Dev Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bull'un klasik siyah botları 44 numara 120 kağıda almıştım. 2 senedir de idare ediyorlar. Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 timberland tartışmasına son nokta.metro kataloğu bu: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok yok gerçek değildir o herkes daha iyisini biliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 katalogdakiler eski model ama, geçen sezonlardan, o yüzden ucuzdur tahmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 şimdi bi fotoşop diyen çıkar.neyse,bi metroya uğra derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Oha bi gidip bakmak lazım metro'ya da o katalogdaki renklerin haricinde yoksa kötüymüş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ben lise1'de aldığım cat botu abartısız 8 sene kullandım, taş gibiydi valla, nubuk kahverengi klasik modelden.. (Malım kıymetlidir, son senesine kadar pırıl pırıldı o bakımdan) Sonra harley çizme aldım ama hiç beğenmedim cat gibi dişli değil alt kısmı, hatta kar yağınca hiç giyemedim. Bu sene gidip bi daha cat alıcam, siyah klasik olandan.. Belki küresel soğuma olur belli olmaz, kar felan yağarsa diye yedek bi tane olsun. Yeşil'de 160 ytl civarıydı baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ox(böyle yazılmıyordu bu ya neyse hatırlamıyorum :p) larda güzel ama timderdan pahalı diye biliyorum, ama vericeğiniz para çıkar en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ben şunu giyiyorum 2 senedir; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 timberland, caterpillar, salomon tarzı botlar 4-5 yıl giyilir. benim adidas botum var antalyada 6 yıldır giyiyorum.mükemmel bisey tekrar aynısını bulsam yenisini alırım.6 sene evvel 135 ytl ye almıstım. timberland kalitelide köylü botu gibi.şık biseyler icin diesel'e bakabilirsin.botları var.ancak haftada 1-2 defa giyersen saglıklı olur sürekli giyersen kısı bitirmeden çapıt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 asteroth matrix botu lan o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 asteroth kaca almıstın??? [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 22:34 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 izmit outlet'e gel beğendiğin harley'i oha anasının şeysinin tüyü diye bağıra bağıra ucuzcana bi fiyata al..ama şimdi değil haftaya sanırım başlıyor indirim,bu hafta da olabilir bayram ayağına öne çekmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 konuyla alakalı olarak. yüksek numara bot nerden bulurum istanbulda (46-47 belki 48) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kadıköy bahariye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 6 senedir ayni cat. botu giyiyorum, ben mi anormalim, cok mu iyi bakiyorum yoksa ayakkabi mi tas gibi, halen anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 büyük numara botlar adidasta ve genelde adrenalin-dikey limit-bikeandoutdoor gibi mağazalarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ewt ya 46 bulmak benide kasıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 goretex bak. su almaz, ama teri dışarı atar.. bi de yün çorap giyersin miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 @Bulldog; 140 civarı vermiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Tank'a gel. Nike Air Tumalo.GoreTex falan.Tekmen öldürür. [spo] [/spo] [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 08:04 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 180 170 250 ytl nedir ya bota? ciddi mi bu fiyatlar ^_O alın normal spor ayakkabı 90 ytl max alla ala. ya da ben sezon sonu alıyorum hep ondan mı ki fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 abi ciddi kullanacaksanız gidip gore-tex diye nike almayın. Aynı fiyata ciddi botlar var. 150 ytl'den itibaren Misal; http://www.adrenalin.com.tr/customlistdetails.asp?ListID=46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar