Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Arkadaşlar 100 ekran civarı hd plazma araştırması yapıyorum da, bilgisi olan paylaşabilir mi? Ayrıca lcd'lerle kıyasını merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 plazmalarda siyahlar daha net cikar, fakat omurleri daha kisadir. ayrica lcdlerde burn-in sorunu olmaz. ben kit bilgimle lcd alin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 laptoptan alınan görüntülerde heralde lcd üstündür ama hd plazmada nası bir dejavantajım olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hem plasmalar bitecek deniyor hemde hd özellikli yeni modeller çıkarmışlar hmm. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 19:19 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Crt varken plasma lsd bosuna para yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Plasmaların geleceği yok diyolardı, hala neden HD yapmışlar ilginç. LCD lerin ömrü daha uzun diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ömürleri kısa plazmaların birinin 15 bin saat kadar varken diğerinin 45bin 50 bin saat var ömrü yok yani yüksek boyut isteniliyorsa plazma gereklidir ve renk kalitesi açısından. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 19:59 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 lcd hatta philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 panasonic plasma konusunda lider markalardan biri.. teknoloji fuarına gidersen bir tane panasonic stand'ına uğra kutusu açılmış full hd plasmalar var fuarda kullanılan.. şaka gibi fiyatlara veriyorlar 1.000 ytl falan ucuza... plasma'ların burn-in sorununu da hiç yaşamadım (mesajı plasma'dan yazıyorum, bilg. 24 saat bağlı) 5 senedir de bilg. bağlı kullanıyorum plasma'yı günde 12 saat.. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:22 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 samsung ps42q92h var. renk ve keskinlik konusunda piyasadaki çoğu plazmadan iyi bence. 15000:1. normal digital reciever bağlasam bile görüntü de karelenme ya da bozulma olmuyo. bilgisayardan hd film falan izleyince zaten hepsi güzel. yalnız şöle bi eksisi var sanırsam, lcdlerden farklı olarak ekranı cam ile kaplı. gündüz yansıma yapıo biraz. lcd de bu olay yoktur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ismi yüzünden alınmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 15-20 000 saatin kaç yıl ediyor bir hesaplayın bence. Bugün üretilen plazmaların ömrü için en az 30bin saat deniyor -ki buda günde 6 saat TV açan bir insan için 15 yıl eder. Bu da 30bin saat sonra bozulursa.. Burn mevzusu eski plazmaların sorunuymuş. Yenilerdeki burn'lerin olduğu zaman en fazla 1-2 günlük olduklarını okumuştum. Şuana kadar plazmayı dezavantajlı konuma düşüren tek bir şey var, o da cam koruma. Yani yansıma yapma sorunu. Bunun dışında ben elle tutulur bir şeye rastlamadım. LCD'lerin ise bir sürü problemi var. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:53 tarihinde, Qui tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar