Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İyi geceler. Yeni ekran kartı driverını update ledikten sonra oyunlarda ufak ekran açılma sorunu ortaya çıktı eski haline getiremiyorum. Napmam lazım? ekran kartı Mobile Intel(R) 945GM Express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Roll Back.. Control Panel > System > Device Manager > Display Adapters Driver tab'inde "Roll Back" komutunun aktif olmasi lazim veya eski driver sürümünü biliyorsan intel'in sitesinden aratabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: Driver tab'inde "Roll Back" komutunun aktif olmasi lazim yok öle bişi ama sorunu şöle hallettim oyun çözünürlüğüne düşürüyorum ekran çözünürlüğünü halloluyor zaten yeni oyunlarda yüksek çözünürlük var. diablo 2 de geldi başıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Aynı olay bende de olmaya başladı, yeni driver'ını yükledim 945'in videolar ve oyunlar ufak açılıyor. Her seferinde çözünürlüğü değiştirmekten yada roll back yapmaktan başka çözümü var mı bu işin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaşımsız ekran kartı olan bir laptop almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Driver'ı updatelemeden önce yoktu böle bişi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ufak ekran açılma olayı dediğin nedir ki? oyunun windowed şekilde açılması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 şimdi bir terimi var mı onun bilmiyorumda, şöyle oluyor : Ekran kare şeklinde dersek, ekranın ortasında daha ufak bir kare şeklinde açılıyor.. her taraftan bayaa bi kırpılmış gibi yani. Tam oturmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar