aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 evet internetten msnbc anketiyle amerikanin kararini degisitiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sözde ermeni soykırımı dijitalde türk savunması böyle sıkış olaya böyle sanal savunma... ancak karar geçicektir kongreden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: sözde ermeni soykırımı dijitalde türk savunması böyle sıkış olaya böyle sanal savunma... ancak karar geçicektir kongreden katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 it ürür kervan yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 iki ucu b.klu değnek diye buna deniyor heral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same. 25% No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. 73% I'm not sure. 1.4% Omfg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ne abandı millet bea. 75 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Abi bu neyi değiştircek ? msnbc reklam yapiyor. Bugun msnbc yarın , Cnn öbürsü gün , kanal + aynı şeyi yapıcak falan filan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: tüm ermeniler de facebook gruplarında birbirlerine forwardlıyolar bunu. bizden bi farkları yok. ama ağlıyolar onlar 70 milyon biz 7 milyon tabi kaybederiz die ahuahuahua lan nası milletlersek artık anadolunun suyundan toprağından mıdır. ahahaa :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 no da çok yanlış bu arada, adamlar diyo ki türkiye önemli bi müttefiğimiz, onların gücünü arkamızdan eksik etmemeliyiz diyo. ermeni soykırımını kesinlikle reddediyor falan gibi bi durum yok yani, saçma sapan bir anket. bırakın kendi hallerinde takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Değil mi ? Sonra insanlar haberlerde ne görürlerse inansınlar . Daha güzel bir dünya olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Anketlerin sonuçları da tarafsız medyanın tarafını değiştiriyordu zaten. KKTHXBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Senin benim gördüğüm anketi başkaları da görüyor . "Lan bunlar ermeni soykırımı diyor da , çoğunluk yok diyor , bir iş var bu işte" der insanlar oradaki ezici çoğunluğu görünce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 xaenin, sence bu anketler gerçekten türkiyenin ermeni soykırımı yapıp yapmadığını amerikalılara anlatıyor mu? bilmiyorum ingilizcen yeterli mi cevapları okuyacak kadar, ama bizim oy verdiğimiz(oy vermemizin beklendiği) 2. şık, türkiye ye bir fayda sağlamıyor. onu söylüyorum ben. 1. şıkta, ermeni soykırımı yapıldı diyor tamam. 2. şıkta ise yapılıp yapılmadığı belli değil, araştırılıyor ve türkiye amerikanın olası bir ortadoğu savaşında müttefiği olacak, onun için onlardan yararlanabiliriz diyor. hangisi bize uygun sence? a)ermeni soykırımını kabul etmemiz. b)amerikalılara yavşaklık yapmamız. hangisini seçerdin? biz hep 2.yi seçtiğimiz için bu durumdayız zaten. neyse politik konuşmaya başlayacam susuyorum. ama 2 şık da atatürk ün gösterdiği yollara benzemiyor. onu söylemeye çalışıyorum. gerisi yalan.. ps: 2. ye oy verdim bu arada. neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 anket şöyle olsa anlıcam dediğini o zaman aynı fikirdeyiz zaten a) ermeni soykırımı yapılmıştır, bir çok ülke gibi bunu kabul etmemiz lazım. b) ermeni soykırımı yapılmamıştır/yapılmamış olabilir. böyle olsa forza b. ama durum böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Tabii ki 2. şık da olumlu bir yanıt getirmiyor , ama 1. den daha iyi . Geçen gün Amerikalı biriyle tanıştım , Danimarka'da islam kültürü okuyormuş , manyak mıdır nedir . O da dedi , bizim memleket insanları o kadar cahil ki tv de ne görseler inanıyorlar diye , ki öyle zaten hepimiz biliyoruz . İnsanların bu önyargılı durumlarını nasıl medya yarattıysa yine medyanın öne sürdükleriyle kaldırabilir . Yani orada 2. şık ne kadar yüksek olursa diğer memleketlerdeki insanlarda o kadar "hmm demek böyleymiş" diyecek , ben bundan bahsediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 %100 haklısın. zaten asıl bence, bu kadar mal bir halk nasıl tüm dünyayı idare ediyor, onu tartışmamız lazım da o başka bir topic olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Medyanın insanları aptallaştırmasına kendimden bi örnek vereyim.Geçen hafta ameliyat oldum ve 2 gün zorunlu olarak tv seyrettim o kadın programları kadar aptal saçma mantıksız bişey görmedim resmen halk aptallaştırılmaya çalışılıyor.Bunu neden yapıyorlar anlamıyorum ama 20 dkınızı verip tv izlerseniz ne demek istediğimi iyi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 birilerinin bu işe fak yu ay vont du vaççu telmi demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 kilin in dı neym of BUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 az önce gelen kutumu temizliyodum bu maili gördüm girdim baktım nolmuş diye. milli dava haline getirip geçirmişiz yine ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lol abanmisiz resmen mustahaktir ermenielrde aynisini yapiyor ama onlarin egnc nufus bizimkiyle bas edemez hem sayi olarak hemde bos olmak konusunda baska hicbir ulkenin gencligi buna milelti abandirip %30 lardan 80 lere cektirebilicek kadar bos degildir STRATEVOS SIRADA SEN VARSIN !!!!!!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi o nasıl msj öle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dis is sparta diyesim geldi sıparta [img=http://img147.imageshack.us/img147/4198/asdasdls7.th.jpg]" alt="" /> diyememişim of ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ohş % 80' deyiz. Oy sayısının da maşallahı var hani. said: * 979601 responses Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same. 19% No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. 80% I'm not sure. 1% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar