Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moldova & Turkiye

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Gayet ortalama bir hatundu. Renk paletiyle iş bitseydi saçını boyayan, renkli lensi takan her hatun Lima edasıyla sahaya çıkardı.

Bir, iki ve üç yerine istediğiniz etkide kelime koyarak okuyunuz:

ATV'nin konstrastına bir, ilk yarım saatteki spikene iki, montajcısına üç.

Moldova'nın auta çıkan topumuza gol atmışlar kadar sevinmesine bir, taçtan Servet'in ve kalecinin becerisinden gol attıktan sonra her taçtan aynısını umacak kadar ümitsiz bir takım olmasına iki, televizyon kanalına üç.

Türkiye'nin Ümit Ünalına bir, Servet'ine iki, böyle ümitsiz bir takıma karşı yarıyı geride kapatmasına üç.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan gay ya o topa öle vurulurmu
oturdum tv başına gene hevesle taçtan gol yedik,
emre çok top kaybediyo tuncay gene menapoza girmş artık çok mutsuz ya
hamit, ümit falan varsa girsinler, duran toplarda ortalarda falan gol atsak
şu maçı alamassak yuh ya moldovayıda yenin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcular işini doğru düzgün yaparken taktiksel hata yüzünden bu maç bu hale gelmişken,bu maçı 1 gol daha atıp kazanırsak, maç sonrası fatih terim kasım kasım kasılırsa, "bu benim eserim" tarzından bir konuşma yaparsa,en olmadı yunanistanı 4-1 yendiğimiz maçtaki gibi artislik yaparsa................
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Karan'ın golde klasını gösterdi. Golden hemen önceki pozisyonda Arda'ya isyan etmesi ve bunun hemen ardından başkası tarafından yapılan ortanın gol olması maçtaki kanaatimce hatalı kadroyu özetler gibiydi.

Kendi evinde berabereyken kulübeye giden futbolcuyu vatana dönen askeri karşılar gibi karşılayan, bu skora davul eşliğinde sevinen, oyuncu değişim haklarını zaman geçirmeye kullanan, kısacası "ezik" psikolojisine sahip bir takıma karşı bu kadar etkisiz oynamak üzücü olsa da şaşırtıcı değil. Bu futbolla şu maçı alsak bile nereye kadar gidebileceğimiz belli. Tez vakte revizyon şart.
Sosyal ağlarda paylaş

mahalleyi toplasam yeneriz moldovayı..

ayrıca heriflerin forma bile çuval gibi..isimleri bile yazmıo arkada.. adamakıllı yıldız oyuncuları yok... auta atıoz topu,adamlar sevinio..kalecinin üstüne şut çeke çeke kaleciyi yıldızlaştırdık..

şu bayram gününde,ikinci bir bayram yaşatamadığı için,terim gitmeli..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok Mehmet Topuz'u beğendim. Yeni olmasıına rağmen iyi oynadı orda, hücumda da en etkili isimlerden oldu zaten asisti de o yaptı yanlış hatırlamıyosam.

Yunanistan, Norveç, Bosna hersek maçlarımız var. Norveç önce Bosna sonra bizle sonra da Malta ile oynayacak. Norveç'in bir puan önündeyiz. En az Norveç'in Bosna karşısında aldığı sonucu Yunanistan maçında almamız lazım. Deplasmana 1 puan önde gidersek işimiz kolay olur. Hatta bir maç kala garantileyebiliriz bile. Yok Norveç bosnayı yener, biz Yunanistanı yenemezsek, orda mutlak yenmemiz gerekecek ve iş son maça kalacak ki bosna'da kolay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...