Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ayrica gokhanin kacirdigi gibi binlerce gol attim ben, nasil kacar o oyle vurus mu var ya kalecinin ustune. asicaksin doksana zor da degil bombossun. yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Gayet ortalama bir hatundu. Renk paletiyle iş bitseydi saçını boyayan, renkli lensi takan her hatun Lima edasıyla sahaya çıkardı. Bir, iki ve üç yerine istediğiniz etkide kelime koyarak okuyunuz: ATV'nin konstrastına bir, ilk yarım saatteki spikene iki, montajcısına üç. Moldova'nın auta çıkan topumuza gol atmışlar kadar sevinmesine bir, taçtan Servet'in ve kalecinin becerisinden gol attıktan sonra her taçtan aynısını umacak kadar ümitsiz bir takım olmasına iki, televizyon kanalına üç. Türkiye'nin Ümit Ünalına bir, Servet'ine iki, böyle ümitsiz bir takıma karşı yarıyı geride kapatmasına üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Fatih Terim'i tebrik etmek lazim. Macin sonucunun bir onemi yok. Bizi Malta ve Moldova gibi takimlar seviyesine dusurdu . Azicik utanmasi varsa istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gökhan gay ya o topa öle vurulurmu oturdum tv başına gene hevesle taçtan gol yedik, emre çok top kaybediyo tuncay gene menapoza girmş artık çok mutsuz ya hamit, ümit falan varsa girsinler, duran toplarda ortalarda falan gol atsak şu maçı alamassak yuh ya moldovayıda yenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 son maçlarda zaten bozulmuştu takımın yapısı..bunu yensek bile avrupaya bu halde çıkarsak işimiz zor.. moldova lan bu,allahtan yani... yoksa yerlerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şaka gibi asdfsafdasd. inanamadım eve geldiğimde skora ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 harbiden rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 çok güzel gol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ümit uctu tekmeye kafa soktu valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bu maçtan sonra fatih terim ne diyecek acaba merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 futbolcular işini doğru düzgün yaparken taktiksel hata yüzünden bu maç bu hale gelmişken,bu maçı 1 gol daha atıp kazanırsak, maç sonrası fatih terim kasım kasım kasılırsa, "bu benim eserim" tarzından bir konuşma yaparsa,en olmadı yunanistanı 4-1 yendiğimiz maçtaki gibi artislik yaparsa................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 imparator terim hemen istifa etmeli. artık işimiz mucizeye kaldı kan değişikliği olursa belki olur. yunanistandan sonra deplasmanda norveçi yenmek zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 rezillik ya Türkiyede futbolcu yok demek ki emre tuncay ibrahim üzümlez mehmet topzu falan oynuyor. içler acısı bir futbol oynuyoruz yani avrupa kupasına gitsek orada ne yapacağımız da meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Aramis 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:43 tarihinde demis ki: 1-2 aliriz rahat olun arkadaslar ama bu duruma dusmek cok iyi degil... aldık ya 1-2.. elimize ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bana kondisyon yukleseler su mac 2 golum vardi, orta acmak ne ya 6 kisi varken ortanin gelicegi kanatta duvar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Gereksiz gol yeme alışkanlığıjızı anlamıyorum millet olarak. O topu, adamı boş bıraksak kaleye gönderemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bastır bosna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Birincilik şansımız kalmadı gibi bişey. Yine gideriz de, Yunanistan'ın altında gitmek onur kırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ümit Karan'ın golde klasını gösterdi. Golden hemen önceki pozisyonda Arda'ya isyan etmesi ve bunun hemen ardından başkası tarafından yapılan ortanın gol olması maçtaki kanaatimce hatalı kadroyu özetler gibiydi. Kendi evinde berabereyken kulübeye giden futbolcuyu vatana dönen askeri karşılar gibi karşılayan, bu skora davul eşliğinde sevinen, oyuncu değişim haklarını zaman geçirmeye kullanan, kısacası "ezik" psikolojisine sahip bir takıma karşı bu kadar etkisiz oynamak üzücü olsa da şaşırtıcı değil. Bu futbolla şu maçı alsak bile nereye kadar gidebileceğimiz belli. Tez vakte revizyon şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ibrahim üzülmezle olmaz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 mahalleyi toplasam yeneriz moldovayı.. ayrıca heriflerin forma bile çuval gibi..isimleri bile yazmıo arkada.. adamakıllı yıldız oyuncuları yok... auta atıoz topu,adamlar sevinio..kalecinin üstüne şut çeke çeke kaleciyi yıldızlaştırdık.. şu bayram gününde,ikinci bir bayram yaşatamadığı için,terim gitmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben en çok Mehmet Topuz'u beğendim. Yeni olmasıına rağmen iyi oynadı orda, hücumda da en etkili isimlerden oldu zaten asisti de o yaptı yanlış hatırlamıyosam. Yunanistan, Norveç, Bosna hersek maçlarımız var. Norveç önce Bosna sonra bizle sonra da Malta ile oynayacak. Norveç'in bir puan önündeyiz. En az Norveç'in Bosna karşısında aldığı sonucu Yunanistan maçında almamız lazım. Deplasmana 1 puan önde gidersek işimiz kolay olur. Hatta bir maç kala garantileyebiliriz bile. Yok Norveç bosnayı yener, biz Yunanistanı yenemezsek, orda mutlak yenmemiz gerekecek ve iş son maça kalacak ki bosna'da kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ibrahim üzülmez gibi takozu volkan yerine oynatan , maça tek forvetle başlayan , gökdenizi de oyuna sokmayan fatih terime en içten dileklerimi yolluyorum. allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Fizik gücü çok üst düzey rakibe karşı Volkan hiçbişey yapamzdı. Kaldı ki bu maçta o kadar takozluk yapmadı Üzülmez. Takoz değil demiyorum, bu maçta takoz değildi o kadr diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar