sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Sen 20-25 arası,oysa 18-22 civarıysa kabul derim ama gerisi pek de hoş olmaz bence.Yani kamyon arkasına "Liselim 31" çıkartması yapıştırmaya benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 benim 25-30 arası. büyük yani, dimi orç. o deil, düzgün bi ilişkide yaş farkı 3-5 ten fazla olmamalı da, kişiye göre değişir. genelde kızlar küçük oluo da, bende genelde tersi oldu mesela. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 14:04 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 slyınki 28 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ama gayet mutlu mesut geçiniyoruz, hiç problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Doğrudur sly,paladine mutluluk versin yani ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ayakta blowjob sevenler ne yapsan Marco paşam? Kız arkadaşının dizleri üzerine çökmesini istemeyenler falan? Onları hiç düşünmüyorsun... Ben sevmem kısa boylu bayan... Uzun olacak (boyu bana yakın) , zayıf olacak, göğüsleri dolgun (ama çok ta büyük olmasın) olacak. Bir de fazla zeki olmasın ya, yönetmesi kolay olur. Çok ta salak olmasın ama çekilmiyor. Yaş farketmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 18 yaşındaki birinin 13-14 yaşında birisiyle ilişkisi olmaz cunku kafalar çok farklıdır. tamam olurda çabuk biter mahalle baskısı ve saçma sapan kavgalardan. 30 yaşındaki birisiyle 40 yaşındaki birisinin ilişkisinde bi gariplik yok cunku o yaştna sonra kafalar pek değişmiyor. oturmuş kafa ve karakter üstüne bi de yaşam düzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Prawler sanırım ben tam sana göreyim. Tanışalım?s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Eh ben kız arkadaşımla tanıştığımda ben 19 o 15 yaşındaydı. Şu anda ben 21 o 17 yaşında. Bu ilişki 2 sene gittiğine göre bütün genellemeler yanlışmış. İnsanın karakterine ve büyüme şekline bağlıdır. Zaten bu herkesde aynıysa özellikle o insana aşık olma yada onu sevmenin anlamı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Buyuk olur da kucuk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 19 yaşında bi erkek 15 yaşında bi kızla flort etmemeli.olgun olabilir ama bence ilişki olmamalı yani [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 15:56 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aşkın yaşı yoktur. yazın bunu bir yere, çok gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben geçen sene(üniv 1 deyken) kendimden küçük bir kızla çıkmıştım yazın tanıştığım. Yaşımız aynıydı ama 1 sene geç başlamış ve hazırlık okumuş, bu yüzden 2 yıl alttaydı benden. Doğal olarak takıldığı insanlarda o yaşta olduğundan kendiside yaşını biraz aşağı çekiyordu. Kolay olmadı. Bir kere her yaşın beklentileri vardır, dünya görüşü vardır. Bi davranış, ilk tarafa çok içten yakın ve iyi gelirken 2. taraf bu davranışı tamamen garipseyebilir vs. Bu yüzden 6 ay kadar yürütebildik. İstanbulluydu zaten o şehir farkınında çok büyük etkisi vardı. Hatta asıl etken oydu diyelim çünkü sevgi oldumu yaş önemli değil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: unut onu marco pasam. nefes alisin yeter. onu da bırak, taştan az yumuşak olsun yeter sfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 benm hatun 2 yaş büyük benden ama hiç bi sorun olmadı pek yahu evlenicez hatta ciddiyimde. yani kafama takmadım takılcak bi olayda olmadı ne o bi laf söyledi ne ben yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 İlişkilerdeki yaş kültürü tamamen bizim saçma sapan toplumsal kurallarımızdan kaynaklanıyor. Neymiş, erkek büyük olmazsa sözü geçmezmiş. La sözü geçse nolacak köpek mi alıyoruz eve afedersiniz. Kız çok küçük olursa sübyancı derlermiş. Erkek küçük olunca sübyancı demiyolar ama(bkz.Pınar-Yağmur) En iyisi kafaya göre takılmak. Mutluluğumuzu veya mutsuzluğumuzu biz yaşayalım. Başkaları yaşamasın. Sadece ortak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Şu anki durum o kadar da eleştirilmesi gereken bir halde değil bence. said: An open mind is a fortress with its gates unbarred and unguarded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @prawler said: Ayakta blowjob sevenler ne yapsan Marco paşam? Kız arkadaşının dizleri üzerine çökmesini istemeyenler falan? Onları hiç düşünmüyorsun... canım o kadar da detaya girmesinler onlarda nası oluyosa oyle daha ne istion:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Abi erkeksen , kızın yaşı 18 civarı ise bu toplum tarafından kabul görülen bir görüntü. Ama gidip anne yaşında kadınla çıkarsan az garip , hadi çıtırı götürüyor derler. Onada eyvallah. Abi kız isen açıkçası 18 yaşında bir çocukla çıkman toplum tarafından "wtf" hesabı görülen bir görüntü. Bunlar toplum bakış açıları " ya da benim toplum bakış açısı üzerine yorumum ". Benim yorumuma gelirsek said: Abi erkeksen , kızın yaşı 18 civarı ise Allriiight , giggdy giggdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Olabilir ancak kızı almaya okul çıkışına faln gidlimemelidir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dimi ortalıkta fazla dolasmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 17 yaşında 30 yaşında bi kadınla çıkacaktım nerdeyse. 1 hafta gezdikten sonra öğrendim çok büyük bi hatadan u dönüşü yaparak sıyrıldım. O yaşta elin sübyancısına oyuncak olacaktık. Gerçi benden küçük duruyodu AbcdefghijklmnopQ. Ne yazık ki kendimden küçük veya yaşıt bir kızlada birlikte olamadım şu ana kadar. Bu konuda pek bi tecrübem yok ama ilişki kurmaya çalıştığım kızlar 1-5 yaş arası büyük oluyolar. Bide şöyle bi olay var yaşım 18, ortalama 3 yaş fark olsa 21 yaşında hatun evde kaldım psikolojisiyle bi süre sonra ilişkiyi ciddiye bağlamaya kasıyo. O yüzden pek sağlıklı olmuyo bu ilişkiler. Tabi şansımın buna etkisi sağlıklı bi ortamda tartışılırsa durumun ne kadar sağlıklı-sağlıksız olduğu daha iyi anlaşılabilir kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 21 yasindaki kiz evde kaldim diye dusunuyorsa yeryuzunden iliskisini kessin zaten o kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi 21 de de evlenilmez ki gel en azından bi 25 i gec sora dusunursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 boyut degil islev onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar