DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ulan moldova gibi takıma karşı tek forvet başlayan (üstelik 3. sınıf forvet gökhanla), kötü beşiktaşın en kötü iki oyuncusu ibrahim üzülmez ve hakan arıkanı oynatan, yetmezmiş gibi kendi takımında oynamayan bi ton oyuncuyu oynatan (diğerleri belli ama özellikle arda gibi henüz fiziki açıdan sıfır adamı bütün maç oynattı, onun yerine bir daha almanya ümit millide oynarsa sonsuza dek kaybedeceğimiz barış özbeki oynatabilirdi), selçuk'u ilk 11e koyan, tümerden medet uman fatih terimin göbek kıllarını yaksınlar. böyle beceriksiz takımlara karşı hezimete uğramak biz türklere has herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: bu adamlar kendi takimlarinda oynamiyor veya dogru duzgun oynamiyor bunlari hangi akla hizmet oynatiyorsun kimi oynatıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: DoruK 14 Ekim 2007, Pazar - 15:36 tarihinde demis ki: ulan moldova gibi takıma karşı tek forvet başlayan (üstelik 3. sınıf forvet gökhanla), kötü beşiktaşın en kötü iki oyuncusu ibrahim üzülmez ve hakan arıkanı oynatan, doruk futbol bilgine hasta oldum. gerçekten. gökhan ünal türkiye'nin en iyi türk forveti şu anda. bunu bir kenara koyarsak, o kötü dediğin beşiktaş'ın en kötü oyuncusu hakan arıkan'da malesef türkiye'nin en yetenekli kalecilerinden biri hatta belki de şu anda en iyisi. doğru canım, rüştü salağı, volkan amelesi ve serdar civcivi varken hakan arıkan niye oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 türkiye'nin en iyi forveti önünde 15metrekare kale varken 1metrekarelik yer kaplayan kaleciye atıyor topu 2 metreden, ama ümit karan gelip tekmeye kafa uzatarak dünyanın en zor gollerinden birini atıyor, evet evet kesinlikle birincisi daha iyi forvet. gökhan ünal ne dersen de 3. sınıf forvet kardeşim anca kayserisporda iş yapar o. üstelik moldova gibi katı pres yapan beceriksiz takıma karşı tek forvet başlanmaz zaten terim de anladı bunu ikinci yarı çift forvete döndü.. hakan arıkan izlediğimiz maçların hemen hepsinde yan toplarda en az iki pozisyon saçmaladı, yan topları ve ayakları çok zayıf bir kaleci, evet o saydığın kalecilerin hepsinin yan topları hakana 10 basar, moldova ki ancak yan toplardan medet uman bir takıma karşı türkiyedeki yan toplar konusunda en basiretsiz kaleciyi oynatırsan böyle olur. allahtan sakatlandı da çıktı yoksa taçlardan 3 gol daha yerdik. futbol bilgim sevsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 MAUHEUAHEA doğru doruk haklısın, zaten maçlardan önce bakılır takım kanatlardan oynuyorsa kaleye ona göre kaleci koyulur değil mi? bence hızlıca düşünülmesi gereken moldova gibi ezik bir takımdan yan top nasıl yenildiğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hayır en iyisi kaleye adam gibi yan topları ve ayak kabiliyeti yeterli bir kaleci koymaktır. hele kale milli takımınsa.. karşı takımı izlemeye gerek yok hakanın oynadığı son on maçı izlesen san marinodan bile yan toptan gelen herhangi bir golü yiyebileceğini kestirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ya doruk allahını seversen tamam galatasaraylı ne kadar adam varsa doldursunlar milli takıma okey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 San Marino'da ilk golünü mü, ilk kornerini mi ne bize atmıştı ya :p Önemli olan maçı sonrasında çevirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hmm kusra bakma ya milli takım hakkında tartışırken "beşiktaşlılık" yaptığını düşünememiştim, şimdi yorumlarına anlam verebiliyorum tabii. kaleye orkunu koymalı falan mı dedim ben? hoş ligde en az gol yiyen kaleci şu an, mantıksız da olmaz ama ben bunun lafını yapmadım. kimi koyarsa koysun. sadece hakan ın yan top zaafının dillere destan olduğunu söyledim, diğer kalecilerin lafını eden sensin. said: doğru canım, rüştü salağı, volkan amelesi ve serdar civcivi varken hakan arıkan niye oynasın? bu isimleri sen söyledin, ben de bunların hakan'a yan toplar konusunda 10 basacağını söyledim. bunlar galatasaraylıydı da ondan söyledim zaten. her neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 rüştü formda, serdar sakat olmasa sanki hakan milli takıma secilecekmis gibi konusmussun mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 serdara laf yok havada karada tutup atar sizi. cakallarrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Valla isteyen istediğini söylesin ama Hakan 5 para etmez bir kaleci. BJK'yı da çok yaktı milli takımı da şu ana kadar. Allahtan yaptığı çoğu hata golle sonuçlanmadı (Orkun gibi, o da şanslı bayağı) ama milli takım kalecisi olmak için daha 40 fırın ekmek 20 fırın çalışma 10 fırın da yetenek ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 rustu bunlarin hepsinden iyi kaleci bjk ya gecsede insallah eski gunlerine geri donebilir hala oynuyabilecek kapasitede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Farkındamısınız bilmiyorum ama Moldovaya karşı beraberlik almışız biz kaleci tartışması yapıyoruz ? ... Kaleye Hakan Şükür geçsede kazanmamız gereken bi maçtı bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bizim takım hiç koşmadı. Orta sahada Aurelio hariç pres yapan adam yoktu. bir iki kere pres yaptık ve çok rahatça top kaptık. Daha fazla yapılmalıydı. Çift forvet başlanmalıydı. Arda - Tümer değişikliği yanlıştı. Tümer girecekse de başkası çımalıydı, bence Aurelio çıkabilirdi. Adam eksilterek açılırdı bu moldova yapmadık, MEhmet Topuz bi kere yaptı gol oldu, Arda bir iki kere yaptı. Ben olsam Ortada çalım atacak adam oynatırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 moldova gibi bi takımı yenemiyorsak suçu ne fatih terime ne değişikliklere ne birşeye bağlarım. futbolarımız yetenekliyim diyorsa çıkıp maçı alacak yahu. gökhan denilen adam o golü atamıyorsa oynamasın. gol kaçıracak başkalarını da oynatırız nedir yani? yok en iyi forvetmiş yok çok formdaymış yok çok mücadele ediyormuş beni ilgilendirmez a veya b futbolcusuyla da ilgilenmiyorum hangi takımda oynadığıyla da. ama çıkıp moldovayı yenin yahu. şu maçta da teknik direktörün etkisini konuşmayalım. moldovayı yenmek için gerçekten stratejik hamleler yapılması gerektiğine inanmıyorum dendiği gibi hakan şükür olsa kalede yine yenmemiz gereken bir maçtı. herkes fatih terimi tartışıyor ama fatih terim yerine kim gelse daha iyi olacak ki? futbolcular afedersiniz mal olduktan sonra teknik ekibe pek birşey düşmüyor. insan biraz milli gurur yapar da oynar yahu. bir de orta yapabilen bekleri oynatsak diyorum artık? hakikaten kalp krizi geçircem her beşiktaş maçında ibrahim üzülmezi izlediğimiz yetmiyormuş gibi milli maçlarda da izlemekten. mehmet topuz da maşallah ne orta açıyor be herif bakmadan dan diye vuruyor topa o gol tamamen ümit karanın eseridir mehmet topuzun ortası çok kötü ve oraya gitmesi tamamen tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Topuz fena değil be usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar