Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Feysbuk'ta eski arkadaşları incelerken, karşıma ortaokuldan bir arkadaş çıktı. Resimlerine bakarken, aynen Lost ekibi gibi bir poz gözüme çarptı :)http://www.facebook.com/photo.php?pid=493007&op=1&view=all&subj=626549736&id=750431349 Sizce kime benziyorlar? :D Bu arada, fotoğraftan sadece kayhan ve ceyhun'u tanıyorum, ortaokuldan. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 22:46 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 haha hueye benziyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 resmi koysan direk ? acc mi alalım yani resmi görmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 soldan saga jack, shannon, boone, sayid, locke, hurley hakkaten tam lost tadında bi foto olmus. cok benzer tipler değiller tabi de en yakın olabilecek tahminlerimi yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Tamam, feysbuk hesabı olmayanlar için resim çaktım. şu da Lost karakterleri, diziyi bir kere bile izlememiş olan varsa: http://en.wikipedia.org/wiki/Characters_of_Lost [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 22:48 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: soldan saga jack, shannon, boone, sayid, locke, hurley hakkaten tam lost tadında bi foto olmus. cok benzer tipler değiller tabi de en yakın olabilecek tahminlerimi yaptım :) güzel tahmin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bunlar gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 enee lan ehahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 toggie ye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 toggie ye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 rayyaka katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Spoiler vermeseniz? Ayıp be... [spo]Bakın böyle bir şey var... Hay allahım...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 karpuzu da kestiler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 spoiler vermen gerektirdi kermit. bunu yapman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 spoiler vermişin usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 neye spoiler vermişim ? dalgamı ? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:14 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 fak şit izlemeden okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 napıyım kardeşim izleselermiş adamın öldüğü sahne geçeli aylar yıllar olmuş hala onu mu şikayet ediyolar yuh yani... vizyon bölümünde film izleyip gelip anlatanlar varda ben bunu mu yazamıycam höh... [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yaz usta, neden yazama =p mesela ; bruce willis aslında ölü sixth sense'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 lancelion, dev, ayıp ama =/ şikayet etmicem ama şikayet edilmiş bilin yani resmen ayıp abi yaptığınız, iyiki ikisinide izlemiştim yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abi forum ahlakı işte o. sonuçta ben her postta kermit bir çikolatadır desem kim banlayacak bu sebepten? forum ahlakı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 lan yazmayın be öküzlük yapmayın işte. 2. sezonun ortasındayım, antipatik olmaya mı calısıyosunuz. anlayıs gosterin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 valla dizi çıkalı yıllar olmuş ben gelmişim yorum yapmışım şaka gibi izleseymiş banane. edit: evet kılım varmı itiraz ? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 21:37 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 var abi itiraz ediyorum ne yani boncukmu bu! haksızsan çirkefleşmene lüzum yok yahu! isteyen istediği zaman izler sanane? senin insaniyet açısından, hadi herşeyi bıraktım izlemeyenlere saygı açısından öyle çotof diye dizinin/filmin/kitabın vesayre ilerilerinden veya gerilerinden parçaları spoiler dışında vermemen gerekiyo yani koskoca [spo]çotof[/spo] denen bişey var, daha neyin tartışmasını yapıyosun anlamadımki ben [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:00 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet kıllığına itirazım var. ne olacak simdi? spoiler süs olsun diye konmamış bu foruma. 10 senelik film olsun izlemeyenler olabileceğini düşünüp spoiler koyman gerekir. banane izleseymiş ne demek be, özrün kabahatinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar