Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Nasıl hayatımı düzene sokabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 uyuyamadğın zaman pc başıan geçiyorsan, bu kafayla sokamazsın. git bi duşa gir, traşını ol, aç bi kitap oku; tütünden, alkolden, gazlı içeceklerden, çikolatadan uzak dur. tabii en önemlisi sabah erken uyanmak için bi amacın yoksa, uykuna dikkat etmezsin ki en önemlisi bu; bunu dikkate al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 :O 2 paket sigara bitti, klavyenin üstü karamelli çikolata paketleriynen dolu, 2.5 lt kola yeni bitti (pizzayla gelmişti).. uyyamıom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 kimse uyuyamio yeni bisi soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bizde sabaha kadar maç yapıp top peşinde koşturduk uyuyamadık biz napalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 namaza gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 gittik geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sabah erken kalkmak için bir nedenin olsun bak nası uyuyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bilgisayarın başından kalkıp hemen uyumaya çalışma. 15-20dk kitap oku öyle yat. Ben öyle yapıyorum mışı mışıl uyuyorum, hatta sahurda bile 2-3 sayfa okuyup yatıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yeni uyandım mesela. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bak bilgisayardan kalk uyumak için telefonla konuş 5 10 dk nasıl uykun geliyo varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 tabi onu geçrekleştirmek için bir adet daha uyuyamayan kilşi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Uykusuz kalmak iyi çözüm aslında. Şöyle iki üç gün boyunca saat 9da kalk ve gündüz uyuma. Hemen olmaz ama bi süre sonra 11 gibi uykun gelir sızarsın. Eğer bozmassan en geç bi hafta içinde uykun düzene girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 :S 5 dk önce kalktım. bayramdı lan bu gün.. babam aradı bayramın kutlu olsun öpüyorum ellerinden dedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ramazanda bitti hazır iki duble fişki derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hiç uyumadım lAn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bende uyanamadım abi 8 de kalkıp okula gitmem gerekiyodu kalktım saat 1 yat aşağı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Öncelikle 12den uyumaya çalış uyuyamasan bile yataktan kalkma TV açma kas. Ve kaçta yatarsan yat sabah 8de uyan. Bunu 3-4 gün yaparsan yavaş yavaş düzene girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bi gece hiç uyuma ertesi gun de aksamam kadar bekle gece 12 de yat sabah 8 de kalk o aksam da 12 yatarsan ok dir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hocam ben şöyle yapıyorum. Diyelim düzenim gitti. Uykum gelse de uyumuyorum, ta ki uygun saati bulana kadar. Bu uygun saat genelde 11-12 oluyor. Sabah 6 da bile kalkarsın rahat rahat. Bir gün uyuma, dayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Abi onu denedim bir kaç kere dinleniyim diye uzanıyorum uyuyorum fln irade 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 talat hadi beraber bende kasıyorum. ıkın az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar