Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moldova & Turkiye

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

gökhan ünal gökhan ünal dediniz.niye oynamıo dediniz.

gördük gökhanıda.kücük takımın büyük yıldızları bunlar.ne 3 büyükte oynayabilir ne miili takımda

maçı veren adamdır.bir gökhan ünal bide beşiktaşın aptal kalecisi

hakan şükürün ölüsü yeter.hava topu oynuyosun kafa vurabilcek 1 tqane adam yok
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim bıraksın artık bu işi cidden kabak tadı vermeye başladı.Yahu Ümit Karan gibi bir adam var yedek kulubesinde Gokhan Umıt sahada.Çıkardığı kadro rezalet hani yokluktan ve mecburiyetten böyle cıkmış değiliz.Tonla oyuncu var kadroda olması gereken onlar yok ama kendi takımlarında ilk 11 bile çıkamayan oyuncular (Tuncay,Emre vs..)ilk 11 başlıyor.Milli takım birilerinin elinde oyuncak olmamalı artık...

Kadroyu da bi kenara bıraktım.Takımın bir oyun planı yok halısaha maçı havasında herkes topu alan 1-2 hakeret yapıyo boş bulduğuna pas veriyor.Darmadağınık bir hücum,kimsenin ne yaptığı hakkında en ufak bir fikri yok.Hiç bir organizasyon bir varyasyon yok.Savunma rezalet.Takımda düzgün bir lider oyuncu yok oyun kuracak takımı oynatacak falan..Böyle giderse avrupa şampiyonasına katılsak bile averaj takımı okuruz 96 daki gibi 0 puan 0 gol ile döneriz...
Sosyal ağlarda paylaş

tuncayın emrenin alternatifi yok

onların yerine adam oynatsa adamı asarlar.ayrıca oynatıcak adam da yok

fatih terimin bi suçu yok.sonuçta sahaya fatih terim cıkmıo

kadromuz gayet güzel.oynayabilselerdi rahat yenerdik

ayrıca bence ilk deişiklik kalecide olmalı.hakan makan gereksiz

rüştüyü koysun daha iyi

hamit yok nihat yıldıray bunlarda yok.o yuzden şimdi tuncayın emrenin yerine adam kimi koysunlar.huseyin cimsir i mi koysun

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:32 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Tuncayında Emrenin de alternatifi var.Emrenin yerine gökdeniz ile başlayabilirdi.Tuncay'ı da ilk 11 başlattın diyelim hani her an gol potansiyeli varya.Adam döküldü maçta.Ayağına top değmedi aldığı toplarıda ürkekçe kullandı nerde o eski agresif tuncay?Oynamaya oynamaya kendine güveni gitmiş..bunu görüyorsun T.D olarak.hemen değiştireceksin 2.yarı başında..
Sosyal ağlarda paylaş

Emre kendi takımında oynadı son maçta diye biliyorum. Yeni sakatlıktan çıktı o da.
Bir de bu maçtaki oyunu Yunanistan maçını göstermez. Fizik olarak müthiş Moldova ama başka hiçbirşeyleri yok. Adamlar her adamımıza 3 kişi bastılar, sanki sahaya 30 kişi çıkmış gibilerdi. Moldovalılar hiç bakamdan boşluklara top atıyolar ama bütün paslar isabetli oluyo, çünkü koşup alıyo birisi. Yunanistan maçında daha iyi görüntü verir bizim takım. 0-9 =p
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terimin acilen üstünde sürekli ısrar ettiği ama milli takıma yarar yerine zarar veren adamlardan kurtulması lazım..Hakan Arıkan , Tuncay , İbrahim Üzülmez bunların başında ...Tümerin ölüsü bu milli takımda oynar .. Ayrıca hepsini geçtim bu maça adam akıllı çift forvet başlasaydık Ümit-Gökhan , Halil-Nihat hiç farketmez bu maçı rahat alırdık..Yazık çok yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

ben birsey anlamiyorm
terimin nasil sucu olmaz
bu bahsettiginiz adamlar tuncay emre kaleci flaan
bu adamlar kendi takimlarinda oynamiyor veya dogru duzgun oynamiyor
bunlari hangi akla hizmet oynatiyorsun
orasi terimin ahiri degil
orasi turk milli takimi
70 milyonun takimi oyunu ile ahlaki ile herseyi ile bizi temsil ediyor
senin kaptanin kim turbunlere kol hareketi ceken bir adam..
daha ne diyeyim
sanki biz kalbi kirik morali bozuk futbolcularin rehabilitasyon takimiyiz
hadi kardesim onu da anladim oynatiyorsun
adamlar kotu kardesim degistir birsey yap
bizim gutbolcular aman top benden gitsin die dan dun sisiriyorlar
ok hersey ok terim mactan sonra lafi geveliyor yok bilmem ne yok kaleci sakatlandi da ondan planlari alt ust oldu
kardesim itiraf et kotu kadro cikardim de birsey de ozur dile hala sucu baskalarina atiyor
Sosyal ağlarda paylaş

senin elinde en iyi kadro hangisi ise onu cikartican
bu takimda umit niye oynamaz niye cift forvet oynamassin
ha bahanesi efendim carsamba daha onemli mac var yunanistan
yahu yunanistan da 3 puan bu mac ta 3 puan
cikar en kuvetli kadronu skoru garantile maci falan
sonra onemli futbolcularini degistir dinlendir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...