progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Gamestop.com dan Assasin's Creed Limited Edition sipraiş etmek istiyorum ama daha önce bu siteyi kullanmadığım ve amerikadan gelcek olması yüzünden acaba problem çıkar mı diye sorayım dedim. 3-5 iş günü içerisinde gelecek $129.98'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Oyuncağı falan var sanırım kutunun içinde görmüştüm aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 -Penny Arcade Comics -Altair Figurine -Mini guide -Extras DVD -tin case birde gamestoptan ön sipariş verince ekstradan bir artbook gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 limited edition sipariş etmiceksen http://www13.cd-wow.com/detail_results_3.php?product_code=2338074 ücretsiz kargo 1 hafta içinde elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 gameseek.co.uk'da yok mu limited edition? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 baktım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 fii tarihte gamestop'tan alışveriş etmiştim. oyunu 2 günde göndermişlerdi, UPS sağolsun. 60 dolar da kargo girmişti, UPS sağolsun. ama sonradan Türklere zorluk çıkartıyorlar diye duydum, siteyi bir daha kullanmadım. ingiltere sitelerine daha çok güveniyorum. özellikle gameseek'e. bilmiyorum oyunu alcak mısın veya aldın mı... ama sonucu bize de bildirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=95185 şöyle bişi vardı da nasıl sonuçlandı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Sipariş vermek için kredi kartını girdim. Accept e bastım. Sayfada thank you gibisinden bir şeyler çıkıyordu o arada hot mail sayfasıda açıktı onu kapayayım derken ilk önce explorer sonra windows hata verdi pc kendini resetledi. Sonuçta ben o çıkanları okuaymadım ama ondan sonra bana siparişle ilgili hiç mail gelmedi. Yada order tracking e tıkladığımda bana nick ve pass soruyor sonra my account kısmına atıyor ve siparişle ilgili bilgi vermiyor. Şimdi bunlar benden parayı çektiler mi yada oyun çıktığında felan mı çekerler. Yoksa okuyamadığım sayfada sipariş gönderilmez gibisinden bir şey mi dedi :) Kısaca ne halt edecem ben şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 anaaaam o ne yaw kotu olmus ne yazıyodu ki orda forumları varmı sitenin belki oradan bişeyler ogrenebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 eğer internet hesabın varsa ordan kartının kalan limitine bakabilirsin yada bankayı arayıp öğrenebilirsin anında limitinden çekmeleri gerektiği kadar düşüyo olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare PC 1 Pre-Release Ships 11/5/07 $49.99 Handling (No additional shipping fee): $59.99 Tax: $0.00 (Shipped and Charged Later) TOTAL: $109.98 özetle oyun 50$ kargo 60$ diyor yani gelene kadar 1 oyun daha satmış gibi oluyor bende mi sorun var yoksa alanlar 50 60$ kargo parasını verip mi alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bulunmayan oyunlar disinda forza sendit.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 colde kutup ayisina denk gelmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 @BioHazarD Bende aynen onu düşünüyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sendit.com a baktım da 1.5 sterlin diyor kargo ücreti için 60$ nire 1.5£ nire :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ama o 1.5 normal posta. ptt getiriyor, apartmanın posta kutularının üstüne koyup gidiyor. sonra gg. gerçi çoğunlukla büyük kutu olduğu için postacılar önemli diye düşünüp daireye kadar getiriyorlar (5-6 kere böyle geldi bana sendit'ten) fakat 1 kere de aşağı koymuş, tesadüfen sabah görüp aldım, hacılanması an meselesiydi =) [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:21 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bizim iyi niyetli postacımız hiç kapımızı bile çalmıyor,direk kapıcıya bırakıyor mesela :) Sendit iyidir ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bizim postacı çalıp gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bizim postacı getirmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: özetle oyun 50$ kargo 60$ diyor yani gelene kadar 1 oyun daha satmış gibi oluyor bende mi sorun var yoksa alanlar 50 60$ kargo parasını verip mi alıyor? said: sendit.com a baktım da 1.5 sterlin diyor kargo ücreti için 60$ nire 1.5£ nire :/ e yukarda yazdım ya, dinlemiyor musunuz? şimdi buraya tekrar yazsam, gene görmez misiniz? 60 dolar'lık kargo Gamestop gibi sitelerde var. Gamestop, kargo olarak UPS kullanıyor. UPS, kargoları 1 veya 2 gün içinde gönderiyor, eline teslim ediyor. O yüzden bu kadar pahalı. 1.5 pound dediğin 5 ytl, bunun nedeni, normal posta servisi ile göndermeleri. 1 aya kadar sürebiliyor kargoyla gelmesi. Bir de uçak (air) ile gönderilen kargolar var, onlar biraz daha pahalı oluyor, 20-30 ytl gibi, 1-2 hafta gibi bir sürede yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok artık, air mail dedikleri direk 1 hafta surmeden geliyo. normal postaylada benim en fazla 15 gun surmustur gelmesi. bi tek gameseek inki 2,5 3 haftayi bulmustu onun disinda hic 1 ay falan beklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 10usd gibi olanlar amerika için USPS gayet de hızlı gelir... (2 hafta max.) 1.5 pound sanırım royal air mail, ingilterenin ki o da 1-2 hafta arası değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar