SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 jenna da bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Sıcacık gülmsemesiyle bu sonbahar mevsiminde içinizi ısıtamayan kız kız değildir. ehuhe şaka lan. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 15:15 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Serap verelim aga sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Devam zorunluluğu olan derler için falan süper olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hiç çalışmadan 100 de alır üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 abi adam 14 yaşındaki birinin zekasına sahip. kesir sorusu yapar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konsepti çakamamışsın sen. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 15:42 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Sex kısmından sonrasını okumadım zaten ben adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 14 yaşında mı ? ergenlikden cıkamaz ki bu? hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sesini kapatırsın olur biter. hayır o değilde oda zevk alıcak mı? Bağarsa falan dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 oda zevk almaz. werewolf selam aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hahaha eyvallah mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayır teknoloji meraklısıyım, aşırı bir geek'im felan filan da, ne diye robotla seks yapayım lan, kafayı mı üşütmüş bunlar? gerçeği varken robotu napayım be. şişme bebekle evlenmek gibi birşey olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hadi be olurmu hiç [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 17:11 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: harrison ford geldi aklıma negzel filmdi o, var mı hatırlayan dinazor kardeşlerden? dinozor değilim ama blade runner'ı izlemiştim he he. hatta ghost in the shell'de de benzer şeyler var. öyle robot hayvan, robot insan felan istemem ben. normal canlı olacak. "naber moruk" dediğimde patisini kaldıracak felan (yani söz konusu insansa, o zaman elini kaldıracak) robot anlamaz böyle şeylerden. illa mükemmel aksanla "hello" felan demek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben de sandım blade runner'daki gibi bunlar. hayalkırıklığına uğradım. ayrıca erkek robot da yokmuş, gönül isterdi ki jude law gibi bir erkek robot yapsınlar, ehu dünya erkeklere çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hem robot kadın yapıyorsun hem de 4000 kelimelik kelime haznesi ekliyorsun, proje aşamasında müşteri beklentilerine yeterli önemi vermemişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: ben de sandım blade runner'daki gibi bunlar. hayalkırıklığına uğradım. ayrıca erkek robot da yokmuş, gönül isterdi ki jude law gibi bir erkek robot yapsınlar, ehu dünya erkeklere çalışıyor :D arnold schwarzenegger versek olmaz mı? "come with me, if you want to live" ve "i'll be back" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yeni bir iş kolu buldum ben internet kafe gibi... Alcam 10 tane saati 20mden milletimizin hizmetine suncam 6 ayda sermayeyi çıkarırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bone arnold olmaz, jude law isterim robot olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yorumlardan biri; said: Mustafa Kirimli Fetva gerekiyor Islam alimlerinden fetva rica ediyorum. Bunlar kari mi (es) sayilir yoksa cariye mi? Malum 4 kari ve sayisiz cariye hakki var. Bunlari tesetture sokmak gerekir mi? Uyarmadan veya yatakta yalniz birakmadan dovebilecekmiyiz? Malum sonucta makina bunlar ve uyaridan falan anlamayabilirler. Birde "alimlerimiz" miras haklarindan bahsederlerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Gerçek değil onlar korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hiper zeki robotlardan önce EMP teknolojisini geliştirsinlerde bi I Robot yada Terminator vakası ile karşılaşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bi capon mu daha abazan yoksa türk mü? işte bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar