Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yol ayrımının karar noktası

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 5 senedir tanıdığım en eski arkadaşım bana yapmadığı şerefsizlik kalmadı ama hepsinde gelip bana itiraf etti hep affettim ama amerikaya gidecek diye aşırı toleranslı davrandım çok tahammül ettim ama şu an sinirlendim bileti alındı ve gidecek ama bana yine ters davranıyor ve bende artık ona karşı tolerans kalmadı sabah gidip ağzına ..... mı yoksa amaaan boşver gitsin mi bir yardım edin çok sinirliyim ama istersem sinirimi kontrol edebilirim belli etmem ona bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten ağzına ...mayı hakedecek birşey yaptıysa ağzına ...mak caizdir.

Ama sen şimdi bu insana hala arkadaşım diyorsun buna ilave olarak yanlış anlamadıysam onu yolculuğuna uğurlayacaksın. Bu durumda ya sinirden aşırı tepki veriyorsun ya da arkadaşın arkadaşın değil niye uğurlamaya gidiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bir salaklığı var yakınındaki tek gerçek dostu benim ama o kadar aptal ki kendi dostlarını kendi bitirdi aynısını banada yapmaya çalıştı ben izin vermedim şimdi onu yapmaya uğraşıyor gitmeden bende haliyle deli oluyorum bunca zahmetten sonra benim arkadaşlığıma verdiği değer bu mu diye ve hayır kimseyi istemiyor uğurlamaya ailesi uğurlayacak
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı iyi niyetli olmak, aman kimsenin kalbini kırmayayım, onu gücendirmiim bunu küstmeyeyim dersen kendini bitirirsin..

Nerden mi biliyorum? Çok sevdiğim dünya tatlısı bir arkadaşım bu huyu yüzünden çok çekti, çok kullanıldı..

Bana kalırsa hayatından sil gitsin.. Böyle insanlar bir boka yaramaz.. Pure iyi niyet gösterilecek insan var, insan var..
Sosyal ağlarda paylaş

Temiz bir fırça atabilirsin giderayak, üstüne ilişiğini kesersin,
Veya hiç konuşma etme o bir şey demedikçe, gitmeden önce de görüşürüz falan de hiç bozma, zaten msn'ine de eklemiyormuş falan, 1 sene sonra zaten gg. Hem bozmamış olursun, hem de ilişkini sessiz sedasız kesmiş olursun.
Kızsa arkadaşın her türlü koşarak uzaklaş derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki coktan binmistir de ucaga, bence bi sey yapma alttan al problem yokmus gibi davran.Sonucta uzun yol ne olacagi belli degil, eger kavgali ayrilirsan pisman olabilirsin ilerde (allah korusun tabii).

Sonrasinda zaten o orda sen burda, gozden irak olan gonulden de olur, baglar yavas yavas kopar, sen de rahat edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

arif abi bi zamanlar banada aynısını yapmıştı
sürekli beni bakkala yollayıp
2 kalıp peynir 4 ekmek aldırıp hesabına yzdırıyordu onun yüzünden bakkalla kavga yapmıştım borcunu ödememiş felan
sonra ağzıma gelenleri söyledim
bak arif abi olmuyo böyle böyle
yeter
dayanamıyorum artık sana felan diye
sonra halloldu herşey
şimdi ii gayet
birikmiş parası varmış bankasında çekti onu
artık 2 kalıp peynir 4 ekmek alırken peşin para çalışıyoz...
Sosyal ağlarda paylaş

ağzına sıç.öyle bir konuşma yapki hatta vicdan azabı çeksin yaptığı şerefsizliklerdençbenim arkadaşım olsa şimdiye intihar ederdi o ettiğim laflara dayanamayıp.bir uyuz olurum öyle tiplere of ya git konuş kepaze et çocuğu kendinden utanmasını sağla sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir benzeri en son ayrıldığım kişiyle oldu hiç küfür etmedim kelimede hafif anlamda ağır cümleler kurdum çok sakindim hiç içim acımadı biraz özledim bir süre ama sonra hepsi geçti çünki bana karşı yaptıkları asla haketmediğim şeylerdi gitti 1 hafta sonrada intihar etti ilaç içip ve zerre rahatsız olmadım çünki silince tamamen silerim
bu arkadaşımlada(ben onun en yakın dostuyum o benim değil benim emoşum var:) ) neyse benzer şekilde cümleler kullanmak istemedim gidip utancından intihar eder depresyona girer diye daha önce dövmüşlüğümde var kendisini(sadece 1 defa ve tamamen çok ters bir anıma gelmişti) dövmekde istemedim gittim konuştum zaten yarım saat önce düzgünce yollarımızı ayırdık ayrılması gerekiyordu zaten(amerika yolcusu kendisi) her yönüyle soracağımı sordum söyleyeceğim bazı şeyleri söyledim bazı şeyleri söylemedim utanacak pişman olacak köpek olacak ama artık bu kapı ona kapalı ben herkese kapımı açarım ama kolay kolay kimseye kapatmam bu açıdan mucizevi bir olay başaran 3. insan kendisi diğer ikisinden biri ayrıldığım şahıstı öbürüde 8 yıl önceki kankam dediğim insandı allah bilir onun başlına ne gelmiştir ahımı alanı allaha havale ediyorum başlarına gelmeyen kalmıyor zaten...

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...