Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hd plazma

Cinruhi

Öne çıkan mesajlar

panasonic plasma konusunda lider markalardan biri..
teknoloji fuarına gidersen bir tane panasonic stand'ına uğra kutusu açılmış full hd plasmalar var fuarda kullanılan.. şaka gibi fiyatlara veriyorlar 1.000 ytl falan ucuza...

plasma'ların burn-in sorununu da hiç yaşamadım
(mesajı plasma'dan yazıyorum, bilg. 24 saat bağlı)

5 senedir de bilg. bağlı kullanıyorum plasma'yı günde 12 saat..

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:22 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

samsung ps42q92h var.
renk ve keskinlik konusunda piyasadaki çoğu plazmadan iyi bence. 15000:1.
normal digital reciever bağlasam bile görüntü de karelenme ya da bozulma olmuyo. bilgisayardan hd film falan izleyince zaten hepsi güzel.
yalnız şöle bi eksisi var sanırsam, lcdlerden farklı olarak ekranı cam ile kaplı. gündüz yansıma yapıo biraz. lcd de bu olay yoktur büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

15-20 000 saatin kaç yıl ediyor bir hesaplayın bence. Bugün üretilen plazmaların ömrü için en az 30bin saat deniyor -ki buda günde 6 saat TV açan bir insan için 15 yıl eder. Bu da 30bin saat sonra bozulursa..

Burn mevzusu eski plazmaların sorunuymuş. Yenilerdeki burn'lerin olduğu zaman en fazla 1-2 günlük olduklarını okumuştum.

Şuana kadar plazmayı dezavantajlı konuma düşüren tek bir şey var, o da cam koruma. Yani yansıma yapma sorunu. Bunun dışında ben elle tutulur bir şeye rastlamadım. LCD'lerin ise bir sürü problemi var.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:53 tarihinde, Qui tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...