PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Edit: Gerek kalmadı. Şimdi efenim, hani bayram falan ya, şu pc'yi iyiceee bi temizleyeyim dedim. Daha önce de defalarca yapmıştım. Her şeyini söktüm temizledim falan.. Sonra taktığımda bir baktım ki, çalışmıyor! Şöyle ki, PC güç alıyor ve çalışmaya başlıyor (HDD'den viuu sesi geliyor fanlar çalışıyor) ancak ekrana görüntü gelmiyor. Ama windows da açılmıyor açılış sesi falan da gelmiyor. Ayrıca CD-ROM'lar da tepki vermiyor. CD-ROM'lar tepki vermeyince tamam gitti güç kaynağı demiştim. Ama sonra pc'yi öteki pc'nin yanına götürdüm ve parçaları denemeye başladım. 1. HDD'yi söktüm ötekine taktım, sorunsuz açıldı. 2. Ekran kartını söktüm ötekine taktım, sorunsuz açıldı. 3. RAM'i söktüm ötekine taktım, sorunsuz açıldı. 4. PSU'yu söktüm ötekine taktım yine sorunsuz açıldı o.O. 5. HDD kablolarını falan denedim yine sorunsuz açıldı. 6. CD-ROM'ları denedim yine sorunsuz açıldı. 7. O pc'nin PSU'su ile benim pc'yi çalıştırdım, açılmadı. Geriye tek kalan anakart gibi gözüküyor, emin olmak için sorayım dedim. PC çalışmaya başlıyor ama windows açılmıyor, görüntü gelmiyor, ve kasadaki HDD ışığı sürekli olarak yanıyor. Ne yapılmalı? Ha bi de, amd soket 939, agp 8x ve ddr400 uyumlu çipseti k8t800 olmayan bir anakart var mıdır? Teşekkürler efenim. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 20:02 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 benim de bağıma gelmişti. İşlemcinin iğneleri arasına toz girmiş. Ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 para sıkısmıstır bi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: SeaGle, 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:35 tarihinde demis ki: benim de bağıma gelmişti. İşlemcinin iğneleri arasına toz girmiş. Ona bi bak. yarın müsaitsen elini öpmeye geliyorum :P tek denemediğim parçaydı, sen söyleyince bakayım dedim. işlemcinin pinlerinden biri (nasıl olduysa o.O) yamulmuş 90 derece ve öyle takmayı başarmışım. İğneyle düzeltip taktım çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adam nokta atışı yapmış hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abov mesih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bilgisayar da cillop gibi oldu en küçük kablolarını bile temizledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 omg şimdi de seslerde sorun oldu o.O eski taktığım şekilde taktım kabloları, ama arka hoparlörler ön, önler arka olmuştu o.O ters çevirdim oldu ama bu sefer de youtube'da ses gelmiyor ne alakaysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bekle biraz seagle gelsin hele şimdi biz ne desek yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ses kartının sürücüsü var mı? Benim Soundmax kartım var sürücüsünden 5+1 kuruyorum arada sırada. Bazen ön-arka harici ses gelmiyor. Kurunca düzeliyor. Ayrıca pini nasıl 90 derece yapmışsın helal valla. Ben tozu ilk seferde de görmemiştim sinirimden ağlıyordum ki birdaha bakasım geldi. ufacık toz engellemişti. Neyse. Bi driverdan ayar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 işte sorununun cozumu budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Zep, 13 Ekim 2007, Cumartesi - 20:19 tarihinde demis ki: bekle biraz seagle gelsin hele şimdi biz ne desek yalan olur estafurullah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: SeaGle, 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:07 tarihinde demis ki: ses kartının sürücüsü var mı? Benim Soundmax kartım var sürücüsünden 5+1 kuruyorum arada sırada. Bazen ön-arka harici ses gelmiyor. Kurunca düzeliyor. Ayrıca pini nasıl 90 derece yapmışsın helal valla. Ben tozu ilk seferde de görmemiştim sinirimden ağlıyordum ki birdaha bakasım geldi. ufacık toz engellemişti. Neyse. Bi driverdan ayar yap. abi temizleyene kadar fıstık gibi çalışıyordu ehue. pin bükücüyüm ben, p3 800 işlemcinin 30-40 pinini büküp 2 gün uğraştığımı bilirim shjgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 peki, kabloları çektirip sildiysen, kablonun aşırı esneyip içinden kopma ihtimali var mı. hayır tel tel ya 1 tel gitse sorun yaratıyor bildiğim kadarıyla. Bu arada ses kartın on-board değilse bi yerinden çıkmış olmasın. Ona bi bak. Ya da az daha bekle vahiy gelecek birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ses kartı onboard. kabloları çektirmedim zaten komple anakart manakart hepsini çıkardım yani sakince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hmm. Drivere bak sen yinede. Tekrar tak-sök jackleri. İyice bi oturt. 3 kulhüvallah 1 elham çek öyle tak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 neden rear-front ters döndü anlamadım zaten, driverları baştan kurayım bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ohannes ya işlemci pinini yamultacak kapasitede arkadaşlar da varmış :P dua et kopmamış. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 12:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok düzeltme konusunda tecrübeliyim :D ses sorunum hala düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 51654 kere driver kurup kaldırdım artık onla alakası olmadığına kanaat getirdim. anakarttaki girişler ters dönmüş durumda, front çalışmıyor ama nasıl olur anakarta dokunmadım bile :/ front'u rear olarak taktığım için de flash uygulamalarda (sadece fronttan ses veriliyor stereo) ses alamıyorum. nerde emektar 4+1 ses kartım üff bi de onla uğraşıcam şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 canıma degsin lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 anakartın veya ses kartın cd'lerinde bununla ilgili bir patch var mı? sitesine de bir bak, driverların arasında birşeye rastlarsın belki. ses kartının, anakartının ve hoparlörlerinin marka/modeli nedir? cpu'yu kırdığın gibi, ses kartında da birşey kırmadığından emin misin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yok abi ses kartı değil onboard ac97. front kısmı bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar