olarak. Almodovar'ın tüm filmlerini izleyebilirsin. Ben dvd'lerini aldım bu 2 filmin. Epey hoşuma gitti.
Intacto var. Konusu gayet ilgi çekici. Tzameti 13'ü izledin mi bilmiyorum. Aynı konu. Hoş, Tzameti benim daha çok hoşuma gitti. Biraz eskiye kayarsak "Tez" i izleyebilirsin.
Aklıma bunlar geliyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...