Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çabuk forwardlayın şunu!!!1!

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same.
25%
No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.
73%
I'm not sure.
1.4%

Omfg?
Sosyal ağlarda paylaş

xaenin, sence bu anketler gerçekten türkiyenin ermeni soykırımı yapıp yapmadığını amerikalılara anlatıyor mu?

bilmiyorum ingilizcen yeterli mi cevapları okuyacak kadar, ama bizim oy verdiğimiz(oy vermemizin beklendiği) 2. şık, türkiye ye bir fayda sağlamıyor. onu söylüyorum ben. 1. şıkta, ermeni soykırımı yapıldı diyor tamam. 2. şıkta ise yapılıp yapılmadığı belli değil, araştırılıyor ve türkiye amerikanın olası bir ortadoğu savaşında müttefiği olacak, onun için onlardan yararlanabiliriz diyor.

hangisi bize uygun sence?
a)ermeni soykırımını kabul etmemiz.
b)amerikalılara yavşaklık yapmamız.

hangisini seçerdin? biz hep 2.yi seçtiğimiz için bu durumdayız zaten. neyse politik konuşmaya başlayacam susuyorum. ama 2 şık da atatürk ün gösterdiği yollara benzemiyor. onu söylemeye çalışıyorum. gerisi yalan..

ps: 2. ye oy verdim bu arada. neden bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki 2. şık da olumlu bir yanıt getirmiyor , ama 1. den daha iyi . Geçen gün Amerikalı biriyle tanıştım , Danimarka'da islam kültürü okuyormuş , manyak mıdır nedir . O da dedi , bizim memleket insanları o kadar cahil ki tv de ne görseler inanıyorlar diye , ki öyle zaten hepimiz biliyoruz . İnsanların bu önyargılı durumlarını nasıl medya yarattıysa yine medyanın öne sürdükleriyle kaldırabilir . Yani orada 2. şık ne kadar yüksek olursa diğer memleketlerdeki insanlarda o kadar "hmm demek böyleymiş" diyecek , ben bundan bahsediyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Medyanın insanları aptallaştırmasına kendimden bi örnek vereyim.Geçen hafta ameliyat oldum ve 2 gün zorunlu olarak tv seyrettim o kadın programları kadar aptal saçma mantıksız bişey görmedim resmen halk aptallaştırılmaya çalışılıyor.Bunu neden yapıyorlar anlamıyorum ama 20 dkınızı verip tv izlerseniz ne demek istediğimi iyi anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ohş % 80' deyiz. Oy sayısının da maşallahı var hani.

said:
* 979601 responses

Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same.
19%

No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.
80%

I'm not sure.
1%
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...