Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Buraya çektiğim (ve çekip editlediğim) fotoğrafları eklemeye karar verdim. Fotoğraftan soğutmayıp topic açtığıma pişman etmeyen yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler =) Başlangıç biraz gothic. +16 diyelim [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Herşey tamam da opeth ne için, ne alaka= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 o simitçi bıyıkları bütün havayı yok ediyor söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 simitçi değil "sütçü bıyığı" onlar...oy birader bıyık cidden bitirmiş tüm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 konuyla alakasız olarak : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tuy+biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Opeth? neden opeth? veya niçin koydun o yazıyı oraya? Olsun ben genede beğendim valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 opeth fanlarından yogun tepki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 düşünce güzel ama uygulamada eksikler var gibi. mesela simitçi bıyığı bir örnek olabilir bunlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Kan lekelerinin açıları saçma sapan olmuş böyle, Opeth ıııh. Gözler parlak parlak olmuş bir de, hadi be denilebilir tabi buna ama sırıtacak kadar böyle parlak parlak olmuş demeye çalışıyorum yani =P Opeth olmamış (gene). Resim dışı yorum olarak bıyıkları kesersen güzel olur diyebilirim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bunlar nasıl eleştiriler oldu olacak burnundaki siyah noktalarıda temizle sdlkfjssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ayrıca ağzını kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Edit: @Grisworld haklısın kan lekelerinin açıları saçma olmuş. Bunu geçen sene yapmıştım. Bıyık ordan kalma ve aslında neden eleştirildiğini tam olarak anlamadım. Yakışıklı olmaya çalışmamıştım yani :) "Opeth" ise o dönem deviantart'ta Opeth fanlarının çalışmalarına özenip yazılmıştır. Teşekkürler. Bir garip ördek [spo][/spo] [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 01:47 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ordek guzelmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oo su renkler falan cidden baya süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 opeth i kendi gotik işlerine alet etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ördek süper olmuş. Arka plan bile yapabilirim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Opeth benim! İstediğimi yaparım... Ayrıca teşekkürler arkadaşlar :) [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 00:28 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ya arada sırada dinliyoz adamları soğutturma adamlardan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 limoncu bıyığı huaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sağda solda logosunu görüp bu sebeple dinlemekten vazgeçecekler varsa dinlemesin bi zahmet bence. edit: imla gibi. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 04:45 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 o pet öldürür beast master gidersen 400 500 koyyo. acıtıyo o yüzden opeth öldürür. adamı öldürmüş netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yok Black Rose Immortal. neyse konuya gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ahahahahah ilk resim kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar